apostola13 написа:петков,вагнер,бензукан,рабех,топузаков,това по принцип трябва да е защитната формация,като двамата мароканци трябва да са централни защитници.незнам защо не ги играят по този начин???? топчо е играл десен бек и незнам защо не го пробват пак там.има достатъчно опит,едва ли ще е проблем.минев и миланов като цяло са слаби футболисти,това е мое мнение.за халфовата линия най добър вариант беше с гаджев тасевски и бардон. симонович и сърмов резерви.крилата са ясни зе и жо като там ицо и ники са им подгласници.за нападението...ми там левски исраха едно голямо лайно като не взеха жоб това лято!!! иначе лили иванова е пълна пародия на футболист,това ще се види и утре вечер когато и малкото положения които има ще бъдат в аут или нещо такова.тоя пропуск в перник оня ден показва само и единствено сложни психологически проблеми и това е съвсем сериозното ми мнение.не може да изпуснеш такова положение.след това изпуснатата дуспа само потвърждава горенаписаното за жоро христов.смятам че достанич не трябва да го играе утре.напротив трябва да играе ортега.това е един футболист в който има много хляб и по принцип има много добро пласиране и нюх към гола.така или иначе утре мача ще е много много тежък.очаквам 0-0 или 1-0 но не трябва да допускаме гол.даже съм навит да играем на контри.реванша ще е по-различен,защото все пак за него се взима под внимание резултата от първата среща.левски като цяло играе по-добре навън.дори и миналата година спомнете си мачовете с бате и жилина.надиграхме ги навън макар и за два пъти по 1-1.ако има нещо интересно да се случи утре,то ще дойде от зе или седрик.))) палим свещи и пълниме утре герена ,да им вземем акъла на маджарите с публика:))))
Жоро Христов = Лили Иванова