Мнениеот msm » 15 май 2012 08:17
Поредната тъпотия на БФС. Аз не знам някой да е наказван за коментар след мач. Още повече, че подобни коментари се ръсят от всички . Та , какво точно е казал и то не е вярно: " - Посред бял ден корупцията се вижда, а нищо не се прави " или ""Виждате какво се случва по терените в България. Видяхте какво се случи тук и в Лудогорец - главните герои са съдиите ", а може и за: -" Това ли е моралът в българския футбол? Честна игра и морал? Няма и още дълги години няма да има…"
Нищо по-различно от коментарите на всеки треньор или президент, след като отборът му е ощетен. Нищо по-различно от мненията тук във форума. Нищо по-различно от истинската действителност наречена БГ футбол !
Мартин Кушев - "За този резултат Имаше вина и съдийската бригада. Всички ще видят при ситуацията за дузпата - имаше един метър засада. Хората, които ги пращат тези съдии да се замислят", нападна длъжностните лица наставникът на Славия след срещата."
Христо Стоичков - " Имам предвид онези палячовци, облечени на мачовете в жълто, червено, черно. Плюс някакви вратовръзкаджии с избелели костюми от времето на Георги Димитров. Хора, които вместо да следят дали се спазват правилата, гледат само каква дребна аванта да докопат." , „Важното е, че и ние, и Черноморец играхме футбол. Що се касае до, глобата ми - купил съм им на всички течен вазелин, имам парички. Толкова съм се притеснил, че не мога да спя"
Атанас Атанасов - Съдиите дойдоха да изпълнят една поръчка и се справиха добре с нея. Смятам, че от тримата рефери само този от далечната страна - Ивайло Атанасов, бе на ниво. Другите двама са от Шумен и явно добре са се разбрали по пътя как трябва да действат в мача.
На бързо извадих няколко коментара на треньори след мач, а те са много и всички ги знаете . Хайде сега кажете, кой друг е бил наказван с лишаване да води отбора си за мач?