Мерси предварително
Олимпийската квалификация в София (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- RobiVanPersie
- Контакти:
Въпрос
Ако Италия спечелят днес ,не би ли трябвало да ни дадат на нас кандидурата или там каквото ставаше?Нали онзи ден сключихме договор за партьорство?Някой може ли да ми обясни всичко около това?
Мерси предварително
Мерси предварително
- Neron
- Контакти:
Re: Въпрос
Най-вероятно така ще стане.А да попитам кога е този следващ турнир?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Няма смисъл пак да приемаме квалификация. Да ходят в Япония и това е.
RobiVanPersie написа:Ако Италия спечелят днес ,не би ли трябвало да ни дадат на нас кандидурата или там каквото ставаше?Нали онзи ден сключихме договор за партьорство?Някой може ли да ми обясни всичко около това?![]()
Мерси предварително
Едното няма нищо общо с другото. Договорът между двете федерации беше при евентуално домакинство на ЕВРО 2015 финалната фаза да се състои в София. Ако иИталия спечели днес, а те по прицип трябва да се промени домакинството на едната Световна квалификация за Олимпиадата. Това решение не се взема от двата отбора, а от Международната федерация по волейбол
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Neron
- Контакти:
ros кога започва този турнир който може отново да е в София?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Едва ли е възможно това. Единственото нещо, което може да направи България е да кандидатства и да откупи правото да домакинства на някоя от трите допълнителни интерконтинентални квалификации за летните олимпийски игри в Лондон. Това обаче също не ни гарантира класиране ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Eminem написа:Няма смисъл пак да приемаме квалификация. Да ходят в Япония и това е.
Там ни върви,така че.
Neron написа:ros кога започва този турнир който може отново да е в София?
За кой точно турнир питаш? Вероятностите са две - за нова олимпийсква квалификация, която трябваше да бъде приета от Германия или Италия и другата опция е Европейското през 2015?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Neron
- Контакти:
ros написа:Neron написа:ros кога започва този турнир който може отново да е в София?
За кой точно турнир питаш? Вероятностите са две - за нова олимпийсква квалификация, която трябваше да бъде приета от Германия или Италия и другата опция е Европейското през 2015?
Сега този турнир който има вероятност да е отново в София.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:ros написа:Neron написа:ros кога започва този турнир който може отново да е в София?
Сега този турнир който има вероятност да е отново в София.
Между турнирите са 8-10 юни два в Европа и един в Япония. На всеки от европейските турнири ще се дава по една квота, а на този в Япония - 2 една за победителя и една за най-добрия азиатски отбор