Тези от федерацията начело с Данчо Лазаров и легендата Любо Ганев са толкова смешни и жалки , че няма на къде... Как може да кажеш, че са избрали Радо Стойчев, щото бил треньор на Матей и Цецо. Това нормален отговор ли е? То по тая логика сега трябваше Пламен да е, защото и той познава отбора и е треньор на Тошковците. Ами някой може ли да обясни защо по време на квалификацията за Олимпиада Пранди трябваше да води лекции в България? Нима това не е случайно. Тези двамата си бяха нарочили Радо още отначало и дебнеха националния отбор да направи грешка. То още от смяната на екипите се разбра, че ще го гонят, само да загуби мач.
И постоянно се хвалят колко пари били дали как били осигурили всичко. Ами защо не коментираха служебния шампион, който имахте тази година. Защо не коментират постоянните скандали при жените. Постоянните скандали при мъжете - само си спомнете Пламен на последната Олимпиада и Ники Иванов като се отказа. Все те са ръководители тогава. Защо не коментират ужасно слабото първенство и как ЦСКА ги размазваха като всеки един мач в ШЛ. Защо тези пари не ги инвестират + др разбира се в първенството, в школите, в подготовка на треньори за подрастващи. От 10 години не сме изкарали един качествен разпределител или посрещач. Защо не коментират това? Видиш ли били направили всичко за мъжкия отбор. Ами Матей като си тръгне след 5-6-7 години какво правим. Мислим ли въобще, че ще трябва нови момчета, класни, школовани. Как ще ги създадем. Тея са толкова зле, че няма на къде. Винаги по край тоя миндил Данчо Лазаров е имало скандали и ще продължава да има .Тоя трябва да се махне от БФВ. Защо не коментират, че отказват младите играчи, като клубовете в Б-я искат договори за по 10 и повече години. Всичко били направили, мишките. Направите ли те, ама май само пари са си докарали и нищо друго.
Радо Стойчев е голям и един ден ще се върне и ще направи нещо качествено в България, а тоя Данчо Лазаров няма да може да спи от угризения. Вън такива мишки от БФВ.
Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!
Няма мое, няма твое - светът е Берое!
Ще поканим Пранди, после ще го изгоним защото се бил провалил и ще сложим Стойчев, после и него го махаме защото се е провалил и връщаме Пранди който се беше провалил за да замести Стойчев който се провалил, после..........Няма после. Волейболът умря. Убиха го Лазаров и компания, както батето, а после и Боби убиха футбола. Може да се спори коя от двете федерации са по некадърни. А първенството по волейбол не завърши. Ами как след като нямаме нормално първенство, как да искаме да бием Италия и Германия. Да, били сме ги в други случаи, но сега това не ни топли. Та те имат във всеки що годе по голям град такава зала като прехвалената ни арена Армеец и не го смятат за нещо особено. А ние когато някой се контузи, няма кой адекватно да го замени. Нямаме школа, нямаме първенство, само няколко силни фигури в чужди отбори, но това е недостатъчно. Не Пранди, не Стойчев, но и Господ няма да успее при това положение. Ако някой си мисли, че Франция е по слаб отбор от Италия и Германия, то много се лъже. А ние нямаме място на олимпиадата и нямаме нужда хвърляме куп излишни пари за да организираме безсмислени домакинства за обречени каузи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Само да добавя нещата които забравих:
Съвсем нормална смяна си е при преднина във третия гейм да смени Матей, който отива на втора линия. Правил го е стотици пъти. И в националния, и в Тренто. Правили са го и Пранди и Стоев. Просто трябваше да се извърти сервиза, за да го върне. Но тук Братоев ни провали, което го казвам само като факт, не го обвинявам, макар, че не го харесвам като състезател(справка скандалите по оста ЦСКА - Левси и по-точно двамата близнака и роднините на Салпаров) Той момчето още след Испания си го каза, че не е готов за 1/2 финала и по-добре да играе Жеков. Той можел да помогне, ако имало нужда.
