Спам тема-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Спам тема-Черноморец

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 13:41

И понеже темата е СПАМ. Може ли някой от Бургазлиите да ми каже: Защо хората от Черно море са ми тъй готини и сладки?
Каквото правя, каквото струвам - все съм при тях...И те си ме търпят...Голяма тръпка са ми.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 13:44

Ето, моето мнение 300 вече е факт :lol:
[center]Изображение[/center]

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 19 авг 2009 14:35

Някой хора работят нощна смяна и не могат да се присъединят, когато ги очакваш да го направят. Пускането на спам тема беше съвсем излишно по няколко причини - 1-во мненията ни в другите теми на бяха спам ... спор може би, може би малко по-остър, но все пак спор ... ако не си запознат със спама, може да чекнеш чичо Гугъл ... той знае всичко; 2-ро не може да очакваш да се реши нерешим проблем или спор - него винаги ще го има, винаги ще има защитаващи и 2-те тези и ще се получи нещо от сорта за яйцето и кокошката; 3-то това, че си отворил тази тема по никакъв начин не променя факта, че си ми изтрил поне 5 мнения, последното от които сутринта, които си нямал нито причина, нито право (разбирай неправомерно) да изтриеш, но разбира се, аз съм се погрижил да уведомя, необходимия човек и се надявам, че мерки ще бъдат взети; 4-то нали се сещаш, че това че си заключил една тема, само за да не мога отново да си напиша мнението, не означава, че не мога да отворя тема с подобно заглавие в която да си го напиша, още повече след като съм предупредил за тенденциозното ти отношение, но наистина не ми се занимава, не за друго ами най-малкото защото целта ми не е да ти навредя.
Но не ме разбирай погрешно ... за всяко неправомерно изтрито мнение ще се оплаквам и ще си търся правата свързани със свободата на словото, защото това не е форум "Възхвала на Черноморец и всичко около отбора", а е форум за "футболния отбор Черноморец", каквото и да е мнението ми за него и всички проблеми свързани с него (като се започне от това, че самия футболен клуб е просто едно недоразумение, създадено с цел, неправомерно присвояване на огромни по площ парцели в зона, която едно време е била центъра на Бурас, за лични облаги и бизнес интереси).

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 14:36

ntodorov написа:И понеже темата е СПАМ. Може ли някой от Бургазлиите да ми каже: Защо хората от Черно море са ми тъй готини и сладки?
Каквото правя, каквото струвам - все съм при тях...И те си ме търпят...Голяма тръпка са ми.

Сладури сте бе .Да ви изпапка човек.Въпреки ,че съм от Софето съм бел войник в Капчето.Малко преди меден Рудник.И аз обичам бургазлиики те.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 14:40

lubzdr написа:Някой хора работят нощна смяна и не могат да се присъединят, когато ги очакваш да го направят. Пускането на спам тема беше съвсем излишно по няколко причини - 1-во мненията ни в другите теми на бяха спам ... спор може би, може би малко по-остър, но все пак спор ... ако не си запознат със спама, може да чекнеш чичо Гугъл ... той знае всичко; 2-ро не може да очакваш да се реши нерешим проблем или спор - него винаги ще го има, винаги ще има защитаващи и 2-те тези и ще се получи нещо от сорта за яйцето и кокошката; 3-то това, че си отворил тази тема по никакъв начин не променя факта, че си ми изтрил поне 5 мнения, последното от които сутринта, които си нямал нито причина, нито право (разбирай неправомерно) да изтриеш, но разбира се, аз съм се погрижил да уведомя, необходимия човек и се надявам, че мерки ще бъдат взети; 4-то нали се сещаш, че това че си заключил една тема, само за да не мога отново да си напиша мнението, не означава, че не мога да отворя тема с подобно заглавие в която да си го напиша, още повече след като съм предупредил за тенденциозното ти отношение, но наистина не ми се занимава, не за друго ами най-малкото защото целта ми не е да ти навредя.
Но не ме разбирай погрешно ... за всяко неправомерно изтрито мнение ще се оплаквам и ще си търся правата свързани със свободата на словото, защото това не е форум "Възхвала на Черноморец и всичко около отбора", а е форум за "футболния отбор Черноморец", каквото и да е мнението ми за него и всички проблеми свързани с него (като се започне от това, че самия футболен клуб е просто едно недоразумение, създадено с цел, неправомерно присвояване на огромни по площ парцели в зона, която едно време е била центъра на Бурас, за лични облаги и бизнес интереси).

