Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот DamonHill » 14 май 2012 00:51

TodorT написа:СМЯХ, СМЯХ! Гледах внимателно пресконференцията и после изказванията на Радо! Едни маскари, едни маймуни стоят начело на федерацията ни! За президент си имаме човек, който не разбира от волейбол! Президент, който срами волейбола ни! Същият този, който си подреждаше гащите и чорапите пред стотици хора на терминал 2 !!! Любо Ганев е толкова червив и толкова мрази Стойчев, че не може да се побере в кожата си! С тези си думи много ми падна в очите! На всичкото отгоре говори все едно никога не е играл волейбол.... как аджеба иска атака от Матей, като той бе на втора линия в зона 6 !!! Единствената възможност за атака с Матей е пайп.... добре де, ама като силния сервис го извади от атаката какво правим ?! Мислите ли, че германците нямаше да се опитата да го извадят от атаката ?! Боже Господи, гледам и не вярвам как толкова волейболни хора могат да се изказват по такъв начин! Казвам едно голямо БРАВО на Сашо Диков... един журналист, който по принцип не го обичам много, но днес зададе много точни въпроси към ръководството.... за съжаление Ганев така и не отговори. Защо ли ?! Вярно ли е говорено с Пранди още през зимата ?! Защо не се отговори на ТОЗИ въпрос ?! Дойде и изказването на Стойчев.... самият той е разбрал, че го махат в 20:10 минути! 20 минути след началото на пресконференцията !!! И то не от президента, а от секретаря !!! Ужас и безумие.... всичко, което се случва е ЖАЛКО ! Тези, които не позволиха на Радо да си подаде оставката януари месец сега го махат ... и то по такъв начин! Изгонването на Пранди бе ГРОЗНО.... на Стойчев два пъти ПО-ГРОЗНО! От една страна се радвам, че Радо се маха! Толкова интелигентен човек не заслужава такава подигравка! За пореден път показахме, че не можем да ценим богатствата си! Успех на момчетата и дано напук на некадърното ръководство се класират за Олимпиадата! Те го заслужават!

Благодаря, че ми спести доста писане. Сега е достатъчно да кажа, че съм АБСОЛЮТНО НА 100% на същото мнение и мисля същите неща по точно този начин.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 00:58

Пак казвам, уважавам Радо Стойчев много, личи си че е интелигентен човек и си разбира от работата, но друг аргумент на защитниците му освен успехите му в Тренто не чух. Съжалявам много, но аз съм фен на българския национален отбор, а не на Тренто. Провалихме се на няколко големи форума и няма как Стойчев да няма вина за това. Чуйте и интервюто на Владо Николов, ще ви отговори на доста неща.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 14 май 2012 01:04

То от Данчо Лазаров и компания какво друго може да очакваш. Айде да видим сега дали след следващата загуба няма видните спецовете, дето даже не знаят на какъв пост играе Матей Казийски какво ще кажат и дали и Пранди пак няма да го нарочат и него набързо. Благодаря на Радо за всичко, което направи за националния отбор той е един голям българин. А вие мишки сте на път да сътворите най-голямата простотия, която сте правили някога, защото точно заради вас хейтърчета може да изгоните най-силният ни волейболист, а ако това сте ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО. Ето това е един отбор да имаме и го направихме на нищо, защото взимат отношения хора, които най-вероятно и на един мач на националния отбор не са ходили НА ЖИВО ДА ГЛЕДАТ. Мълчете и не пишете глупости, а подкрепяйте отбора толкова ли е трудно. Успех на момчета предстоят им още много мачове през тази година аз съм сигурен в тях и че ще стигнем до Олимпиадата.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2012 01:11

ros написа:Очевидно пресата от страна на правителството е огромна. До Лазаров е министър Нейков, а шефа на БФБ през цялото време говори за пари, за много пари!!!

Без да съм чел останалите мнения, ще те поздравя заради това, че си усетил правилно как стоят нещата. Радо отдавна не е удобен на Боко и Нейков. Просто човекът не иска националния отбор да работи за личния имидж на управляващата партия. Той се е доказал по целия свят и е нормално да е много над тукашните практики за плонжове пред властта. Почнаха го отдавна и по любимите медии. На пресконференцията се говореше за пари, а не за волейбол. Ако не бяхме дали пари да сме домакини и турнирът беше в Италия примерно, щеше ли да се прави такава трагедия? За капак Стойчев очевидно не се има с Данчо Лазаров и Любо Ганев. Да ме извинява Любо, но той и Димо Тонев станаха като футболните легенди... Оляха се тотално като треньори и ръководители. Всички знаем какво стана с женския отбор. И най - лошото е, че цялата федерация и почти цялото волейболно движение очевидно работи само за един човек и той се казва Данчо Лазаров. Направо да си регистрира федерация като едноличен търговец... Защо изобщо махнаха Пранди? Ако отговорят на този въпрос, цена няма да имат. И какъв аргумент е това, че махат Радо, за да се класираме? Ако Франция ни бие в София кой ще е виновен? Иначе всички се радвахме много по времето на Мартин Стоев, но тогава имаше далеч повече материал, сега имаме 13 човека, от които треньорът трябва да избере 12... Откакто Пламен се отказа, нямаме посрещане, нямаме центрове като Пушката и Христо Цветанов, Жеков няма резерва... Въобще не е лесна хич работата на треньора.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 май 2012 01:20