И др, което забравих. Пак за БФВ. Как може да сложат такива цени на билетите. За 5 дни съм да 85лв за да стоя "зад вратата"(сектор Б). Това нормално ли е? Вместо да пуснат с една идея по-ниски цени и залата да се пълни всеки един мач, ние само със Сърбия успях. Но не великата федерация трябваше да гушне някой др лев. 100% и на финала щеше да има празни места горе в сектор D. Заради такива изроди като тях, всички страдаме. Страдаме феновете на волейбола.
Съвсем нормална смяна си е при преднина във третия гейм да смени Матей, който отива на втора линия. Правил го е стотици пъти. И в националния, и в Тренто. Правили са го и Пранди и Стоев. Просто трябваше да се извърти сервиза, за да го върне. Но тук Братоев ни провали, което го казвам само като факт, не го обвинявам, макар, че не го харесвам като състезател(справка скандалите по оста ЦСКА - Левси и по-точно двамата близнака и роднините на Салпаров) Той момчето още след Испания си го каза, че не е готов за 1/2 финала и по-добре да играе Жеков. Той можел да помогне, ако имало нужда.
И др, което забравих. Пак за БФВ. Как може да сложат такива цени на билетите. За 5 дни съм да 85лв за да стоя "зад вратата"(сектор Б). Това нормално ли е? Вместо да пуснат с една идея по-ниски цени и залата да се пълни всеки един мач, ние само със Сърбия успях. Но не великата федерация трябваше да гушне някой др лев. 100% и на финала щеше да има празни места горе в сектор D. Заради такива изроди като тях, всички страдаме. Страдаме феновете на волейбола.
И наистина последно. Първо се извинявам за тройния пост и после искам да попитам следното. Защо след като цялата зала започна масово да скандира вчера в началото на 4-ти гейм "Радо Стойчев" се увеличи звука на музиката. Това нормално ли е? Етично ли е? В БФВ трябват наложителни промени.
mjalby написа: Той момчето още след Испания си го каза, че не е готов за 1/2 финала и по-добре да играе Жеков. Той можел да помогне, ако имало нужда.
Жеков не е могъл да играе срещу немците! В сутрешното занимание се е натоварил и болката му отново се е появила, след което мед. щаб категорично е забранил Андрей да играе!

-
За мен е правилно решение.
Неискам да коментирам начинът, по-който го уволняват ...
Коментирам само от спортно-техническа гледна точка.
За съжеление, от както Радо пое Националният тим, нямаше стъпки напред.
Даже в някои елементи от играта ни има деградация ...
Като се сетим, че няма резултати на големи форуми, то смяната от изненадваща се превръща в логична.
Неискам да коментирам начинът, по-който го уволняват ...
Коментирам само от спортно-техническа гледна точка.
За съжеление, от както Радо пое Националният тим, нямаше стъпки напред.
Даже в някои елементи от играта ни има деградация ...
Като се сетим, че няма резултати на големи форуми, то смяната от изненадваща се превръща в логична.
Сякаш ми се иска Матей да се откаже от националния, тогава ще се случат бурни, но важни и полезни неща за българския волейбол, народа ще се вдигне, нашите няма да се класират на олимпиадата, но ще се изметат всички боклуци като Данчо Лазаров, Любо Ганев, Вл.Николов...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
yasen написа:Сякаш ми се иска Матей да се откаже от националния, тогава ще се случат бурни, но важни и полезни неща за българския волейбол, народа ще се вдигне, нашите няма да се класират на олимпиадата, но ще се изметат всички боклуци като Данчо Лазаров, Любо Ганев, Вл.Николов...
Бербатов като се отказа, някой да се е измел от БФС ? Няма да се случи нищо, повярвай ми. И в крайна сметка Матей ще направи огромна глупост, ако се откаже, ще се разединят и феновете, едните ще кажат че е прав, а други че е предател. А и в крайна сметка никой не е по-голям от България, колкото и феноменален играч да е Матей. Пак казвам, искрено се надявам да не направи тази глупост.

- АКАДЕМИК София
- Контакти:
Re: Силвано Пранди: Работа и победи без други мисли
MoNteSo написа:Грешката беше, че инженерчето разкара Мартин Стоев още преди години.. тея успехи, които ги постигнахме с него само ще си ги спомняме вече. А сега чета, че и Матей е на ръба да напусне отбора.. смятай! Толкова ненавременна смяна на треньора.... грешките на Стойчев са си едно на ръка, но отбора сега ще рухне. Отделно, че комуникацията с отбора за един треньор-чужденец е много трудна. Какъвто и психолог да е Пранди, какво ще разбере от думите му да речем Братоев по време на срещата ?
За Марто съм напълно съгласен. За мен той и Брунко Илиев бяха най-добрите треньори за националния ни отбор през последните 10-15 години. Още ме е яд, че Марто си отиде. Само начинът, по който ръководеше срещите ме радваше адски много. На почивките оставаше играчите по между си да се разберат и това определено действаше. Наистина за мен Марто си бе уникален треньор.
Радо си е най-успешния български клубен треньор, което не беше гаранция, че щеше да успее и начело на националния отбор. Въпреки това не сега точно бе времето за неговото отстраняване. Но както и да е. В неговата тема си дадох мнението по този въпрос. Силвано Пранди също е много добър специалист. А колкото до комуникацията, не го мисли толкова. Повечето волейболисти знаят италиански, защото това е техният международен език, дори и да не играят там. Отделно на това докато беше начело на националите ни преди 2г. комуникацията не беше проблем.
- ralka_levskarka
- Контакти:
И Андрей Жеков се отказва от националния!
Информацията на Гонг от два дни, че не само Матей Казийски, но и Андрей Жеков обмисля да се оттегли от националния ни отбор по волейбол бе вече официално потвърдена! Разпределителят ни както посрещачът от неделя вечерта мислят дали да останат в представителната ни селекция след уволнението на Радостин Стойчев.
Двамата са си дали срок до сряда-четвъртък за размисъл, след което ще обявят своето решение.
Официалното потвърждение на новината ни за отказването и на Андрей, дойде от Италия, където в момента е капитанът на България Владимир Николов.
„Неприятна ситуация се получи с неяснотата осоло Матей и Андрей! Всички ние и аз като капитан на България трябва запазим целостта на отбора защото на всички е ясно, че заедно сме по-силни и ако искаме да побеждаваме, трябва да сме обединени. Не знам дали аз съм човекът, който трябва да ги убеждава да останат в националния ни отбор. Стимулът са милионите фенове и многото хора, които ги обичат. Аз съм само един приятели и съотборник. След няколко месеца няма да бъда в отбора , така че ако те не го направят за себе си, заради възможността да отидат на Олимпиада и заради многото фенове и любители на волейбола, които ги обичат, не смятам, че аз ще успея да ги убедя!“, каза специално за Гонг Владо Николов.
Очаквайте подробности!

Двамата са си дали срок до сряда-четвъртък за размисъл, след което ще обявят своето решение.
Официалното потвърждение на новината ни за отказването и на Андрей, дойде от Италия, където в момента е капитанът на България Владимир Николов.
„Неприятна ситуация се получи с неяснотата осоло Матей и Андрей! Всички ние и аз като капитан на България трябва запазим целостта на отбора защото на всички е ясно, че заедно сме по-силни и ако искаме да побеждаваме, трябва да сме обединени. Не знам дали аз съм човекът, който трябва да ги убеждава да останат в националния ни отбор. Стимулът са милионите фенове и многото хора, които ги обичат. Аз съм само един приятели и съотборник. След няколко месеца няма да бъда в отбора , така че ако те не го направят за себе си, заради възможността да отидат на Олимпиада и заради многото фенове и любители на волейбола, които ги обичат, не смятам, че аз ще успея да ги убедя!“, каза специално за Гонг Владо Николов.
Очаквайте подробности!