Спам е точно това, което практикувахте с ЕлГреко в останалите теми, а именно спор извън темата!

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 19 авг 2009 14:49

Какво е спам?
Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите, най-често под формата на електронни писма. Понякога повече или по-малко шеговито, със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата.

А сега кажи ми, как нашия спор, изведнъж попада в графата спам? След като си изказвам мнението по даден въпрос, значи спамя? Така ли? Спам е да влизам във всяка тема и да поствам текст "Само Нефтохимик!" примерно или "Всички фенове на черноморец са неосъзнати олигофрени" ... това мога да приема като спам и ми е под нивото, но да ми кажеш, че изказването на мнение е спам, явно определено не си запознат особено добре.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 14:54

lubzdr написа:Какво е спам?
Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите, най-често под формата на електронни писма. Понякога повече или по-малко шеговито, със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата.

А сега кажи ми, как нашия спор, изведнъж попада в графата спам? След като си изказвам мнението по даден въпрос, значи спамя? Така ли? Спам е да влизам във всяка тема и да поствам текст "Само Нефтохимик!" примерно или "Всички фенове на черноморец са неосъзнати олигофрени" ... това мога да приема като спам и ми е под нивото, но да ми кажеш, че изказването на мнение е спам, явно определено не си запознат особено добре.

Виждам, че не си запознат.Според теб, не е ли спам в официална тема за мача, ЛокоПД-Черноморец двамата с Греко да спорите, кой отбор е истински и кой е "отбора на Бургас"?Това е спам, чист народен спам!Изтрих повечето ти спам мнения.Спам е да се отклониш от дадена тема.

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 19 авг 2009 15:01

да интересното беше, че моите мнения бяха изтрити, а тези на елгреко оставени, защото моите бяха спам, а неговите не, нали :) И после след 3 изтрити теми, ти най-после речи, че и неговата е спам и я изтри ... след 3 изтрити теми след нея!!!!! Говори ми за безпристрастност. И аз ти цитирах определението за спам. Тези дето ми говориш, за отклоняване на темата, ги говори на някое прохождащо във форумите лапе. Знам, че не ядеш колците с доматите, но не мисли, че аз ги ям! Ако отговоря на мнение в темата, това не е спам. Може да е офтопик, но не е спам! Ти си този, който не е запознат какво е спам и е жалко, че са ти дали права, с които не знаеш как да си служиш! Наистина жалко за тези форуми!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 15:04

lubzdr написа:да интересното беше, че моите мнения бяха изтрити, а тези на елгреко оставени, защото моите бяха спам, а неговите не, нали :) И после след 3 изтрити теми, ти най-после речи, че и неговата е спам и я изтри ... след 3 изтрити теми след нея!!!!! Говори ми за безпристрастност. И аз ти цитирах определението за спам. Тези дето ми говориш, за отклоняване на темата, ги говори на някое прохождащо във форумите лапе. Знам, че не ядеш колците с доматите, но не мисли, че аз ги ям! Ако отговоря на мнение в темата, това не е спам. Може да е офтопик, но не е спам! Ти си този, който не е запознат какво е спам и е жалко, че са ти дали права, с които не знаеш как да си служиш! Наистина жалко за тези форуми!

Доста глупаво се изказа.Офтопик е равносилно на спам, защото превода му е извън темата-Off topic.Изтритите мнения на Ел Греко, са колкото твоите изтрити (ако не и повече)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 15:14

ntodorov написа:И понеже темата е СПАМ. Може ли някой от Бургазлиите да ми каже: Защо хората от Черно море са ми тъй готини и сладки?

Ето ме и мен- и ти си ни голяма тръпка,особенно на мен :lol: :?

Върни се в “Черноморец”