Николай Божов със скандално писмо с нападки с/у Мартин Кушев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Re: Николай Божов със скандално писмо с нападки с/у Мартин Кушев

Мнениеот vili2010 » 15 май 2012 17:39

Ако това е истина прокуратурата да вземе да се заинтересува по тоя въпрос. Интересно ми е да чуя и мнението на БФС, а също и на шефа на съдийската комисия. Интересно е , че пак е замесен и отбора на Лудогорец.
И нека да седнат на детектор на лъжата и да видим кое накъде е най - после.
Що се отнася до футболистта Божов - мога да кажа , че няма млади и стари, а можещи и неможещи - той си знае от кой е.
ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА. ОЧАКВА СЕ 29 И 30 СЕРИЯ /29 КРЪГ И 30 КРЪГ/.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 май 2012 17:41

и за какво са им на Славия тея три точки в Каварна :roll: много е нелогично това
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 май 2012 17:41

urkoto написа:Ами без някакъв вид обществен натиск нищо няма да стане, а медиите са си точно това! Иначе наистина звучи прекалено фрапиращо за да е истина, но от аграр като Кушев съм склонен да повярвам подобно нещо! Иначе без да коментирам правописа на Божов, доста силни неща са се изговорили в това писмо! Намеква се за продадени мачове и за купени съдии, което е просто скандално! Най-интересното обаче е, че според това писмо Чичо Венци си няма хабер от нещата и всичко се е движело само от Кушев, което вече не ми се вярва - айде за купения съдия в един мач за да си спаси дупарата ок, но за продадените мачове - едва ли!

Забележи хитрата схема:
Събират се 6 000 за съдията да обръща мача без Венци Стефанов да знае.
След победата бат Венци раздава има няма 15 бона за премии за победата.Разликата кой си я дели??? ХИТРО НАЛИ?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 май 2012 17:51

шивача написа:и за какво са им на Славия тея три точки в Каварна :roll: много е нелогично това

обръщачки,туй онуй :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 май 2012 17:54

luxorus написа:
urkoto написа:Ами без някакъв вид обществен натиск нищо няма да стане, а медиите са си точно това! Иначе наистина звучи прекалено фрапиращо за да е истина, но от аграр като Кушев съм склонен да повярвам подобно нещо! Иначе без да коментирам правописа на Божов, доста силни неща са се изговорили в това писмо! Намеква се за продадени мачове и за купени съдии, което е просто скандално! Най-интересното обаче е, че според това писмо Чичо Венци си няма хабер от нещата и всичко се е движело само от Кушев, което вече не ми се вярва - айде за купения съдия в един мач за да си спаси дупарата ок, но за продадените мачове - едва ли!

Забележи хитрата схема:
След победата бат Венци раздава има няма 15 бона за премии за победата.Разликата кой си я дели??? ХИТРО НАЛИ?

T.e. казваш, че според теб освен Кушев и хора от отбора (футболисти) са в заверата?
Това поне разбирам от намека ти аз, поправи ме ако греша!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 май 2012 17:56

urkoto написа:
luxorus написа:

Забележи хитрата схема:

T.e. казваш, че според теб освен Кушев и хора от отбора (футболисти) са в заверата?
Това поне разбирам от намека ти аз, поправи ме ако греша!

"Дойде мача с Кариакра, след като ни надиграха тотално със случайни голов в 90-ата и 92-ата минути победихме. На следващият ден беше казал на един колега, който ни събра в банята и ни обясни, че трябва да му съберем 6000 лева защото ги е дал на полувремето на съдията, за да обърнем мача и ни предупреди това нещо да не Стига до Ушите на Г-н Венци Стефанов."

Ти как го разбираш това?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 15 май 2012 18:04

Не съм от Славия и не познавам Божов, но нека някой да ми каже може ли да му се вярва. Обвиненията са много, но това за мача с Видима и 6000 лева не го вярвам. Гледах двубоя и Славия победи след страшен късмет, защото домакините имаха сумати положения и греда. Няма как мач да се купи за подобна сума и головете да са след 90 минута. Личи си, че Божов е обиден, но не може да говори по този начин, защото замесва и други отбори. От думите му излиза, че Славия е легнала на Литекс и ЦСКА, а се е хвърлила срещу Лудогорец. Такива обвинения са за съд, не може всеки обиден играч да си говори, каквото му скимне.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 май 2012 18:09

redpride написа:Не съм от Славия и не познавам Божов, но нека някой да ми каже може ли да му се вярва. Обвиненията са много, но това за мача с Видима и 6000 лева не го вярвам. Гледах двубоя и Славия победи след страшен късмет, защото домакините имаха сумати положения и греда. Няма как мач да се купи за подобна сума и головете да са след 90 минута. Личи си, че Божов е обиден, но не може да говори по този начин, защото замесва и други отбори. От думите му излиза, че Славия е легнала на Литекс и ЦСКА, а се е хвърлила срещу Лудогорец. Такива обвинения са за съд, не може всеки обиден играч да си говори, каквото му скимне.

Може да говори каквото му скимне , и евентуално да го докаже при съд ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 май 2012 18:12

South_Park написа:
шивача написа:и за какво са им на Славия тея три точки в Каварна :roll: много е нелогично това

може, те Каварна цял полусезон играят тото, ама какво ги греят трите точки белите :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 май 2012 18:20

шивача написа:
South_Park написа:

може, те Каварна цял полусезон играят тото, ама какво ги греят трите точки белите :roll:

нищо,освен че коефициента е минимум 20 към 90-та минута за победа на Славия
[/quote]

Върни се в “Славия”