Накъде ще тръгне Милан след големите раздели?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Накъде ще тръгне Милан след големите раздели?

Мнениеот football_fb » 13 май 2012 21:19

Здравейте приятели!
Както всички вече знаем днес Милан бе напуснат от редица ключови играчи, превърнали се в легенди и емблема на клуба - Неста, Гатузо, Амброзини, Индзаги, Зеедорф, ван Бомел.
Никой не оспорва факта, че са на години и това рано или късно щеше да се случи. Никой не казва, че Милан е голям клуб и ще се справи с каквото и да е!

Въпросът ми е как виждате отбора в близко бъдеще, какво е вашето мнение?
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Накъде ще тръгне Милан след големите раздели?

Мнениеот Santiago Munezz » 13 май 2012 21:23

Амброзини остава за още един сезон,мисля че с няколко адекватни покупки отбора ще е там където му е мястото а именно след големите в Европа.
Друг е въпроса дали повелителя на Бунга-Бунга партитата ще реши да отпусне някой и друг милион,щото само със свободни агенти и с играчи за по 3-4 млн.евро трудно ще стане!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 май 2012 21:36

В Серия C2 - лично мнение ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 13 май 2012 21:42

Школа нали имате, за какво да се чака милиончета от дъртия?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 май 2012 21:43

Santiago Munezz написа:Амброзини остава за още един сезон,мисля че с няколко адекватни покупки отбора ще е там където му е мястото а именно след големите в Европа.
Друг е въпроса дали повелителя на Бунга-Бунга партитата ще реши да отпусне някой и друг милион,щото само със свободни агенти и с играчи за по 3-4 млн.евро трудно ще стане!

Много е важно, младежи, да има адекватен лекарски щаб. Защото същият този повелител на "Бунга - Бунга" може да направи всичко, но като има някакъв си Тонячини, трудно ще успееш.
Възможно е, много е вероятно даже Скудетото да е било съгласувано между фамилиите Берлускони и Аниели след отпадането от Лигата. Все пак последното беше голямата цел на Силвио през вече отминалия сезон. Титлата си знаем, че се гласеше от самото начало да е за торинци.
Ами ще гледаме какво ще стане. Ще се радвам този Тонячини да не е правил нарочно нещата, защото нещо ме съмнява на първо четене този "трансфер" директно в "Ювентус". Ако торинци ги сполети тоталната липса на шанс със здрави играчи, както стана с тима на "россонерите" тази година, ще им е много трудно не само да защитят титлата си, но дори и да намерят място в тройката.
Мога да кажа, че съм донякъде доволен от сезона. Вътрешно ми се искаше да бъдат вдигнати и трите купи, но май такова нещо беше обзело и Алегри, а всъщност беше изключително трудно постижимо. Такова постижение изисква много добра подкрепа от съдиите, а "Милан" я няма със сигурност.
"Милан" е по - силен от "Ювентус" в момента въпреки напускащите играчи, но за да стане още по - добър, трябва малко качество през лятото. Трансферите на Монтоливо и Тевез, както и оставането на Лопес, ще свършат работа. Ако Акуилани бъде закупен за резерва, няма да е лошо, но това момче не става за основен играч със сигурност. Има много вода да изтече. Време е "Милан" да направи запомнящ се трансфер.
През 2002 "Ювентус" спечели Скудето, което наподобяваше това на "Милан" от сезон 1998-1999. Тогава се говореше за най - слабите шампиони в историята на италианския футбол. Сега не може да казват такива неща, но съм на мнение, че титлата им струва малко повече от онази. С дух се печелят много битки и това беше показателно за "бианконерите" през сезона, но война - не. Липсва им класа и това ще се види.
Много пари похарчиха в последните три години и спечелиха само едно първенство, което беше в ръцете на "Милан" и което в немалка степен съдиите също обърнаха.
Галиани трябва да внимава с Марота, защото вторият вече показва наченки на силен ръководител. Интересно защо все е в устите на привържениците на "Юве"?
Последна промяна от daniel875 на 13 май 2012 21:46, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 май 2012 21:44

South_Park написа:В Серия C2 - лично мнение ;)

"Ювентус" и особено "Интер" може наистина да тръгнат натам, но "Милан" няма да стигне това дъно. :)
Последна промяна от daniel875 на 13 май 2012 22:07, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 май 2012 21:49

daniel875 написа:
South_Park написа:В Серия C2 - лично мнение ;)

"Ювентус" и особено "Интер" може наистина да тръгнат натам, но "Милан" няма да стигне това дъно.

:mrgreen: Коментара ми за гурото Даниел
Изображение

Сега съм още по сигурен, след думите на разбирача, че Юве ще е по силен догодина.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 май 2012 22:29

Е феновете на Юве гледам титлата хубаво им подействала....ок, хубаво е да имате самочувствие, но ще ви видим в ШЛ....без да ви подценявам, но спроед мен ще е изненада ако прескочите групата :?
А за Милан не знам, голям отбор са и може когато никой не очаква да стигнат финал в ШЛ именно следващата година
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 13 май 2012 22:53

Неста е единствения който ще липсва повече, защото до последно игра, така да се каже, по-често от другите, но имаме Мексес, Валоти и Де Шилио растат, другите винаги ще имат моето уважение, но те в последната година не бяха ключови играчи.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 13 май 2012 22:56

daniel875 ще ми обясниш ли как отбор, който има 6 загуби е по-силен от отбор, който има 0(нула) загуби за един сезон. Победихме ви и завършихме наравно за шампионата, изхвърлихме ви за купата и ти наглостта да пишеш как сте били по-добри?!
Също така моля те не излизай с тая монументална глупост за извинение, че сме се били разбрали с женкарчето, титлата да е за Юве. Това е толкова абсурдно, колкото и да кажеш, че първия човек на луната е българин.

Върни се в “Футбол - Свят”