Bourgas написа:И относно феновете, нищо лично нямам срещу голяма част от момчетата и момичетата от Разград, те не са виновни, че ги лъжат така, както лъгаха и нас съвсем скоро. Истината лъсва рано или късно.
Може и така да е бе,пич ,, но на мен не ми пука. Колкото -толкова повечето от тези които бяха на мача си бяха и в Б и във В група. Ние харесваме играта на отбора, забавлението, не си мисли че сме се вторачили изцяло в класирането - билета ми беше 7лева, най-обикновено шалче -14 лева, шапка 22 лева, най-обикновен плакат - 7лева, фланелка - 85 лева .Това са доста пари, нали ? Това в беден район, но хората са в еуфория и дават мило и драго за отбора, та дори на мачове на Калиакра и Светкавица стадиона е на 80 процента пълен,
Как не видяхте хубавия стадион - кукла, трева на която да отидеш да пасеш, табло и уредба, която те кара да танцуваш, тоалетни където да се изпикаеш спокойно без да ти се догади, а се споменават Пасти-масти...
Пак за мача казвам..това не беше Черноморец, не бяхте агресивни, ние печелихме почти всяка топка, е оттам ви беше проблема а не Пастата.
не виждам пък Херо какво споменава мача в Бургас, да игрово бе равностоен, но вие нямахте удар в очертанията на вратата, пуснете си го пак мача да видите. Иначе тогава мача бе напълно равностоен за разлика от сега
И ако искайте целия Бургас се изсипете и викайте срещу нас, всичко е в краката на нашите момчета

Пожелавам ви успех все пак в борбата за третото място, въпреки стаената омраза срещу нас !