Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Re: Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Мнениеот CFC » 13 май 2012 19:41

Честита титла на Сити! Надявам се след седмица време да засенчим постижението им.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 13 май 2012 19:42

Avanti_Ragazzi написа:Аз подкрепям Евъртън в Англия и Лацио в Италия, но съм ИСТИНСКИ ФЕН само и единствено на ЛЕВСКИ!!! Това е моят истински отбор на сърцето, такъв съм роден, такъв и ще умра ЛЕВСКАР. И просто не мога да си представя как може българин да изпитва такава любов към чужд отбор, каквато изпитвам аз към Левски. Без да ми се сърдите, но за мен това е невъзможно!!!

Ако отново играят моите любими отбори-Левски и Ливърпул ще подкрепям Левски,защото първо съм българин и второ,Ливърпул са спечелили всичко,което може да се спечели в Европа.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 май 2012 19:42

Avanti_Ragazzi написа:Аз подкрепям Евъртън в Англия и Лацио в Италия, но съм ИСТИНСКИ ФЕН само и единствено на ЛЕВСКИ!!! Това е моят истински отбор на сърцето, такъв съм роден, такъв и ще умра ЛЕВСКАР. И просто не мога да си представя как може българин да изпитва такава любов към чужд отбор, каквато изпитвам аз към Левски. Без да ми се сърдите, но за мен това е невъзможно!!!

Колега първият ми мач на който съм присъствал е Арсенал-Челси.и вече повече от 10 години съм фен на топчиите.Последните 3 години пътувам в месеца поне по 1 път до Лондон(по работа разбирасе),и когато мога присъствам на техен мач.Не можеш да ме убедиш,че само Лондончани могат да бъдат техни фенове....

П.С:Честита още един път титлата на Сити
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 май 2012 19:44

cantonaFAN написа:

Е като не изпитваш такава любов към чужд отбор,кво ми получаваш оргазъм при тая титла на Сити,и изписа цели романи тук :?:

а имаш ли представа при титла на Левски колко ще изпиша а?

отговора е 0 и знаеш ли защо? Защото ще съм на стадиона да подкрепям и да се радвам на моят отбор!!! В тази тема няма как никога да се съглася с такива като тебе!!! Аз съм българин и подкрепям български отбор, другото е невъзможно за мен. Все едно да подкрепям Англия срещу България? Жалко е само, че има и такива изроди в тая държава!!!

Бъдете си фенове на тези отбори, но един фен на Ман Ю в България или където и да е по-света, никога няма как е да е по-истински фен на този отбор от някой в Англия. Това е невъзможно за мен!!! Съжалявам ако на някой не му харесва моето мнение!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 13 май 2012 19:44

Leon написа:Загубата на титлата от Юнайтед ще е оздравителна за клуба. Сега ще се вземат по-крути мерки и другия сезон ще си я върнат. И никой не може вече да ме убеди, че в Англия няма нагласени мачове, особено последния на Сити. Губеха с 2 гола и когато се разбра, че мача Болтън е свършен и се случи "обрата"

Я не си мисли че са като Ганчовците Гришовци , молим те най учтиво , губят, телефони , заплахи , и тн. Недей ни успива не сме по на 16 г.
Обичам Левски

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 13 май 2012 19:46

Заслужена титла, биха Юнайтед и в двата мача, в единия ги унизиха! Щеше да е срамно най-слабият отбор на Манчестър Юнайтед, откакто Фъргюсън води отбора, да стане шампион. Честито небесно-сини!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 май 2012 19:47

Leon написа:Загубата на титлата от Юнайтед ще е оздравителна за клуба. Сега ще се вземат по-крути мерки и другия сезон ще си я върнат. И никой не може вече да ме убеди, че в Англия няма нагласени мачове, особено последния на Сити. Губеха с 2 гола и когато се разбра, че мача Болтън е свършен и се случи "обрата"

Несериозно е това дето говориш, 90мин. се играе на една врата, ударите бяха 35:3, корнери 20:0, просто беше въпрос на време на падне гол, заслужена победа и титла ;)

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 13 май 2012 19:48

Честито на всички които ненавиждат съл Алекс Фъргюсън ! :)

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 13 май 2012 19:48

SUPERSTAR написа:
bufara написа:Такава драма не бях гледал. :lol: Но червените от Манчестър точно това заслужаваха. Голям кеф! :) Така му се пада на дъртия. Яд ли ви е смешници такива, а? Шампиони ли ша ми ставате? Ето това заслужавахте, точно такава драма. Дано не видите титла скоро заради гаврата с Митко :x

А на Митко знаеш ли какво му е сега?Погледни кадрите след гола на сити отново,да видиш как се тръшкаше по терена на Съндърланд..

къде са тези кадри ? :Д

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 май 2012 19:50

tarikat написа:
SUPERSTAR написа:
bufara написа:Такава драма не бях гледал. :lol: Но червените от Манчестър точно това заслужаваха. Голям кеф! :) Така му се пада на дъртия. Яд ли ви е смешници такива, а? Шампиони ли ша ми ставате? Ето това заслужавахте, точно такава драма. Дано не видите титла скоро заради гаврата с Митко :x

А на Митко знаеш ли какво му е сега?Погледни кадрите след гола на сити отново,да видиш как се тръшкаше по терена на Съндърланд..

къде са тези кадри ? :Д

Митко сам си е виновен, още след финала с Барса трябваше да напусне, а търпи стареца който му провали последните 2 години от кариерата...

Върни се в “Футбол - Свят”