Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май

Мнениеот PFC Litex » 13 май 2012 16:08

Captain Stottlemeyer написа:И кога е било това, че аз нещо не се сещам... може би от възрастта!? :oops:

Сериозно ли пропускаш сезона когато след изиграване на мачовете разделиха групата и първите до 6-то място играха по още два пъти помежду си за да определят шампиона, а останали определяха изпадащите?
Изображение

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 13 май 2012 16:10

Avanti_Ragazzi написа:В България е абсурд 44 кръга!!! :lol: :lol: :lol: Вие да не живеете в Испания бе, зимата тука не сте ли я виждали, та говорите глупости!!! В България най-късно може да се до средата на Декември и най-рано може да се почне в средата на Февруари!!! Другото са пълни глупости, при климат -10 или -12 ходи играй футбол на терените в България? :lol: Освен това няма първенство в Европа с толкова мачове никъде освен долните дивизии в Англия. Най-големите са до 40 мача, ама на много по-добър климат от България!!!

За мен вариантите са три:

10 отбора - 36 мача, всеки срещу всеки 4 пъти.

12 отбора - 33 мача, всеки срещу всеки 3 пъти. И единият сезон си домакин на даденият отбор като госта, другият сезон този трети кръг си гост. А влизащите взимат програмата на изпадналите!!!

12 отбора с плейофи - 32 мача, 22 мача всеки срещу всеки 2 пъти. След което се разделят две шестици и се играят още 10 мача, всеки срещу всеки 6те отбора от шестицата по 2 мача по между си!!!

другото са нереални неща за климата в България, повече от 36 мача е невъзможно за България, ние имаме страшно студена зима и много топло лято!!! Нито сме Испания да играем Януари, нито сме Дания или Украйна да играем Юли!!! Един месец лято(Август стига) както и един месец зима(половин Декември и Февруари), другото няма как да стане тука. Нито имаме стадиони с осветление за лятото, нито отопление за зимата!!!

Значи климата ни не е чак толкова лош че да не може да се играе до Коледа и да се почне по средата на Януари началото на Февруари в Англия отборите са 20 и днеска им свършва първенството в Испания също ,а ние че сме с 16 отбора има още 2 кръга....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2012 16:13

На мен друго ми е чудно: Какво е мнението на клубовете по този въпрос, защото каквото и да си говорим пак става дума за пари. Как ще се отрази това на ТВ правата и дали пък редуцираната А група и евентуално по-малкото мачове няма съвсем да откажат телевизиите :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 13 май 2012 16:16

TristaNNN написа:На мен друго ми е чудно: Какво е мнението на клубовете по този въпрос, защото каквото и да си говорим пак става дума за пари. Как ще се отрази това на ТВ правата и дали пък редуцираната А група и евентуално по-малкото мачове няма съвсем да откажат телевизиите :?

Според мен повече дербита ще има повече мачове по ТВ както сам виждаш сега дават по 1 мач на кръг защото другите не са интересни ....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2012 16:18

Anyway написа:
TristaNNN написа:На мен друго ми е чудно: Какво е мнението на клубовете по този въпрос, защото каквото и да си говорим пак става дума за пари. Как ще се отрази това на ТВ правата и дали пък редуцираната А група и евентуално по-малкото мачове няма съвсем да откажат телевизиите :?

Според мен повече дербита ще има повече мачове по ТВ както сам виждаш сега дават по 1 мач на кръг защото другите не са интересни ....

Имах предвид какво ще се случи ако отборите останат 12 и играят само по 2 мача помежду си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2012 16:21

Avanti_Ragazzi написа:12 отбора - 33 мача, всеки срещу всеки 3 пъти. И единият сезон си домакин на даденият отбор като госта, другият сезон този трети кръг е домакин на теб. А влизащите взимат програмата на изпадналите!!!

Ама така изпадащите са много прецакани и някой ще вземе да заподозре дългата ръка на някоя директива.
[offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 май 2012 16:22

Anyway написа:
Avanti_Ragazzi написа:В България е абсурд 44 кръга!!! :lol: :lol: :lol: Вие да не живеете в Испания бе, зимата тука не сте ли я виждали, та говорите глупости!!! В България най-късно може да се до средата на Декември и най-рано може да се почне в средата на Февруари!!! Другото са пълни глупости, при климат -10 или -12 ходи играй футбол на терените в България? :lol: Освен това няма първенство в Европа с толкова мачове никъде освен долните дивизии в Англия. Най-големите са до 40 мача, ама на много по-добър климат от България!!!

