Локомотив и още 2 отбора ще са вън от А група, без лиценз
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив и още 2 отбора ще са вън от А група, без лиценз
Отбори с по 15 фена каквито са Локо Сф и Славия едва ли ще липсват на някого.

-
greenultras
- Контакти:
Ако трябва да изваждат някои от групата това е Черноморец те тези имат сумати задължения на най различни фирми и имат сумати неизплатени заплати
Аз това се опитвам да се обясня. Отбори с 15 фена не липсват на никого, коато тия 15 фена са се разположили в тоя форум се опитват да ни обясняват как имат страшен отбор и цифра публика в мачове от 2 до 4 в понеделник.
-
миле гърбавия
vasko1 написа:Аз това се опитвам да се обясня. Отбори с 15 фена не липсват на никого, коато тия 15 фена са се разположили в тоя форум се опитват да ни обясняват как имат страшен отбор и цифра публика в мачове от 2 до 4 в понеделник.
Васко,Васко, чул ли си израза "паниран мозък"?
миле гърбавия написа:vasko1 написа:Аз това се опитвам да се обясня. Отбори с 15 фена не липсват на никого, коато тия 15 фена са се разположили в тоя форум се опитват да ни обясняват как имат страшен отбор и цифра публика в мачове от 2 до 4 в понеделник.
Васко,Васко, чул ли си израза "паниран мозък"?
Мани го чифтокопитното. То затова живее-да мрази...
Хич не мога да ги разбера такива смешковци-ми я си погледни твоя отбор бе, дрисльо, не виждаш ли, че ходите по 1500 души на герена. С това ли се хвалиш?!?
Смешници какви фенове имате пък вие ОК ние сме 15 вие сте 50 и кво огромна цифра сте нема що

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
favaca8888
- Контакти:
Ауу колко много комплекси и то във форум на Локо Сф ?!
Абе момчета, почвам да се притеснявам за Вас
Какво се огледахте у нас , бе ?!
Повечето тука ни поздравяваха и ни пожелаваха успех - сега плюят, хулят и се кефят ! Нали бе , Кептън Джек !? И онзи комплексар vasko.
ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ ФОРУМНИ СМЕШНИЦИ !

Абе момчета, почвам да се притеснявам за Вас
Повечето тука ни поздравяваха и ни пожелаваха успех - сега плюят, хулят и се кефят ! Нали бе , Кептън Джек !? И онзи комплексар vasko.
ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ ФОРУМНИ СМЕШНИЦИ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Много искат да ни няма, не знам защо. Били сме 15 човека. Те понеже всеки мач са 10000. Великите отбори, където най-посетения мач е 15000 и то от 5 години насам.
Щом според вас Локомотив не заслужава да е в А група, има ниска посещаемост, не е направил нищо за българския футбол последните 10 години, ми тогава кой е направил? Изключвам Левски с четвъртфинала и ШЛ? Кой постигна нещо? Литекс? Черно Море? Локо Пд? Цска? Кажете кой и какво?
Щом ни е слаба посещаемостта на кой е силна? Литекс? Черно Море? Цска, щото ако те не се борят за шампиони има 200човека на Армията? И на кой ли друг отбор.
Ще дойдат заслужаващите клубове с богата история и с много публика(махам Ботев и Спартак Вн), щото видиш ли като им отиде Левски и се пълни стадиона, иначе нема никой.
Хубаво, ще ни махнат, ще минем през аматьорите и пак ще дойдем. Какво толкова, няма да сме първите, няма да сме последните.
Много е лесно да риташ някой, когато е паднал и е много зле. Вместо да ни връткате минети колко сме били симпатични и ни уважавате, а после да ни плюете като кучета, по-добре си трайте.
Щом според вас Локомотив не заслужава да е в А група, има ниска посещаемост, не е направил нищо за българския футбол последните 10 години, ми тогава кой е направил? Изключвам Левски с четвъртфинала и ШЛ? Кой постигна нещо? Литекс? Черно Море? Локо Пд? Цска? Кажете кой и какво?
Щом ни е слаба посещаемостта на кой е силна? Литекс? Черно Море? Цска, щото ако те не се борят за шампиони има 200човека на Армията? И на кой ли друг отбор.
Ще дойдат заслужаващите клубове с богата история и с много публика(махам Ботев и Спартак Вн), щото видиш ли като им отиде Левски и се пълни стадиона, иначе нема никой.
Хубаво, ще ни махнат, ще минем през аматьорите и пак ще дойдем. Какво толкова, няма да сме първите, няма да сме последните.
Много е лесно да риташ някой, когато е паднал и е много зле. Вместо да ни връткате минети колко сме били симпатични и ни уважавате, а после да ни плюете като кучета, по-добре си трайте.
Онзи ден в Монтана имаше макс 400 човека,от които 70 от София.Но във вестника ги писаха 2000,така е още на сума ти стадиони!