Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 20:33

AnalBreaker написа:
LIMASSOL написа:Някой по запознат да обясни,защо Любо Ганев толкова сериозно плюе по Стойчев :?

Сигурно го е прецакал в някоя далавера. Тоя Ганев не му е чиста работата. То се вижда от километри

Пич много си зле след като Юнайтед днес спечели голямата калъфка.Хайде по спокойно и пий едно валидолче. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 20:37

Винаги ми е било странно как човек който никога не е бил треньор дава акъли и съвети.Ами стани ти, дай да видим какво ще направиш и тогава говори и съди хората.Любо Ганев само говори, а освен да гони фустите и да дава селски интервюта нищо друго не прави.

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 20:39

Голямо Браво на г-н Лазаров, време беше да изгонят некадърния Радо. Сега с Пранди отнова ще печелим отличия:) докато при Радо даже квалификациите не можем да минем ;)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:43

fen na batmanlevski написа:Голямо Браво на г-н Лазаров, време беше да изгонят некадърния Радо. Сега с Пранди отнова ще печелим отличия:) докато при Радо даже квалификациите не можем да минем ;)

Колко болен трябва да си , за да си направиш 4 профила , кой от кой по идиотски :?: Да кажеш за Стойчев , че е некадърен е все едно да кажеш за Моу , че е слаб треньор ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
South_Park

Re: ОФИЦИАЛНО: ИЗРИТАХА СТОЙЧЕВ, ВЪРНАХА ПРАНДИ

Мнениеот South_Park » 13 май 2012 20:45

зеления написа:Абсолютно правилно решение! Мача с германците загубихме само и единствено заради Стойчев.

+1 не съм гледал мача , но съм сигурен че си прав :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 20:46

fen na batmanlevski написа:Голямо Браво на г-н Лазаров, време беше да изгонят некадърния Радо. Сега с Пранди отнова ще печелим отличия:) докато при Радо даже квалификациите не можем да минем ;)

що пишеш с този ник бе, нали имаш ник Силвано Пранди :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 май 2012 20:48

bilyaletdinov написа:

Колко болен трябва да си , за да си направиш 4 профила , кой от кой по идиотски :?: Да кажеш за Стойчев , че е некадърен е все едно да кажеш за Моу , че е слаб треньор ...

ми слаб си е :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:52

South_Park написа:

Ок , като си номер 1 в Европа в своята област 4 години поред тогава давай оценки , капиш :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 май 2012 20:56

bilyaletdinov написа:
South_Park написа:

Ок , като си номер 1 в Европа в своята област 4 години поред тогава давай оценки , капиш :?:

Аз съм номер 1 в Антарктида в своята област и тъй като Антарктида е по-голяма от Европа => аз съм по-голям от селянина Махмурлиньо ;)
Точка, Удивителен :!: и край на дискусията
[/quote]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2012 20:58

South_Park написа:

Аз съм номер 1 в Антарктида в своята област и тъй като Антарктида е по-голяма от Европа => аз съм по-голям от селянина Махмурлиньо ;)
Точка, Удивителен :!: и край на дискусията[/quote]
Без коментар...

Върни се в “Архив”