Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Re: За или против Бензукан?

Мнениеот Любимец13 » 19 авг 2009 18:02

Аз съм оптимист за защитата. След като опазихме и "дресирахме" успешно онова 195 см. бразилско говедо от ФакЮ"Баку" не виждам кой може да ни притесни и с какво ! Тоя верно не можеше да рита топката по права линия, но пък не го пуснахме да надбяга защитата нито да играе с глава

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Re: Напред лавина

Мнениеот Любимец13 » 19 авг 2009 18:10

Много съм притеснен, че при 3:0 нашите ще спрат да играят ......

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 19 авг 2009 18:17

Живко Миланов е един от най-слабите защитници в историята на Левски. Бензукан също не блести, но е с две класи над онова леке. Аз лично като видя Живко и Сърмов в титулярния състав, целият се обривам. Единият няма центриране и игра с глава, а другият не може да подаде на 3 метра пред него. Пожелавам им да бъдат продадени още днес и никога повече да не играят в Левски.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 19 авг 2009 18:19

Аз мн мн не съм съгласен че живко е дърво според мен и двамата не са лоши играчи като цяло не виждам какво толкова лошо правят на отбора че да ги продаваме :)
ORIGINALNI...BE =)

denis25m
Контакти:

Мнениеот denis25m » 19 авг 2009 18:36

abe vie levskarite ste mnogo zle.tazi vecer tryabva da se podkrepyate ce se namirate v mnogo losho polojenie,a vie si pluete igracite.az sam cska-r,a ne vi razbiram.vie ste vlubeni vav benzukan na koyto mu plashtate pari bez da igrae 2 godini,a psuvate jivko koyto moje da izyade trevata na gerena ,zashtoto papa mu e hvarlen tam.uspeh dovecera.

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Re: А транспорта след мача

Мнениеот casualls » 19 авг 2009 18:38

Сектор Б написа:
krix написа:Фирма "Говедото днес, ще бъде говедо и утре" предлага транспорт от поляната пред Герана, до съответната поляна. Цената е 10 лв., а за най-мучащите говеда ще има отстъпка

Много си остроумен. Ела довечера на стадиона и ми кажи тия приказки в лицето и ще ти разбия свинската зурла!

осещаш ли колко си жалък отрепкО червена ?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 19 авг 2009 18:40

На Живко единствените му качества са, че има някаква бързина и се хвърля като за последно. Иначе е посредствен!
Ще е цяло чудо, ако някой се бръкне да даде пари за него...
Бензукан е по-добър във всички компоненти освен, че е малко по-бавен но, ако си седи отзад няма да има проблем!!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 19 авг 2009 18:41

Levski_Sf написа:Щом Бензукан е футболист на Левски естесвено,че всички трябва да сме с него и да го подкрепяме,без да имаме някакви резерви към него.Ще подкрепяме не само Бензукан,а и всички футболистите,започваме още един час преди мача и свуршваме чак утре сутрин.Аиде момчета,вече съм извадил шала,пиивам си лекичко и след малко тръгвам към стадиона.

+1
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Темата за билетите и разпространението им

Мнениеот Blue World Order » 19 авг 2009 18:58

ЕМИЛ написа:Ми ако ги пуснат в магазините на М-тел и ги изкупят чорбарите какво правиме???Нали затова създавате фенклубове извън София.Да си намирате лесно билети и да ходите организирано и по-евтино на мачове.Изглежда ,че фенклубовете не функционират

безумието НФК неслучайно се разпадна ;)
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 19 авг 2009 19:12

Каква е тая глупост с Минев бек.Шакиб си е от дясно и мачкаме.

Върни се в “Архив”