ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси
Интересно ми е само дали срещу Челси Байерн отзад ще са така неорганизирани и дезориентирани като срещу Борусия или просто Борусия в момента са им най-неудобни? 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Интересно ми е само дали срещу Челси Байерн отзад ще са така неорганизирани и дезориентирани като срещу Борусия или просто Борусия в момента са им най-неудобни?
Дортмунд в момента е най- неудобният отбор на Байерн. На всичкото отгоре защитата ще е друга, тази в Берлин бе титулярната
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
fr3ak_boy написа:Интересно ми е само дали срещу Челси Байерн отзад ще са така неорганизирани и дезориентирани като срещу Борусия или просто Борусия в момента са им най-неудобни?
Смятай щом титулярната двойка в защитата е наказана колко по-зле ще бъде срещу Дрогба или Торес не ги виждам "дойчовци" този мач !
Benfica Lisboa
aguias написа:fr3ak_boy написа:Интересно ми е само дали срещу Челси Байерн отзад ще са така неорганизирани и дезориентирани като срещу Борусия или просто Борусия в момента са им най-неудобни?
Смятай щом титулярната двойка в защитата е наказана колко по-зле ще бъде срещу Дрогба или Торес не ги виждам "дойчовци" този мач !
Е то по тая логика - Роналдо, Йозил и Бензема трябваше да ги сцепят, ама... футбол. Много тъпо оправдание, ама Байерн мислеха единствено за финала в ШЛ. Въпреки, че Дортмунд играха много добре и са много неудобни, наистина, за Байерн - та, най-вероятно пак щяха да си бият, но с по-малък резултат.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Искам си Акаунта
aguias написа:fr3ak_boy написа:Интересно ми е само дали срещу Челси Байерн отзад ще са така неорганизирани и дезориентирани като срещу Борусия или просто Борусия в момента са им най-неудобни?
Наказан е Бадщубер , но Ван Буйтен вече е възстановен . Другите липсващи са Алаба и Луис Густаво . На тяхно място най-вероятно ще се появят Рафиня и Томас Мюлер . Или Тимошчук , ако Хайнкес се спре на по-дефанзивен вариант . Байерн е играл мачове в този състав . За Челси липсват Тери , Иванович , Мерейлеш и Рамирес . До последно не е ясно дали Давид Луис и Кейхил , ще са готови за игра . Дори и да успеят да ги вдигнат на крака , едва ли отбора с който Челси ще излезе на финала , се е появявал в друг мач . Но все пак това е финал ( най-вероятно последен за половината отбор на Челси ) и лондончани ще се раздадат максимално . Все пак се надявам Байерн да триумфира
Луис и Кейхил са готови, при това не от днес
Аз просто не мога да си представа Ван Буйтен да е титуляр с 0 минути след контузията. Все пак тренера си знае работата.
Аз просто не мога да си представа Ван Буйтен да е титуляр с 0 минути след контузията. Все пак тренера си знае работата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Искам си Акаунта
MCMXIII написа:Луис и Кейхил са готови, при това не от днес![]()
Луис и Кейхил едва днес започнаха да тренират с топка , Ван Буйтен кондиционно беше готов още за финала за купата . Липсва му само игрова практика . Да кажем , че с Давид Луис са на едно ниво . Реално погледнато Тимошчук също може да се справи като централен защитник . А колкото до халфовата линия , направо съм щастлив че Луис Густаво няма да играе .
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
[quote="bez-nick"]Тевес, е*аааааааааааааааааааааа ти аватара
по темата, според мен Байерн Мюнхен ще победи с помоща на съдията, тъй като са домакин и двата отбора са еднакво слаби[/quot
Кои са силните ,щом тези двата са слаби?
Кои са силните ,щом тези двата са слаби?
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2_BdbiA0r4s[/youtube][/center]
Aрената е готова за големия мач.