Черноморец - Локомотив (София) FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Черноморец - Локомотив (София) 19.05.2012 от 17:45

Мнениеот Bartolomej » 15 май 2012 19:58

В последният 30-и кръг пък, двубоите са насрочени за сряда от 16:00 часа, като единствено прекият сблъсък за титлата между Лудогорец и ЦСКА е с по-късен час - 17:45.

Така добре ,че ни предупреждават от раничко . Първоначално беше за 17:45 гостуването на Монтана .
С Локо Сф от 16:30 часа часа на Лазур ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 20:36

hristo1306 написа:Споко, този мач ще го вземем. Дори и с дузпичка, да ни измият очите. Но в същото време ще ни подготвят за следващия мач. Да внимава Херо и да не рискува с хора, които висят с картони. А за мача в Монтана няма да е "пастичка", а някоя "мазна баничка" ! Но аз се надявам на един /много уважаван от мен футб. специалист/ да удари едно рамо - лаптопа / не е невъзможно /

Какво бе! Видима да спре Левскито ли? Ти не си у ред :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 май 2012 20:47

Видима няма шанс да спре и потекла кръв от носа на първолак, Христо ти искаш Левскито да спира :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 май 2012 22:37

Херо е наказан за 3 мача ужас :х

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 май 2012 22:42

Bourgas написа:Видима няма шанс да спре и потекла кръв от носа на първолак, Христо ти искаш Левскито да спира :)

Тоше,кво е тва сравнение??? :o :o Да не си фен на Нейчо?? ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 май 2012 23:03

petkan написа:
hristo1306 написа:Споко, този мач ще го вземем. Дори и с дузпичка, да ни измият очите. Но в същото време ще ни подготвят за следващия мач. Да внимава Херо и да не рискува с хора, които висят с картони. А за мача в Монтана няма да е "пастичка", а някоя "мазна баничка" ! Но аз се надявам на един /много уважаван от мен футб. специалист/ да удари едно рамо - лаптопа / не е невъзможно /

Какво бе! Видима да спре Левскито ли? Ти не си у ред :o

След Херо, това е най- кадърния млад футболен специалист. Бих го препоръчал на ръководството на нафтата, пред това недоразумение АС !

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 май 2012 00:06

Бфс отново показаха, че са минжитурки. Херо наказан до края на сезона, че даже и другия, а Стоичков защо не беше за мача в Бургас, за обиди или пак се правим на принципни на този, когото ни изнася :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2012 00:14

Devian написа:Бфс отново показаха, че са минжитурки. Херо наказан до края на сезона, че даже и другия, а Стоичков защо не беше за мача в Бургас, за обиди или пак се правим на принципни на този, когото ни изнася :twisted:

Жоро, май е наказан Херо заради нахлуването му на терена, а Ицето верно не беше наказан и за обиди и за какво ли не, както примерно Стойчо. И то представи си Стойчо точно за мача с Литекс е наказан за това, че говорел след мача :mrgreen: Чудя се само, кой ли има интерес ЦСКА-то да не вземе мача срещу Сокчетата :roll: :roll: :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 май 2012 01:10

Bourgas написа:
Devian написа:Бфс отново показаха, че са минжитурки. Херо наказан до края на сезона, че даже и другия, а Стоичков защо не беше за мача в Бургас, за обиди или пак се правим на принципни на този, когото ни изнася :twisted:

Жоро, май е наказан Херо заради нахлуването му на терена, а Ицето верно не беше наказан и за обиди и за какво ли не, както примерно Стойчо. И то представи си Стойчо точно за мача с Литекс е наказан за това, че говорел след мача :mrgreen: Чудя се само, кой ли има интерес ЦСКА-то да не вземе мача срещу Сокчетата :roll: :roll: :roll:

Най-голям интерес Сокчетата да бият ЦСКА имат ... самите Сокчета :mrgreen: Хипотетично - ако Ченоморец допусне издънка , а Левски и Литекс вземат оставащите 2 мача , то Левски пак остава на сухо защото Литекс имат предимство в преките двубои ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 май 2012 08:44

Ако може да допълня колегата нтодоров, че пейката ни не е къса не е, ама файда йок :( Вижда се, че тези които седят на нея определено не са по-добри отколкото тези, които седяха там есента, а след направената селекция имах надежди, че това ще е един от плюсовете ни спрямо конкурентите ни през пролетта ,да ама не :? Даже ми се струва, че ако Херо беше оставил Венци Бонев и Пламен Крумов, едно че щяхме да имаме повече варианти в защита и по-десния фланг, второ нямаше да се налага да чакаме този да пораснел, а онзи да добиел самочуствие, трето ми се струва, че щеше да имаме повече точки, четвърто отбора нямаше да е толкова изтощен, защото нямаше да се налага някой постоянно да играе за двама и не на последно място надали Венци и Пламен щяха да са по-голям разход за отбора, отколкото Уалембо, Филипов, Димов,Дяков и Телкийски,но все пак не съм запознат с финансите на отбора,за да го твърдя със сигурност. Поне за мен Детелин Маслов е не по-лош кондиционен треньор от Трендо, просто вината за физическото състояние на отбора се дължи на некачествената резервна скамейка, с която разполага, а това е последица от не толкова успешната да не кажа и по-силна дума зимна селекция. Добре, че беше находката Шаешу и, че той се оказа здраво и надеждно момче, иначе останалите отдавна да ни бяха спестили моментните емоции и надежди за класиране в Евротурнири :roll:
Последна промяна от Devian на 17 май 2012 03:18, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”