България без Казийски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линия
Re: България без Казийски
И за к'во ще се фръцва Матей ? ... 

Абе какво го хвалите тоя Пенчев. Ето ви статистика от мача :
http://www.cev.lu/Competition-Area/Matc ... x?ID=23817
http://www.cev.lu/Competition-Area/Matc ... x?ID=23817
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Искрено се надявам Матей да не направи глупостта да се откаже. Един вече го направи и не видях да прокопса много от това. Каквито и търкания да има Матей със съотборници и ръководители, трябва да ги изгладят в името на България .

Матей Казийски: Отказване
Днес пред Тв 7 ,Матей потвърди,че ако Данчо Лазаров не се оттегли,дори и при спечелена квалификация,ще се откаже от националния отбор!!!Подкрепям напълно Казийски,защото най-накрая трябва да се разбере,че в България трябва да спрем да злоупотребяваме с думата "ЧЕСТ"! Да,чест е да играеш за националния отбор,но не и сцената ,плужеците и мошениците ,визирам сегашните ръководители на българския волейбол, да продължават да живуркат за сметка на развитието на този така популярен спор!!! Нека не се самозалъгваме,състоянието на спорта ни е под всякаква критика,имаме национален отбор благодарение на състезатели,които играят в чужди първенства,но след тях какво ще последва,отговорът е елементарен,това което се случи след златното поколение във футбола! След Бербатов,Мартин и Стилиян Петрови,какво следва??? Аналогично,след Матей,Андрей,Владо Николов,Салпаров,дори и Алексиев,какво ще се случи??? При липса на Матей,няма смисъл дори да участваме на Олимпиадата,ще бъдем последни!!!Видяхте какво се случи,при липса на Андрей,толкова години,няма изграден достоен състезател за поста разпределител,кажете ми някой друг отбор с такава пропаст на толкова ключова позиция??? Ако Матей или Тодор Алексиев не е в състояние да играят,започваме да се притесняваме какво ще се случи,това не е нормално за нация,която има самочувствие на волейболна такава!!! Българското волейболно първенство е от години на изкуствено дишане,методиката на подготвяне на млади състезатели отдавна не се практикува в развитите волейболни среди,задължително е нужна промяна!!! Слушайки Г-н Лазаров,за малко да се разплаче човек....."Какво друго да направи федерацията,визирайки организирането на олимпийските квалификации в София..." Това може да бъде изречено само от един нагъл човек! Да,организираха тези квалификации с финансовата подкрепа на държавата,но как развивате българския волейбол,Г-н Лазаров??? Който и да беше на Ваше място,квалифиацията щеше да бъде факт! Моля,оттеглете се,за да не се стига до момента,в който ще се наложи да го направите под натиска на българския народ,защото хората обичат Матей,Андрей,Владо и всички,които ще пълнят зала "Армеец" и носят бъдещи победи...,Вашата личност изобщо не ги интересува,не обричайте волейбола на забвение и състояние,познато ни до болка във футбола!!!
Re: Матей Казийски: Отказване
Не считам, че трябва да се отказва, но и Лазаров трябва да си тръгне.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Не мисля, че е правилно, на играчът работата му е да играе волейбол, а не да се меси в управлението на дадена федерация, аз също искам Данчо Лазаров да си подае оставката, но не и Казийски да определя това или който и да е волейболист, като стане един ден шеф на федерацията, да си ги уволнява колкото иска, но със или без Данчо Лазаров, няма никакво оправдание ако се откаже, това ще е неуважение към многобройните фенове на волейбола у нас!
- ralimavridov
- Контакти:
Всички тези,които направиха скандала да си заминават.Лазаров,Стойчев,Казийски да напускат.Това е национален отбор на България,не турски сериал!
bez-nick написа:Не мисля, че е правилно, на играчът работата му е да играе волейбол, а не да се меси в управлението на дадена федерация, аз също искам Данчо Лазаров да си подае оставката, но не и Казийски да определя това или който и да е волейболист, като стане един ден шеф на федерацията, да си ги уволнява колкото иска, но със или без Данчо Лазаров, няма никакво оправдание ако се откаже, това ще е неуважение към многобройните фенове на волейбола у нас!
На кой е работа да изгони пиявицата? Толкова години и никой не си помръдна пръста. Толкова скандали , два служебни шампиона ......Казийски зад теб сме!
- Син до гроб
- Контакти:
Единственият вариант Лазаров да се чувства малък и нищожен,което да го накара да си тръгне е мощно в залата "Оставка" !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Син до гроб написа:Единственият вариант Лазаров да се чувства малък и нищожен,което да го накара да си тръгне е мощно в залата "Оставка" !
Това си мислех и аз тази сутрин... Само така ще се разбере смисъла на думата чест. Ако този човек притежава това качество ще си тръгне - ако не го направи нямаме право да упрекваме Матей че се отказва и погазва честта на България
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН