Седмичен обзор на Гонг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Седмичен обзор на Гонг

Мнениеот urkoto » 14 май 2012 18:43

Кой не бил лош журналист!? Ментето В. Грънчаров ли!? Със сигурност не е лош "журналист" - на софрите на Коко или на платените екскурзийки на Мустака!!!

Кога този вселенски некадърник ще каже КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА С КУПЕНАТА ОТ ГРИШАТА ТИТЛА!? Нали такива ги тръбеше тоя болен мозък преди полусезона, кога ще каже какво стана с това!? Или пак ще се покрие като една специфична част от човешкото тяло между агнешките бутове по софрите на Коко и екзотичните лагерни локации на Мустака!?

АКО Е МЪЖ ДА КАЖЕ! Но и малките деца разбраха, че в тоя няма нищо мъжко - като почнеш от постоянния му жалък хленч тип жена жертва на домашно насилие и стигнеш до "професионализма" му - него отказвам изобщо да го коментирам!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 май 2012 18:45

stef_cskara написа:Димо Момиров: Нямаше дузпа за Лудогорец, а за ЦСКА!!!
Русев и Грънчаров ги чакам какво ще кажат!!!

И добре, че съдии като А. Генов, Д. Момиров и останалата плеада бивши съдии свикнали да подпират грандовете вече не са действащи.
Избягвах да пиша по темата за мача, но за тази дузпа срещу Мораеш се пищи вече два дни. Вярно Мораеш играе пръв с топката, но и вратаря играе с нея и след това връхлита срещу нападателя, това е същото когато се прави шпагат и играе ли играча първо с топката не се дава нарушение дори и да има съприкосновение с противников играч. Положението е от тези, че каквото и да даде съдията единят отбор ще се чувства ощетен и по никакъв начин не е 100%-ва дузпа. А колкото за дадената дузпа, имало я защото съдията не бил нападнат и изнесен по посока Драгичево и това е било показателно, че е дузпа, а защо никой от играчите на ЦСКА не вдигна ръка, а продължиха да играят, това не е ли показателно, че те не са видяли играта с ръка, а бяха трима около Христозов?
В този мач играхте слабо и загубихте и това са съвсем нормални неща.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 май 2012 18:55

vili2010 написа:НЕ КАЗВАМ ЧЕ ГРЪНЧАРОВ Е ЛОШ ЖУРНАЛИСТ- НАПРОТИВ, НО НЕКА ДА ПОГЛЕДНА МАЛКО ПО - ОБЕКТИВНО И ДА СИ СВАЛИ СИНИТЕ ОЧИЛА. И НЕКА ДА СА ПО РАВНО , А НЕ 2-1 РУСЕВ ГРАБВА АЛЕКСАНДРОВ И ГРЪНЧАРОВ САМО ДОЛАЙВА, АМИ НЕКА СА ПО РАВНО И ДА ИМА ДИСКУСИЯ , А НЕ НАТИСК НА СИНИТЕ ВУРНАЛИСТИ , ЗАЩОТО АКО СЕДНА И АЗ СРЕЩУ ТЯХ С АЛЕКСАНДРОВ И НЯМА ДА МОГАТ И ДУМА ДА КАЖАТ. ;)

Ти първо се научи как се пише и после където и на когото искаш сядай.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 май 2012 19:02

Най добрия Журналист за мен е Борето Касабов много ме кефи.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 май 2012 19:10

bianchi написа:Най добрия Журналист за мен е Борето Касабов много ме кефи.

:) :) :) :) Ти пък намери кой да очикиш!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 14 май 2012 19:10

за какво се карат и спорят за БГ футбол ли :),разбирам да го правят при положение, че ще има 400 000 хил празнуващи титлата на ЦСКА или пък ако Лудогорец спечели титлата, атмосферата ще е като на Олимпиакос и Галатасарай, за мен всичко е прах в очите на хората

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 14 май 2012 19:31

Обичам Левски написа:Имах възможността да се запозная със Радан мирянов много добър рефер и професионалист.Дано и той да не бъде опорочен

Радан Мирянов ми беше преподавател по математика във Винса. Той е гл. асистент там. Не знам как ги свързва двете професии, но наистина е много точен човек и доста добър преподавател. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 14 май 2012 19:36

Niksh0 написа:
Обичам Левски написа:Имах възможността да се запозная със Радан мирянов много добър рефер и професионалист.Дано и той да не бъде опорочен

Радан Мирянов ми беше преподавател по математика във Винса. Той е гл. асистент там. Не знам как ги свързва двете професии, но наистина е много точен човек и доста добър преподавател. ;)

И прислужник ЦСКА!

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 14 май 2012 20:01

ДокладвайОтговори с цитатRe: Седмичен обзор на Гонг
от grasiani на 14 Май 2012 18:55

vili2010 написа:
НЕ КАЗВАМ ЧЕ ГРЪНЧАРОВ Е ЛОШ ЖУРНАЛИСТ- НАПРОТИВ, НО НЕКА ДА ПОГЛЕДНА МАЛКО ПО - ОБЕКТИВНО И ДА СИ СВАЛИ СИНИТЕ ОЧИЛА. И НЕКА ДА СА ПО РАВНО , А НЕ 2-1 РУСЕВ ГРАБВА АЛЕКСАНДРОВ И ГРЪНЧАРОВ САМО ДОЛАЙВА, АМИ НЕКА СА ПО РАВНО И ДА ИМА ДИСКУСИЯ , А НЕ НАТИСК НА СИНИТЕ ВУРНАЛИСТИ , ЗАЩОТО АКО СЕДНА И АЗ СРЕЩУ ТЯХ С АЛЕКСАНДРОВ И НЯМА ДА МОГАТ И ДУМА ДА КАЖАТ.
Ти първо се научи как се пише и после където и на когото искаш сядай.

Tи кой беше? А как ще пиша си е мой проблем. Явно заблудено синьото в теб е проговорило. И вместо да правиш забележка си изкажи мнението ако го имаш, но едва ли е по - различно от това на един писарушка със средно синьо образование - ъгълчо. ;)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 14 май 2012 20:21

Niksh0 написа:

Така е ;)

Върни се в “Свободна зона”