Бих искал да изложа някои мисли сега, докато сезонът не е свършил. Макар че за нас вече е свършил. Още повече болшинството от вас знаят, че се ангажирах с изнасянето на данни, на които не им беше нито място, нито време. Но те така или инак се знаеха под сурдинка и загатваха под разни форми. Както и да е-това е минало.
Левски изживя най-тежкия си сезон от много години назад. Причините са ясни и сме ги коментирали много пъти. Гонзо, с цялото ми уважение към него като синя деветка, нанесе такива поражения, че само генерална чистка и подмяна може да оправи нещата.Чистката вече е факт, но тя няма да спре, докато и последният, който не е за този отбор не напусне. Комплотът, спретнат срещу Костов никога няма да се повтори , но и загубеното тази пролет няма да се върне!
Левски има нови собственици и сериозно финансиране. Сега е моментът да почнем от абсолютната нула. Никакви ЕКТ и никакви постановки-всичко старо трябва да бъде разрушено до основи и отгоре да се гради новото!
Пари няма да се жалят, но не и за глупости! Или мислите, че Хората не можеха да вземат победа на Лаута, примерно? Можеха, но не я взеха, защото това е пътят. С тези победи сме скъсали отдавна и са приоритет на други. Ние ще сме пети, но истински!
То пък след толкова провали как да сме повече от пети. Бихме само Калиакра и ЦСКА-а така не става...Директивата, вместо 10 т преднина за нас даде 8 т преднина за други, такъв е животът! Сами се изхвърлихме от играта и няма защо да плачем! Бяхме поорязани тук-там в някои моменти, но от това няма да правим пропаганда и медийни бомби, защото ако бяхме отбор, това нямаше да ни бърка. А ние бяхме сбирщина и заслужено сме на своето място. По наша вина-не друга...
Та споменах за пари...Някои хора им усетиха мириса и се овъртяха около отбора и стана една-не е за разправяне-вкл. големия "левскар" Наско. Но той да си отговори защо не го искат новите-за косата или за нещо друго?
Кошмарът е ясен-изживяхме го и го изстрадахме! Победата над вечните абонати малко ни грее-абонати и нищо повече...Началото обаче е скрито в мъгла-никой не знае Илиан кого гони, кого иска, с каква схема ще играе и прочее...
То е секретна история, която не се пробива. В момента всичко е само гадания и стрелба напосоки. Обаче е факт, че по селекцията се работи вече от месец! Димни завеси се хвърлят, партенки по медии и т.н. Ще видим дали си е струвало!
Батков от фиктивен собственик скоро ще е бивш собственик. Всеки сън има край. Оттук нататък други са отговорни за пари, селекции, стратегии, бази и прочее... аз мисля, че ще се справят. Новото начало е факт!
Между другото, буболечките по тревата на Герена разправят, че някои от предателите похапнали малко бой...На изпроводяк, за здраве! И за урок на следващите най-вече, щото не може да те хранят и поят, а ти да сереш отгоре, че и да се бараш...
Та така-хич не беше лесно, но го преживяхме! Но всяко зло-за добро! Левски не е трепет за жълт картон или вопъл за пет дузпи. Левски е любов, мъка, сълзи, радост и триумф, падение и скръб! Левски е част от живота ни!
Левски е ...завинаги!
Краят на един кошмар и новото начало!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Краят на един кошмар и новото начало!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Краят на един кошмар и новото начало!
Новото начало ше е като старото... борба за място в Европа 

Последна промяна от Morgause на 15 май 2012 01:45, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- football_fb
- Контакти:
Хвала тебе, брате! Силни думи казани на точното място.
Като започнем от Гонзо. Какъв човек може да си, по дяволите, че от легенда да се превърнеш в клоун. Хората са казали - човек трябва да си знае мястото, трябва да знае кога да спре и трябва да знае че трябва да уцели точния момент кога да се откаже. А той, горкия, ще става героят-мъченик. На отбор като Левски мъченици не им трябват. Той беше легенда и трябваше да си остане такъв ... а сега много хора го гледат с друга светлина. Като не ставаш, не е срамно да си признаеш и да търсиш друга реализация. Голяма работа, че няма да си треньор. Но както и да е! Аз въпреки всичко ще запомня футболистът Гонзо и винаги ще го уважавам.
