ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон

Мнениеот Federer91 » 14 май 2012 21:07

Аз викам да играем. Няма смисъл да я влачим играта цял месец докато почне Европейското.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 14 май 2012 21:13

Дайте да си играем ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 май 2012 21:15

Ми и аз така мисля, че е по-удачно....21 мача са си 21 мача.....пък вече след този кръг (идния уикенд) оцелелите ще продължат с европейското ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 май 2012 21:36

Пуснал съм програмата за седмия кръг( на главната страница), който е от събода до неделя.
ВНИМАНИЕ: Всички, които са 2/2, както всеки кръг получават бонус и могат да посочат трима футболиста. Останалите играят по стандратните правила и посочват двама. Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да посочваме вече използвани футболисти
КРАЕН СРОК ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ - ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА---> 17.00 :!: ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 14 май 2012 21:40

Трудничка програма :)
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 май 2012 21:53

DerrickRose написа:Трудничка програма :)

Така е, ама нали е еднакво за всички, по-добре да си играем все пак, пък каквото стане :)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 май 2012 22:24

Защо Левандовски е червен, след като вкара на финала???? Трябва да имам 3 футболиста

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 14 май 2012 23:02

Иван Стоянов,Гъргоров

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 май 2012 00:16

UNBEATABLE написа:Защо Левандовски е червен, след като вкара на финала???? Трябва да имам 3 футболиста

Виж сега, нали програмата я има на първата страница преди всеки кръг, а в нея не се включват мачовете за купи, т.е. гледат се само мачовете от първенствата(явно не си забелязал)....но дори и Левандовски да речем, че е вкарал, пак ще посочваш двама, защото Сисе не вкара и си 2/3, а дали си 1/3 или 2/3 няма значение и в двата случая продължаваш с 2 ма ;)

Върни се в “Архив”