drakona25 написа:Такива мнения чета тука , че направо се спуквам от смях, ще ми кажете след като са дадени 2 млн лв за 1 година откакто е Стойчев какво се постигна. Аз ще ви кажа 0 (кръгла нула) провал след провал. За един треньор говорят резултатите, а той не ги постигна, отбора играе трагично. Относно мача вчера, всеки който е играл волейбол и знае малко за тактиката в този спорт е наясно какви грешки допусна Стойчев вчера и за мое голямо учудване те бяха фрапиращи ( всяка атака на германците бе насочена по късия диагонал, цял мач затваряхме правата, при 1:1 гейма и 18-14 за нас извади Казийски и пусна Скримов, това е смислен ход за да има по добро посрещане, но след като се видя че в следващите 2 атаки не можем да завършим, Казийски трябваше да бъде върнат на полето, това обаче не стана. В четвътия гейм започна с Пенчев който имаше 5-6 поредни неуспешни атаки ,а в средата на гейма станаха 10 , не го смени, не на последно място и тук вече треньора няма вина е че повечето волейболисти са "путки").

Ей, добре че се пръкна че да ни отвориш очите,направо си за треньор на Тренто,гледай като се смееш да не се задавиш.Ние се чудим откъде да намерим треньор по точно УС на федерацията търси,а той треньора тука във форума.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 06:27

Сега пък и Матейчо се отказва. Циркът да е пълен - по български :x

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Силвано Пранди: Работа и победи без други мисли

Мнениеот fen na batmanlevski » 14 май 2012 10:17

По-малко от час, след като официално се съгласи да се върне на поста старши треньор на националния отбор по волейбол, Силвано Пранди даде първото си интервю и то специално за Гонг.

Италианецът сподели, че на първата тренировка на тима ни в следващите дни ще се обърне със следните думи към момчетата: „Работете, работете, за да спечелите, за да бъдете в максимално добро състояние и да играете добре.“

„Съгласих се да се върна в националния отбор преди по-малко от час. Щастлив съм, и много доволен, че ще работя отново с националния отбор на България и играчите, които в голямата си част са тези, с които работих преди. Не е лесно да имаме резултати, защото в големия волейбол винаги е трудно, волейболистите са тези, които трябва да тренират, да намират най-доброто техническо и тактическо решение, и трябва да имат ентусиазма и желанието да спечелят мача“, сподели специалистът.

На въпрос, защо казахте Да и да се върнете отново, Пранди каза: „Защото обичам да работя във волейбола, обичам да живея с волейболните емоции. Защото обичам да работя с големи и важни отбори, какъвто е тимът на България. Това е едно ново предизвикателство и емоция, което е много силно, много богат и сега ще го изпитам отново.“

По отношение допълнителната интерконтинентална квалификация за олимпийска квота в София между 8 и 10 юни, Пранди отговори: „Не трябва да мисли за това, че играем турнир у дома. Волейболното поле обаче е еднакво във всяка точка на света. Трябва да спечелим. Моето мото е играй, за да спечелиш. Знам, че и другите работят, но ние трябва да работим, тренираме за победата и да нямаме в главата си никакви други мисли. Сигурен съм, разбира се, че България може да спечели следващия турнир и да играе в Лондон.“

Браво Силвано цяла България те подкрепя и вярва, че отново ще печелим медали. Напред Лъвове :)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Силвано Пранди: Работа и победи без други мисли

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 10:19

С нашия отбор трябва да се работи за психика и нищо друго!!!!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Силвано Пранди: Работа и победи без други мисли

Мнениеот Артилериста » 14 май 2012 10:22

За мен това е правилният човек,на когото трябва да се разчита! :) Пожелавам и на него,и на отбор УСПЕХ!!! :) :) :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

amstelex
Контакти:

Мнениеот amstelex » 14 май 2012 10:24

Нямам думи да описа огромното ми ВЪЗМУЩЕНИЕ и ОГОРЧЕНОСТ от случващото се!
Това е СРАМ, ПОЗОР, ФАРС по БЪЛГАРСКИ!

Мисля, че трябва да се изкорен проблема из основи, а това е ВЪН БОКЛУЦИТЕ от БФВ!
А за да се случи това нещо аз лично съм готов да преглътна и едно некласиране за Олимпиадата в Лондон, само и само на някои хора да им светне червената лампичка, че с БГ волейбола не се работи правилно. Ние обикновените хора не можем ли да направим нещо по въпроса, аджеба????!!?!?!?

Защо смениха Пранди при 2 мач бола за влизане на полуфина на Световно?
Защо сменят Радо като на него му се падна честа да играе за първи път повече от гейм-два без Андрей Жеков. Спечели първите 3 мача безапелационно с 3:0, а и загуби нещастно мача срещу Германия?

Евалата на публиката за подкрепата и обичта, която показа към Радо няма и 24 часа след фаталната загуба на полуфинала. Сигурен съм, че Радо ще се върне някога и то победоносно!

Относно евентуално оттегляне на Матей, аз също бих бойкотирал тази смяна продуктувана от олигофренията в БФВ, даже ако бях на мястото на Казийски бих надъхал и другите играчи, з-то не трябваше да се сменя тренцьора, ами тия тъпаци от федерацията са за разстрел всички до един - там е истинският проблем на БГ волейбола!

И за финал...Благодарим ти, Радо! Хората са с теб, показаха обичта и подкрепата си към теб днес на мача.
Вярвам, че ще успееш да се отблагодариш някой ден като дариш малко радост на този изстрадал народ!
А засега, продължавай в същия дух на клубно ниво и прославяй България! Винаги си добре дошъл обратно....

Върни се в “Архив”