12 отбора - 33 мача, всеки срещу всеки 3 пъти. И единият сезон си домакин на даденият отбор като госта, другият сезон този трети кръг си гост. А влизащите взимат програмата на изпадналите!!!

12 отбора с плейофи - 32 мача, 22 мача всеки срещу всеки 2 пъти. След което се разделят две шестици и се играят още 10 мача, всеки срещу всеки 6те отбора от шестицата по 2 мача по между си!!!

другото са нереални неща за климата в България, повече от 36 мача е невъзможно за България, ние имаме страшно студена зима и много топло лято!!! Нито сме Испания да играем Януари, нито сме Дания или Украйна да играем Юли!!! Един месец лято(Август стига) както и един месец зима(половин Декември и Февруари), другото няма как да стане тука. Нито имаме стадиони с осветление за лятото, нито отопление за зимата!!!

Значи климата ни не е чак толкова лош че да не може да се играе до Коледа и да се почне по средата на Януари началото на Февруари в Англия отборите са 20 и днеска им свършва първенството в Испания също ,а ние че сме с 16 отбора има още 2 кръга....

44 кръга е невъзможен сценарии за нас, те сега се готвят за ЕП и затова свършват две седмици преди нас. Ако ние се бяхме класирали и ние щяхме да свършим така с тях. Но не тука е въпроса къде ще се съберат 44 кръга + Купа + Национали (сега няма мачове тази пролет, но следващият сезон има) + Евротурнири есента (Ами ако някой влезе ЛЕ) това може да се случи все пак.

Та да сметнем от средата на Юли до средата на Декември са 22 седмици, като махнем 3 за националите стават 19!!! Махаме и срядите и четвъртаците през седмиците в Юли и Август защото тогава се играе в Европа и няма начин за междинни кръгове. Та тях ги оставяме за след средата на Септември, ако се класира някой в ЛЕ махаме и 6 седмици още за междинни мачове. ОК приемаме, че ще ги съберем тези 5 междинни кръга и два или три за купата!!!

Но идва пролетта там преди Февруари е пълен абсурд да се играе, та от Февруари до Май са 17 седмици, махаме 2 за Националите и остават 9 междинни кръга!!! Като сложим и 3 кръга за купата стават 12 мача, айде приемаме, че няма никой да играе в Европа тогава, но остават от 15 дати за първенството през събота и неделя , и 12 дати за средата на седмицата!!!

И това ако може да се играе от началото на Февруари, ако не може кво правим? 44 кръга е невъзможно за климата в България за мен!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 13 май 2012 16:29

Avanti_Ragazzi написа:В България е абсурд 44 кръга!!! :lol: :lol: :lol: Вие да не живеете в Испания бе, зимата тука не сте ли я виждали, та говорите глупости!!! В България най-късно може да се играе до средата на Декември и най-рано може да се почне в средата на Февруари!!! Другото са пълни глупости, при климат -10 или -12 ходи играй футбол на терените в България? :lol: Освен това няма първенство в Европа с толкова мачове никъде освен долните дивизии в Англия. Най-големите са до 40 мача, ама на много по-добър климат от България!!!

12 отбора - 33 мача, всеки срещу всеки 3 пъти. И единият сезон си домакин на даденият отбор като госта, другият сезон този трети кръг е домакин на теб. А влизащите взимат програмата на изпадналите!!!

A grupa s 8 otbora 3 ispada6ti

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 май 2012 16:31

Avanti_Ragazzi написа:

Най-добрият вариант ;)

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 13 май 2012 16:36

Каквото и да си говорим винаги става въпрос за пари.Кой иска намаляването на А-група? Големите и богати клубове.Защо? Защото това са повече пари за тях,тв права,реклами и т.н.Защо трябва Левски,ЦСКА,Литекс ит.н да делят пари с Ботев Враца,Монтана,Миньор и т.н.А това за по-силно първенство,повече мачове е за наивниците като вас.А че нямат публика Литекс,Лудогорец,Славия си е техен проблем,пак няма да я има ако ще и 10 пъти да играят по-между си.Има първенства с 10-12 отбора като австрийско,и други пък не ги виждаме да са много силни,макар че са по-богати.А където е текло пак ще тече,където е футболен град ще си има публика и при този формат!

Върни се в “Футбол - България”