MCMXIII написа:Щом си обиден, значи съм прекалил

На теб извинявай, щото не си злобар и интригант

Който ме познава, ще потвърди, че съм човек, който много носи на майтап. Примерно тази снимка как и двата отбора седят и гледат телевизора - много остроумно е направена. Серхио Рамос ми е любимеца от сегашния състав на Реал Мадрид. Но съм се смял от сърце на всички колажи относно пропуснатата му дузпа срещу Байерн Мюнхен - срещата с Йовов на Луната, топката след удара е станала последната планета в слънчевата система и т.н. По това, което пишеш тук във форума смятам, че си интелигентен човек не само на тема футбол, а и на други неща от живота. Това, че мразиш Реал Мадрид не те прави за мен лош човек. Например, в реалния живот имам много добри приятели, които не понасят Реал Мадрид, но това не ми пречи на взаимоотношенията с тях и да се разбираме. В крайна сметка всеки си избира какво да мрази и обича. Относно Байерн Мюнхен го казах няколко пъти ще го кажа и сега. Биха ни с ФУТБОЛ и напълно заслужено и мога само и единствено да им честитя напълно заслуженото класирането на финала. Нека се получи качествен мач и победи по-добрия в него