Насри нагруби жестоко Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Насри нагруби жестоко Арсенал!

Мнениеот kingofpop » 15 май 2012 16:30

MuFc1878 написа:Целия отбор им е такъв - мишки....

тевез с плакат към Сър Алекс: "Почивай в мир"!

Мен ме учуди, че е казал, че е отишъл в голям отбор, а да каже, че Сити са голям отбор спрямо Арсенал е леко смешно :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 май 2012 16:34

Аз все още не мога да разбера защо им е нужен точно Насри на Ман Сити... Има доста по-талантливи футболисти, които можеха да вземат, а освен това е доста просто момче - доказва го за пореден път и с тези си думи. Единствено ме радва, че напусна любимия Арсенал и то срещу доста добри пари.
YA GUNNERS YA

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 15 май 2012 16:35

Stanislav_Ivanov написа:
Жоржиньо написа:
Stanislav_Ivanov написа:Не знам за Насри,но това което е направил Тевез е едно голямо безумие.Така да говори за треньора който го откри за големия футбол...Много зле постъпи.

И после го изрита нали ?

Чак да го е изритал..А и така да е той няма право да пише такива глупости.

Не го е написал той,а просто фен му го подаде и той го взе.Всичко това е в отговор на тези думи на Съра:
Най-вероятно зловещото послание е свързано с изказване на Фъргюсън, в което 70-годишният днес легендарен шотландец отговаря на въпрос дали Сити ще спечели титлата с думите: "Не и докато съм жив".

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 15 май 2012 16:40

Въобще не се учудвам. Най-антипатичен ми е точно тоя мангал. А колкото и да разправя никой няма да му повярва, че си замина точно заради пари.
Какво означава това "голям клуб, в който никога няма да се задоволят с второто място" ??? Обижда клуба, обижда бившите си съиграчи "разхождат се по терена", обижда и феновете.

Като е толкова голям, що въобще е преминал в Арсенал?

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 15 май 2012 16:53

няма к'во да му се дразним то като му е толкова мозъка т'ва може да кажее , никой не го знаеше до преди 4-5 години венгер го взе направи го от световна класа. изигра един полусезон всичките останали години в арсенал му бяха посредствени. и по добре ,че се махнаха с гаелчо дет викаше че за пари никъде не би отишъл.
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 15 май 2012 16:54

Stanislav_Ivanov написа:Не знам за Насри,но това което е направил Тевез е едно голямо безумие.Така да говори за треньора който го откри за големия футбол...Много зле постъпи.

Чакай, чакай... кой го е открил за големия футбол??? Ти помниш ли колко пари бяха платени за Тевез и Масчерано когато дойдоха в Англия? Сърчето може да си яде ушите от яд, че изгони толкова отдаден на каузата играч, който всеки мач играеше с хъс.
Колкото до изказването на "франсето" Самир - не е етично, но не е и далеч от истината. Аз също не виждам как Арсенал, Ливърпул, че дори и Челси могат да се противопоставят на манчестърските отбори. За шампионска лига съвсем. Шансовете са да вземат някоя островна купа. Не искам да засегна никой, просто се стремя да гледам реално на нещата.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 15 май 2012 16:56

Не се впрягайте, важното е, че Ицо Йовов на млади години го литкаше тоя по крилото :-)

Нормално е да търси и повече пари и повече успехи. Обаче, в отбор като Сити трудно можеш да си титуляр, камо ли да станеш любимец на публиката.

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 15 май 2012 17:01

Вярвам, че те няма да спечелят трофей още много години. Аз взех трудното решение да дойда и да се боря за място в един голям клуб, в който никога няма да се задоволят с второто място.

Вярно е, че Сити са по-силни в момента от Арсенал. Но да кажеш, че Манчестър Сити е по-голям клуб от Арсенал е просто смешно.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 май 2012 17:03

Enravota написа:Не се впрягайте, важното е, че Ицо Йовов на млади години го литкаше тоя по крилото :-)

Нормално е да търси и повече пари и повече успехи. Обаче, в отбор като Сити трудно можеш да си титуляр, камо ли да станеш любимец на публиката.

хаха да не би Ицо именно него да е навързал про знаменития гол с Марсилия :o :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 май 2012 17:07

Насри ще почака Сити да станат велик клуб... поне още 20 години!
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал са най-великите английски клубове. Поне това показва историята!

Върни се в “Футбол - Свят”