fen na batmanlevski написа:fen na batmanlevski написа:3:1
Отново познах
Ти в огледалото не можеш да се познаеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fen na batmanlevski написа:fen na batmanlevski написа:3:1
Отново познах
petkan написа:subzero написа:Петьо(Петкан) сигурен съм,че момчето,което така яростно нападна няма нищо против нас и отбора. Едва ли е виновен за поведението на Домусчиев и Пастата. Като фен на Лудогорец е нормално да защитава отбора си и да е със зелени очила. И ние понякога сме със сини.А и беше така добър да ми изпрати снимки на агитката от мача. Пък и е готин,в нито едно мнение досега не ни е обидил.
Данчо, в резултат на отрицателните емоции вчера може да съм бил и малко по-краен, за което му се извинявам днес, ако все още чете в нашия форум. Но не мога да се съглася с нито един пасаж от мнението му. Ето го:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.
А кажи ми в кое от всичко написано има нещо вярно! Лично аз виждам само противоречия на един объркан и пристрастен фен:
"....днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията." - казах му да обърне словореда и ще изглежда по-истинско![]()
"Да дузпа нямаше, но ви надиграхме..." - и как, при положение, че резултата до момента е в наша полза?
"Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме" - ако не беше подминат фаула преди гола и измислената дузпа, със "създадени и изтървани" положения ли щяха да ни бият?
"Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки..." - Трябваше, но нямаше! Но не и в другата посока. Там си ни оцвети подобаващо![]()
"И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата" - Ами как да играят? Ти опитвал ли си да избуташ влак?
А за "честният" бизнесмен, който съвсем честно ще си сложи шампионска титла във витрината, вече изразих мнение - желая му всичко най-лошо да го застигне, докато е още на върха!
Още нещо...спомнете си думите на един шеф в един син отбор казани пред Херо и си помислете дали паричния поток към Пастата не е от друг джоб. Също така дълбок.
ntodorov написа:Още нещо...спомнете си думите на един шеф в един син отбор казани пред Херо и си помислете дали паричния поток към Пастата не е от друг джоб. Също така дълбок.
Напълно е възможно Данчо. Ние имаме претенции САМО към съдийството, а това, кой джоб го осребрява нас не ни вълнува, ама ни е*е.
ntodorov написа:...когато ти се обадих, че сме в едно заведение на 5 км. след Шумен на отиване към Разград. На връщане настроението ни беше минорно, но спирахме на чудните скали, снимахме се. Приятно беше.
White Fang написа:Може да ви се стори просташко,но пращам много поздрави на жената на съдията като обещавам,че няма да си пиша името на гъза и повече.
subzero написа:Аз не твърдя,че е прав. Спорихме с него в техния форум. Никой не може да ме убеди,че този съдия не ни изнасили. Пича е фен на Лудогорец,в момента са в еуфория. Нормално е. Между другото нито един от феновете на Лудогорец с които съм говорил и спорил не споменават безплатен вход,кебапчета,20 фена,Вихър Айтос и други такива. Дори напротив. Помните ли феновете на червения отбор какво ни правиха преди няколко месеца?? А аз спорих с Вальо(BRF) в една друга тема,щото казах,че пожеланията им за успех са лицемерни и не ги искаме. И сега ми е обиден. А отношението ни към тях е доста по-меко...
Още нещо...спомнете си думите на един шеф в един син отбор казани пред Херо и си помислете дали паричния поток към Пастата не е от друг джоб. Също така дълбок.
subzero написа:Това го казах в смисъл,че Домусчиев МОЖЕ и да не е дал пари. А,че ни е.е е вярно и боли много.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта