ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
Адебата ги наказа още във 2 рата мин 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Аз съм аут!
Успех на останалите участници
Успех на останалите участници

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Продължаваме битката 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Federer91
- Контакти:
Тей като гледам май няма да ни останат първенства
. Ще трябва да минем на Норвегия и Швеция 

Голяма драма този кръг....инфарктният гол на Агуеро спаси доста хора 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Отпаднах,успех на останалите!
[offtopic]Защо Кавани не игра снощи?Контузия,картони?[/offtopic]
tevez написа:Отпаднах,успех на останалите!
[offtopic]НЗ, имат финал за купата с Юве в неделя и може тренора да е решил да го запази

kingofpop написа:Голяма драма този кръг....инфарктният гол на Агуеро спаси доста хора
Включително и мен... поне нещо положително,макар и незначително да има в завършека от този мач и за мен като фен на Ман Ютд...
Предлагам да играем само А група до края на играта,ако включим още първенства вече твърде дълго ще стане. Доста хора продължаваме напред,дори след последните 2 кръга от нашето първенство се съмнявам,че ще имаме победител сред нас 

Шестият кръг кръг свърши:
Общо записали се : 51 Общо оцелели :13 Общо отпаднали :38
ВНИМАНИЕ: Останаха само френското и българското първенство за идния уикенд....тогава са финала в ШЛ, финала за купата на Италия между Юве и Наполи и плей-офа между Уест Хем и Блекпул за Висшата лига....21 мача са мислите ли, че са достатъчно да направим един кръг с тях.
Нека всеки изкаже своето мнение по въпроса, за да решим как да продължим..... другият вариант е да продължим с европейското направо, без да правим кръг с тези 21 мача....
Общо записали се : 51 Общо оцелели :13 Общо отпаднали :38
ВНИМАНИЕ: Останаха само френското и българското първенство за идния уикенд....тогава са финала в ШЛ, финала за купата на Италия между Юве и Наполи и плей-офа между Уест Хем и Блекпул за Висшата лига....21 мача са мислите ли, че са достатъчно да направим един кръг с тях.