MuFc1878 написа:Целия отбор им е такъв - мишки....
тевез с плакат към Сър Алекс: "Почивай в мир"!
Мен ме учуди, че е казал, че е отишъл в голям отбор, а да каже, че Сити са голям отбор спрямо Арсенал е леко смешно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Целия отбор им е такъв - мишки....
тевез с плакат към Сър Алекс: "Почивай в мир"!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Stanislav_Ivanov написа:Жоржиньо написа:Stanislav_Ivanov написа:Не знам за Насри,но това което е направил Тевез е едно голямо безумие.Така да говори за треньора който го откри за големия футбол...Много зле постъпи.
И после го изрита нали ?
Чак да го е изритал..А и така да е той няма право да пише такива глупости.
Най-вероятно зловещото послание е свързано с изказване на Фъргюсън, в което 70-годишният днес легендарен шотландец отговаря на въпрос дали Сити ще спечели титлата с думите: "Не и докато съм жив".
Stanislav_Ivanov написа:Не знам за Насри,но това което е направил Тевез е едно голямо безумие.Така да говори за треньора който го откри за големия футбол...Много зле постъпи.
Вярвам, че те няма да спечелят трофей още много години. Аз взех трудното решение да дойда и да се боря за място в един голям клуб, в който никога няма да се задоволят с второто място.
Enravota написа:Не се впрягайте, важното е, че Ицо Йовов на млади години го литкаше тоя по крилото
Нормално е да търси и повече пари и повече успехи. Обаче, в отбор като Сити трудно можеш да си титуляр, камо ли да станеш любимец на публиката.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Авалокитешвара и 7 госта