Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Формат на А група
както сега 16 отбора х 2 пъти + плейофи между първите 4 отбора за определене на шампиона ,зона уефа и т.н.общо  макс 36 мача както е в турция,белгия и други страни

Последна промяна от джони на 14 май 2012 18:16, променено общо 1 път.

Не е ли по-добре да водим дискусията в една тема?
gong/viewtopic.php?f=34&t=105997

gong/viewtopic.php?f=34&t=105997

Re: Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май
glarus_ds написа:mmitko написа:12 отбора в А група - 22 мача редовен сезон.
После се разделя на 2 групи по 6 отбора Шампионска и Изпадащи и се играят още 10 мача !
Аз съм на същото мнение. Само така може да се вдигне нивото, ще стане по-интересно ще има повече публика по стадионите
Това вече беше правено и успех не донесе, така че защо го коментирате не зная.

Лично за мен,най-добрият вариант е 10 отбора и 36 кръга.Всеки срещу всеки по 4 пъти,без плейофи.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
12 отбора се перфе 

haha написа:Лично за мен,най-добрият вариант е 10 отбора и 36 кръга.Всеки срещу всеки по 4 пъти,без плейофи.
Дори да са 12 отбора с по три мача помежду си пак е добре, но само ако домакина на третата среща се определя от сблъсъкът в предните два двубоя между отбори, в противен случай със жребии не съм съгласен, защото ще бъде манипулирано.

Ето ви я А група:
ЦСКА
Левски
Лудогорец
Черноморец
Литекс
Локо Пд
Черно море
Славия
Миньор
Берое
Интересно ако Славия тръгне да изпада след 30-ти кръг и има мач с Левски, които да кажем са твърдо 3-ти (точно такива са нещата в други страни с 10 отбора) как точно ще няма уговорки? Или Берое са изпаднали отдавна и имат мач с борещ се за Европа Литекс.
Невероятно е колко сте глупави всички тук. Махане на отбори = гибел за футбола, никакво развитие за младите футболисти и пълен монопол на мафията! Един ден Левски ще влезе в сериозна криза и ще вземе да изпадне...тогава ще е голям смях колко ще вият някои!

ЦСКА
Левски
Лудогорец
Черноморец
Литекс
Локо Пд
Черно море
Славия
Миньор
Берое
Интересно ако Славия тръгне да изпада след 30-ти кръг и има мач с Левски, които да кажем са твърдо 3-ти (точно такива са нещата в други страни с 10 отбора) как точно ще няма уговорки? Или Берое са изпаднали отдавна и имат мач с борещ се за Европа Литекс.
Невероятно е колко сте глупави всички тук. Махане на отбори = гибел за футбола, никакво развитие за младите футболисти и пълен монопол на мафията! Един ден Левски ще влезе в сериозна криза и ще вземе да изпадне...тогава ще е голям смях колко ще вият някои!
kambata написа:Тъй като предстои орязване на групата, нека тази тема да помогне на ония тикви в БФС да решат

На мен идеята с 12 отбора по 44 мача ми хареса. 10 отбора 36 мача също е ок. И двата варианта без плейофи естесвено. 14 отбора както прочетох днес в няколко сайта ми се струва тъпичко и без ефект.
При 12 отбора, всичките ще пропищят, че по 4 пъти им е много да се срещат, и ще стане както в Б групите. По едно разменено гостуване, а третият мач каквото жребии реши, и смятай какви коментари ще има от всякакви ръководни фактори.
MoNteSo написа:kambata написа:Тъй като предстои орязване на групата, нека тази тема да помогне на ония тикви в БФС да решат

На мен идеята с 12 отбора по 44 мача ми хареса. 10 отбора 36 мача също е ок. И двата варианта без плейофи естесвено. 14 отбора както прочетох днес в няколко сайта ми се струва тъпичко и без ефект.
При 12 отбора, всичките ще пропищят, че по 4 пъти им е много да се срещат, и ще стане както в Б групите. По едно разменено гостуване, а третият мач каквото жребии реши, и смятай какви коментари ще има от всякакви ръководни фактори.
Третият мач защо трябва да е със жребии?
Отбор Х - Отбор Y - 2:1
Отбор Y - Отбор Х - 1:0
От двата двубоя отбор Y е с предимство и той ще е домакин в третият двубой, така няма да има сърдити.

PFC Litex написа:MoNteSo написа:kambata написа:Тъй като предстои орязване на групата, нека тази тема да помогне на ония тикви в БФС да решат

Третият мач защо трябва да е със жребии?
Отбор Х - Отбор Y - 2:1
Отбор Y - Отбор Х - 1:0
От двата двубоя отбор Y е с предимство и той ще е домакин в третият двубой, така няма да има сърдити.
А при да речем 0:0 в първите две срещи какво правим ?
Върни се в “Футбол - България”