Viktor4o_Rs написа:Искам само да кажа, че бях досега на мача между Италия и Германия и съм отвратен от селската ни публика ... Не бяха псувни и освирквания по германците, не беше чудоЗащо бе, какво са ни виновни хората, да не би да ни биха със съдии или нещо нечестно ? Какво е виновен 9-ката им Гьотцер (или нещо подобно), че вчера ни изкърти от сервиси, които нашите путьовци така и не можаха да посрещнат
Седях до италианци и дори те не се радваха толкова, колкото Ганьовците в залата, които масово не аплодираха чудесните отигравания на германците и псуваха вулгарно немците. Дори след мача, когато дикторът каза да поздравим и двата отбора за страхотния мач, пак освиркаха германците. Никога няма да си надмогнем комплексите и винаги ще си останем злобни селяндури, малки душички, това мога да кажа.
Апропо, едно младо германско волейболистче рева като бебе след мача. Да сте виждали БГ спортист да го прави ? Жалка, селска публика, това мога да кажа, дори и да ми се обидят много хора, дори и да кажат, че е било по-добре за нас Италия да бие, показахме си простотията за пореден и надали за последен път
Абсолютно съм съгласен с твоето мнение.
Защо бе, какво са ни виновни хората, да не би да ни биха със съдии или нещо нечестно ? Какво е виновен 9-ката им Гьотцер (или нещо подобно), че вчера ни изкърти от сервиси, които нашите путьовци така и не можаха да посрещнат