Спам тема-Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спам тема-Черноморец
[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб
[/offtopic]

[center]
[/center]

Етака си ви обичкам.Когато двама модератори се карат.Ще ви поздравя с една песен http://vbox7.com/play:6a26836e
Converse написа:[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб[/offtopic]
[offtopic]и ти ми липсваше

MORSKI написа:Converse написа:[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб[/offtopic]
[offtopic]и ти ми липсваше![]()
[/offtopic] -че то тук топик има ли
Ти от ирония не разбираш ли?

[center]
[/center]

Къде сте всички!!!!!!!!!Сега ви е паднало да спамите.Утре сергията може и да я няма

По темата - истинският спам е да се пускат ежедневно по 10 "новини" за Черноморец, при положение, че както и да го гледаме привържениците на този отбор са доста малко.
Пак по темата - няма как Черноморец да заграби стадиона, футболистите и школата на Нефтохимик и после привържениците им да призовават: "Не се занимавайте с нас!". Още повече когато става въпрос за същите тези стадион, футболисти и школа, макар и вече във форум за Черноморец. Аз, например, вече избягвам да пиша в подобни теми, но има неща, които няма как да бъдат премълчавани. Стига, разбира се, да не се нарушава добрия тон.
Извън темата - това, че в gong.bg са направили форум за конкретен отбор, не означава, че той трябва да служи във възхвала на този отбор. Някои хора, специално във форума на Черноморец, трият всичко, което не възхвалява и не възвеличава този отбор. Само да напомня на тези момчета, че това не е официален сайт на клуба и всеки може да си изказва свободно мнението!
Пак по темата - няма как Черноморец да заграби стадиона, футболистите и школата на Нефтохимик и после привържениците им да призовават: "Не се занимавайте с нас!". Още повече когато става въпрос за същите тези стадион, футболисти и школа, макар и вече във форум за Черноморец. Аз, например, вече избягвам да пиша в подобни теми, но има неща, които няма как да бъдат премълчавани. Стига, разбира се, да не се нарушава добрия тон.
Извън темата - това, че в gong.bg са направили форум за конкретен отбор, не означава, че той трябва да служи във възхвала на този отбор. Някои хора, специално във форума на Черноморец, трият всичко, което не възхвалява и не възвеличава този отбор. Само да напомня на тези момчета, че това не е официален сайт на клуба и всеки може да си изказва свободно мнението!
ЕМИЛ написа:Сладури сте бе .Да ви изпапка човек.Въпреки ,че съм от Софето съм бел войник в Капчето.Малко преди меден Рудник.
Там бяха строителни войски, в които служиха 99% от ромското население! Почвам да си обяснявам някои твои писания...

pas написа:ЕМИЛ написа:Сладури сте бе .Да ви изпапка човек.Въпреки ,че съм от Софето съм бел войник в Капчето.Малко преди меден Рудник.
Там бяха строителни войски, в които служиха 99% от ромското население! Почвам да си обяснявам някои твои писания...
Прав си за населението там.Но не съм циганин.
ти се изказа глупаво
офтопика, няма нищо общо със спама
АМА НИЩО ОБЩО
явно наистина не си запознат що е то спам и това вече донякъде обяснява неадекватните ти действия при триенето на теми, но не обяснява, защо ти е поверена "власт", с която не знаеш как да си служиш

ЕМИЛ написа:Прав си за населението там.Но не съм циганин.
Няма от какво да се срамуваш, 21-ви век сме, България е в ЕС, трябва да бъдем толерантни!