Бербо помолил Любо Пенев за отсрочка...мисли за националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Бербо помолил Любо Пенев за отсрочка...мисли за националния

Мнениеот football_fb » 15 май 2012 08:38

Интересно заглавие ми се наби на очите рано сутринта :) Интересно ми е да видя какво ви е мнението:
1. Дали смятате това поне за 20% истина, т.е. има ли шанс Бербо да се върне ?
2. Дали трябва да се върне или трябва да разчитаме на новите и млади момчета, за да изградим боеспособен състав за следващите квалификации, а и занапред?
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е помолил Любослав Пенев за отстрочка до септември, преди окончателно да реши за завръщането си в националния тим, твърди "Стандарт". Нападателят държи да изясни първо бъдещето си на клубно ниво и да започне да играе редовно.
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Re: Бербо помолил Любо Пенев за отсрочка...мисли за националния

Мнениеот football_fb » 15 май 2012 08:41

На първи въпрос бих отговорил: леко се съмнявам. Не вярвам, че щом вече веднъж е заявил твърдата си позиция, ще направи компромис. Но от друга страна - силно се надявам.
Колкото до втория въпрос - иска ли питане дали ще трябва Берба да се върне. За мен - да. Да, за да може да има един стълб, около който да се гради отбора и който да дава пример и да е мотиватор на младите момчета.
Дано се върне!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 15 май 2012 09:20

Видя че играе в Манчестър и се от каза от националния сега не го пускат и дай да се връща..... като е казал 1 път че няма да играе да го прави не на всеки 2-3 месеца зависи дали играе или не ту да се връща ту да бяга.....

Да ще е хубаво да се върне НО не по този начин да обикаля като ....... наляво на дясно

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 15 май 2012 09:22

По принцип съм голям привърженик на Димитър Бербатов и съм абсолютно убеден в неговите качества, колкото и помия да се изсипва от наши "сънародници" по негов адрес в последните няколко години, но това е друга тема.
За мен той направи една единствена грешка и това е отказването му от националния отбор. Това е все едно да живееш няколко години в чужбина и да започнеш да мислиш за себе си като за чужденец, да се срамуваш от името "българин", да заемеш чуждата идентичност. Може би сравнението за някои не е много уместно, но и при двата случая е налице желанието за отхвърляне на една реалност и заместването й с друга.
Никой не е по голям от националната си идентичност, всеки принадлежи на народа си. Бербатов беше на върха в своята клубна кариера, когато се отказа от националния, а сега иска да се върне. Защо? Споменавам само фактите. Приемам неговото решение по- скоро като моментно и подлежащо на промяна. Той трябва да знае, че винаги е добре дошъл в националния, защото е повече българин от много други, които постоянно парадират с националното, и го е доказвал многократно.
....Стана малко като легендата за завръщането на блудния син...Но си е така, всичко започва и свърша тук! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 15 май 2012 09:55

Няма да се изненадам ако се завърне,а и ще е добре за отбора,и интереса на феновете към националния ще се върне.
Канарче!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 15 май 2012 10:09

Бербатов иска първо да започне да играе редовно и тогава да се завърне.
А относно отказването му, той просто искаше да натрие носовете на тези които сипеха постоянно обвинения срещу него, че той е виновен за всичко. Е отказа се и се видя, че без него сме още по-зле !

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 15 май 2012 10:10

И да се върне и да не се върне - няма да има голяма промяна.
В крайна сметка сам направи избора си.

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 15 май 2012 11:36

football_fb написа:На първи въпрос бих отговорил: леко се съмнявам. Не вярвам, че щом вече веднъж е заявил твърдата си позиция, ще направи компромис. Но от друга страна - силно се надявам.
Колкото до втория въпрос - иска ли питане дали ще трябва Берба да се върне. За мен - да. Да, за да може да има един стълб, около който да се гради отбора и който да дава пример и да е мотиватор на младите момчета.
Дано се върне!

+1
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 15 май 2012 13:52

разбира се,че ще се върне :) сега като се махне от манчестър ии като му дадат по ниска заплата... айдеее ;0))

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2012 19:32

Айде нЕма нужда ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Национален отбор”