Във фокуса отново-ЛУПИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitar59
Контакти:

Във фокуса отново-ЛУПИ

Мнениеот dimitar59 » 15 сеп 2008 15:26

Темата за този всенароден ''любимец'' ме гложди непрестанно.Този път повода е привикването му в агенция ''Държавна финансова инспекция''.Тези хора са се побъркали!Защо тормозят този кристално чист човек?Сигурно не е внесъл нито стотинка от дълга към държавата.Че той ако не излъже тях кого ще излъже?В тази връзка искам да попитам някой от Вас дали са вярни някои от слуховете носещи се в публичното пространство,а именно: Вярно ли е,че в края на миналия шампионат Лупи навивал 5-6 футболисти от ЦСКА да изтеглят с негова помощ от банките по 200 000 евро като думите приблизително звучели така:Знаете какъв играч съм.Уреждам Ви да теглите този кредит,давате ми парите,а след една година ви връщам по 300000 евро.И друго:Събирал ли е от играчите на отбора по 300 евро за подарък за Стойчо Младенов( плазмен телевизор ) и който от футболистите откажел му ги спрял от заплатите?Ако някой знае нещо по въпроса нека пише.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Във фокуса отново-ЛУПИ

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2008 19:41

dimitar59 написа:Темата за този всенароден ''любимец'' ме гложди непрестанно.Този път повода е привикването му в агенция ''Държавна финансова инспекция''.Тези хора са се побъркали!Защо тормозят този кристално чист човек?Сигурно не е внесъл нито стотинка от дълга към държавата.Че той ако не излъже тях кого ще излъже?В тази връзка искам да попитам някой от Вас дали са вярни някои от слуховете носещи се в публичното пространство,а именно: Вярно ли е,че в края на миналия шампионат Лупи навивал 5-6 футболисти от ЦСКА да изтеглят с негова помощ от банките по 200 000 евро като думите приблизително звучели така:Знаете какъв играч съм.Уреждам Ви да теглите този кредит,давате ми парите,а след една година ви връщам по 300000 евро.И друго:Събирал ли е от играчите на отбора по 300 евро за подарък за Стойчо Младенов( плазмен телевизор ) и който от футболистите откажел му ги спрял от заплатите?Ако някой знае нещо по въпроса нека пише.

Пич добре.Може да си прав ама чак пък толкоз.Не прекаляваш ли малко. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 сеп 2008 20:37

Информацията е от кухнята-от футболисти на ЦСКА.Не вярвам тези,които са в момента в отбора да я потвърдят,но ако желае някой от бившите...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 15 сеп 2008 20:57

Ако е така, Томов е ебати циганина.../извинявам се на циганите../
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 сеп 2008 22:03

Изглежда,че тук-там още му вървят номерата.Сега има още малко парички от продажбата на многото футболисти(разбира се по-голямата част за себе си и затова спря да говори,че търси нов собственик на отбора),но когато свършат...Жалко за футболисти и треньори.И ще почне пак с ЛЪЖИТЕ.....

Върни се в “Футбол - България”