Колкото до това, че има такива които се въртят около парите. Да няма такива е като да няма кучета около месарниците - просто няма как да стане. Но ако вършат ПОНЕ някаква работа, би било супер.
А за новото начало - здрави стискам палци и едно голямо ЕВАЛА за това, че изиграха сезона мъжки!
Като започнем от Гонзо. Какъв човек може да си, по дяволите, че от легенда да се превърнеш в клоун. Хората са казали - човек трябва да си знае мястото, трябва да знае кога да спре и трябва да знае че трябва да уцели точния момент кога да се откаже. А той, горкия, ще става героят-мъченик. На отбор като Левски мъченици не им трябват. Той беше легенда и трябваше да си остане такъв ... а сега много хора го гледат с друга светлина. Като не ставаш, не е срамно да си признаеш и да търсиш друга реализация. Голяма работа, че няма да си треньор. Но както и да е! Аз въпреки всичко ще запомня футболистът Гонзо и винаги ще го уважавам.
Колкото до това, че има такива които се въртят около парите. Да няма такива е като да няма кучета около месарниците - просто няма как да стане. Но ако вършат ПОНЕ някаква работа, би било супер.
А за новото начало - здрави стискам палци и едно голямо ЕВАЛА за това, че изиграха сезона мъжки!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
- sweetchinmusic
- Контакти:
Morgause, развали всичко..
- metodito
- Контакти:
А аз пък ви го казах преди, ще го кажа и сега: "не слагайте каруцата пред магарето". А като си заговорихме за магарета - дано не съм прав, но "кариерата" на Тонев едва започва на Герена, а другото магаре - онова мустакатото вече съвсем няма да продаде клуба! Защото се наляха малко парички в къщичката му за магаренца. Не за кученца. Кученцата са в една друга къщичка. Сега всички магарета на Герена са доволни и си магарясват на воля. Че и феновете направиха на магарета.
Влизането на ВТБ като спонсор означава всичко друго!, но не и смяна на власта. Напротив! Батков укрупнява властта си.
@Синьо сърце: Знам, че това е което се надяваш искрено (всичко вече да е ок), но аз не виждам повод за оптимизъм. Принципно съм си песимист, да, но то е въз основа на обстоятелствата. Че всичко ще е ок един ден - не се съмнявам, но не мисля, че ще е скоро.
Влизането на ВТБ като спонсор означава всичко друго!, но не и смяна на власта. Напротив! Батков укрупнява властта си.
@Синьо сърце: Знам, че това е което се надяваш искрено (всичко вече да е ок), но аз не виждам повод за оптимизъм. Принципно съм си песимист, да, но то е въз основа на обстоятелствата. Че всичко ще е ок един ден - не се съмнявам, но не мисля, че ще е скоро.
Последна промяна от metodito на 15 май 2012 09:23, променено общо 1 път.
- amstel_beer
- Контакти:
Morgause написа:Новото начало ше е като старато... борба за място в Европа
Все един ден ще налучкаме правилната вакса и тогава дупе да ви е яко, защото освен вътрешна доминация, ще има невероятни мачове и в Европа нещо, което много трудно ще преглътнете.

amstel_beer написа:Morgause написа:Новото начало ше е като старато... борба за място в Европа
Все един ден ще налучкаме правилната вакса и тогава дупе да ви е яко, защото освен вътрешна доминация, ще има невероятни мачове и в Европа нещо, което много трудно ще преглътнете.
Като се има в предвид, че този полусезон сме с кажи речи нов отбор и пак сме първи, то ние ако е учулим тая вакса направо на финал в ШЛ трябва да идем бе...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Това сме го чували,горе-долу същото.....Март месец.
Все ново начало,все това,все онова и накрая...нищо/макс.-калъфка/
Все ново начало,все това,все онова и накрая...нищо/макс.-калъфка/
amstel_beer написа:Morgause написа:Новото начало ше е като старато... борба за място в Европа
Ние ще играем в Европа тази есен -Лудогорец,ЦСКА ,Левски и Локо Пд ще са отборите в ЕКТ .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Човекът е склонен да си поставя невидими граници, които си въобразява, че променят неговия живот. "От първи януари не пуша", казва един, "След Нова година съм "нов" човек", споделя друг. Но да не приемаме Левски по този начин. Да приемем, че просто така е трябвало да стане и това е част от нашия път и от нашето развитие.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"