Ако може да допълня колегата нтодоров, че пейката ни не е къса не е, ама файда йок

Вижда се, че тези които седят на нея определено не са по-добри отколкото тези, които седяха там есента, а след направената селекция имах надежди, че това ще е един от плюсовете ни спрямо конкурентите ни през пролетта ,да ама не

Даже ми се струва, че ако Херо беше оставил Венци Бонев и Пламен Крумов, едно че щяхме да имаме повече варианти в защита и по-десния фланг, второ нямаше да се налага да чакаме този да пораснел, а онзи да добиел самочуствие, трето ми се струва, че щеше да имаме повече точки, четвърто отбора нямаше да е толкова изтощен, защото нямаше да се налага някой постоянно да играе за двама и не на последно място надали Венци и Пламен щяха да са по-голям разход за отбора, отколкото Уалембо, Филипов, Димов,Дяков и Телкийски,но все пак не съм запознат с финансите на отбора,за да го твърдя със сигурност. Поне за мен Детелин Маслов е не по-лош кондиционен треньор от Трендо, просто вината за физическото състояние на отбора се дължи на некачествената резервна скамейка, с която разполага, а това е последица от не толкова успешната да не кажа и по-силна дума зимна селекция. Добре, че беше находката Шаешу и, че той се оказа здраво и надеждно момче, иначе останалите отдавна да ни бяха спестили моментните емоции и надежди за класиране в Евротурнири