Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Корпоративна търговска банка отново с интерес към Ботев
И в 2та случея печелим , така че края му се вижда !
И миналата година му се виждаше края, затова не се надявайте много.
Re: Какво да очакваме от т.нар. "Деня Х"
veseo написа:Какво очаквам ли? Завръщането на Тенча спасителя на бял кон и "тръгване нагоре към още един славен сезон в борба за спасение". Тва очаквам, дано ме изненадат.
Да, тва е най-много, което може да стане...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
надявам са турчин да ва земи тогаа ша видите когат са подигравахте на нас
- Fallen_Angel
- Контакти:
waranty написа:надявам са турчин да ва земи тогаа ша видите когат са подигравахте на нас
Ще ти се твой сънародник, нали? Като те гледам как добре владееш "сигански"...
waranty написа:надявам са турчин да ва земи тогаа ша видите когат са подигравахте на нас
Никои няма да ги взима

Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА 

- Fallen_Angel
- Контакти:
puffer 1 написа:waranty написа:надявам са турчин да ва земи тогаа ша видите когат са подигравахте на нас
Никои няма да ги взимаЛапсус на езика не било 10 дни , а 10 години
Еййй, злоба, злобаааа...

Момчета по-спокойно с надеждите, сега търпение му е майката. Вижда се ,че Селския започва да приритва на земята. Сега е въпрос на време да продаде Ботев.
Иначе аз бих искал от новия президент да дава пари и в отбора САМО БЪЛГАРИ. Защо сме нямали национален отбор, еми няма да имаме, като така неречените "грандове" почват мачове с по 6-7 чужденци и гонят младежите. Но това е една друга тема......
Иначе аз бих искал от новия президент да дава пари и в отбора САМО БЪЛГАРИ. Защо сме нямали национален отбор, еми няма да имаме, като така неречените "грандове" почват мачове с по 6-7 чужденци и гонят младежите. Но това е една друга тема......
...но напълно вярна!И аз съм на това мнение.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Адвокат Стойчев: Сделка няма! Клубът на Христолов умира!
http://www.news4000.bg/article-2401Адвокат Стойчев: Сделка няма! Клубът на Христолов умира!
Клубът на Димитър Христолов умира. Въпреки приказките на собственика на Ботев, че до 10 дни ще има сделка. Чичо Митко се скъса да се хвали в София и в Пловдив, че продава отбора си на столичен холдинг. News4000 се свърза с адвокат Петър Стойчев, който представлява столичните бизнесмени, спрягани от Христолов за кандидат купувачи. Изявлението на юриста относно мечтите Христолови бе повече от ясно и безапелационно.
"Клиентите ми категорично се разграничават от изявените намерения на Димитър Христолов за очаквана продажба на ПФК Ботев 1912 АД. Няма съгласие, няма и сделка", отсече адвокат Петър Стойчев.
Според източници на news4000 действително столичният холдинг е подал своя оферта до Димитър Христолов за покупка на "канарчетата". Офертата обаче вече не е валидна.
Лакомията пак изигра лош номер на Честния и почтения. По подобен сценарии през годините Христолов изгони поде дузина какнидат купувачи на Ботев.