Динамо Москва не е това което си мислят някои тука!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Динамо Москва не е това което си мислят някои тука!

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2009 15:25

Динамо Москва е руски тим,който за последните 10 години е отстранил само един малтийски отбор,който му забравих името за съжаление!Още от сега може да се направят изводи за какво става въпрос!Не случайно и коефицента им е толкова нисък!Ако сравним от трите отбора:Дебрецен,БАТЕ и Динамо някои ще кажат че Динамо е най силен от тях но аз бих казал обратното:той е най слаб!Защо???Еми за съжаление не мога да ви извадя статистика и да ви сравня успехите на 3-те отбора за последните 5-10 години,но от тях Динамо е с най- нищожен!
За Дебрецен могат да се кажат много работи,отбора е силен в атака и слаб в защита но ще затрудни много ''Левски''!Сигурен съм че унгарците няма да се откажат толкова лесно!За БАТЕ-то единственият им успех до сега е пределно ясен на всички кога стана!За Динамо вече казахме:отстранил шампиона на Малта през 2003 и то с минималното 1:0(първи мач 0:0,втори 1:0 в полза на ''побратимите'')!Отбора е отпадал от всякакви исландски,шведски и Сан Мариновски отборчета това е!
Руското първенство може и да е в разгара си и да върви нагоре,но според мен това не е достатъчно да се каже че те са безспорни фаворити!Според мен шансовете на ЦСКА и ''Левски'' са 50 на 50!Литекс имат уникален шанс да остранят БАТЕ,но не и с играта която показоха последния мач!Същото се отнася и за ''Левски'' :!:

УСПЕХ НА ВСИЧКИ НАШИ РОДНИ КЛУБОВЕ :!:
Последна промяна от delqnski47 на 19 авг 2009 15:45, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Динамо Москва не е това което си мислят някои тука!

Мнениеот lucio » 19 авг 2009 15:30

delqnski47 написа:Динамо Москва е руски тим,който за последните 10 години е отстранил само един малтийски отбор,който му забравих името за съжаление!Още от сега може да се направят изводи за какво става въпрос!Не случайно и коефицента им е толкова нисък!Ако сравним от трите отбора:Дебрецен,БАТЕ и Динамо някои ще кажат че Динамо е най силен от тях но аз бих казал обратното:той е най слаб!Защо???Еми за съжаление не мога да ви извадя статистика и да ви сравня успехите на 3-те отбора за последните 5-10 години,но от тях Динамо е с най- нищожен!
За Дебрецен могат да се кажат много работи,отбора е силен в атака и слаб в защита но ще затрудни много ''Левски''!Сигурен съм че унгарците няма да се откажат толкова лесно!За БАТЕ-то единственият им успех до сега е пределно ясен на всички кога стана!За Динамо вече казахме:отстранил шампиона на Малта през 2003 и то с минималното 1:0(първи мач 0:0,втори 1:0 в полза на ''побратимите'')!Отбора е отпадал от всякакви исландски,шведски и Сан Мариновски отборчета това е!
Руското първенство може и да е в разгара си и да върви нагоре,но според мен това не е достатъчно да се каже че те са безспорни фаворити!Според мен шансовете на ЦСКА и ''Левски'' са 50 на 50!Литекс имат уникален шанс да остранят БАТЕ,но не и с играта която показоха последния мач!Същото се отнася и за ''Левски'' :!:

Точно така, изобщо няма какво да им се плашите на Ушанките.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 авг 2009 15:35

Каквото и да си приказваме в момента отборите ни са толкова слаби и непредвидими, че всякъкъв резултат и в трите мача е взъможен.
Успех на всички.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 19 авг 2009 15:37

И аз съм на това мнение.Имате напълно реални шансове.Успех в четвъртък!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2009 15:38

angelov написа:Каквото и да си приказваме в момента отборите ни са толкова слаби и непредвидими, че всякъкъв резултат и в трите мача е взъможен.
Успех на всички.

Може и да са слаби но не са по слаби от своите съперници ако питаш мене!И в трите мача не може да се каже кой е фаворит приятел аз така мисля,но имам едно предчувствие което няма да го напиша,тъй като може и да не се сбъдне! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 авг 2009 15:42

абе успех на всички наши отбори това е, сега аз като Левскар ще бъзикам разбира се цесекарите ако отпаднат но това изобщо не означава че съм искал да падат това са 2 различни неща

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 19 авг 2009 15:46

Дано и трите ни отбора победят съперниците си и да продължат напред! :) Така ще може да гледаме повече мачове 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 19 авг 2009 15:57

Сектор Б написа:Дано и трите ни отбора победят съперниците си и да продължат напред! :) Така ще може да гледаме повече мачове 8-)

Така като гледам май само с репортажите по 90 секунди ще си останем някой фенове :evil: :evil:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 19 авг 2009 15:58

Cherven_poboinik написа:
Сектор Б написа:Дано и трите ни отбора победят съперниците си и да продължат напред! :) Така ще може да гледаме повече мачове 8-)

Така като гледам май само с репортажите по 90 секунди ще си останем някой фенове :evil: :evil:

ДА защото има една Телевизия наречена Ринг БГ която си пита ушите да вземе правата за мача с цска ...

и има предавания за левски всеки божи ден поне за 1 час ( днес 2 часа )

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 авг 2009 16:01

cska_vd , само ти ли не разбра че правата на ЦСКА са прекалено скъпи защото Лупчо ги е продал за 4 години на някакви прошляци

Върни се в “ЦСКА”