България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivanov84
Контакти:

Re: България без Казийски

Мнениеот Ivanov84 » 13 май 2012 13:07

kokorz написа:Аз не разбрах по каква причина Стойчев смени Алексиев, а почти цял мач игра Пенчев, който направи слаба игра.Загубихме атаката за сметка на посрещането, което също беше трагично в този мач.

Е не,това вече не е сериозно,ти четеш ли въобще.СПРЕТЕ да говорите наизуст за посрещането,то ни беше най-силният елемент в мача.Пенчев направи слаба игра само в атака,но то беше ясно че ролята му е друга (момчето държа цялото посрещане и притискаше немците от сервис).

Аз лично не правя кой знае каква трагедия от ТОЗИ мач(само несериозните хора си мислят че светът свършва при някоя загуба),но когато се направи обзор (само факти) на последните 5 години от развитието на националния отбор,и като постигнати резултати и като качество на играчите в него,вървим надолу бавно но сигурно.Потъваме.Не ви ли притеснява това?
Трябва нещо да се промени,но на кардинално ниво,самата структура на волейбола в България.Кой ще е разпределител или треньор са незначителни на фона на генералната тенденция за упадък в българския волейбол!

amstelex
Контакти:

Мнениеот amstelex » 13 май 2012 13:08

Той хубаво го смени Алексиев (хванаха го на блок веднъж и посрещна разсеяна на 2 пъти), но моя въпрос е защо не го вкара пак в игра и да му даде 2ри шанс...Ники започна чудесно на сервиз, посрещане, че даже и атаката беше що годе ОК в началото...но накрая вече сервиза му нямаше същата мощ и свежест...момчето направи каквото можеше за няма и 20-годишен младеж.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 13:10

България без Матей има съвсем друг облик. Видимо е всеки път, когато той не е на игрището. Колкото и неприятно да изглежда, това са фактите. И те на този етап трудно ще бъдат променени. Няма с кой. А това за жалост е на път да се превърне в една много неприятна тенденция.
Матей нямам психика? Изведнъж сички са се превърнали на психолози и анализатори на човешката душевност. И най-лошото е, че Матей "без без психика" е с класи над онези, които влизат на негово място. И тук аналогията с Бербатов е неизбежна. Ето защо българския футбол в момента е на 96то място - без Бербатов стигнахме до там. С темповете, с които много хора тук взеха да оценяват Матей може да се стигне до подобно падение и във волейбола. Разбирайте го както искате.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 13:17

Матей та Матей!Айде пуснете го сам на игрището и да видим какво ще направи.И без Матей сме имали национален отбор и сме печелили доста победи и медали.Това е отборен спорт и се гледат всички играчи на терена. Ако на Матей не му тръгне играта какво правим?Умираме ли!Всеки дава максимума от себе си, а какво ще стане е отделен въпрос.За мен Радо Стойчев е страхотен треньор и мисля, че с него отбора има голямо бъдеще.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 13 май 2012 13:23

Помислете , Казийски е голям , спор няма. Ама той снощи играли на максимума на които е способен ?Кой от всички тях даде поне 75% от това което може? И после коментирайте. Всички разбрахме че не е това което е всъщност.
Обичам Левски

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 13 май 2012 13:25

A.G написа:Матей та Матей!Айде пуснете го сам на игрището и да видим какво ще направи.И без Матей сме имали национален отбор и сме печелили доста победи и медали.Това е отборен спорт и се гледат всички играчи на терена. Ако на Матей не му тръгне играта какво правим?Умираме ли!Всеки дава максимума от себе си, а какво ще стане е отделен въпрос.За мен Радо Стойчев е страхотен треньор и мисля, че с него отбора има голямо бъдеще.

И така може да се каже. Една птичка пролет ще направи , ама някои път
Обичам Левски

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 13:29

Валери написа:Въпрос: Защо не използваме мръсни практики в играта си? Бернардо Резенде цирк ще направи за непочистено място на терена, с някой ще се скара, но ще накъса играта и ще спре поредна серия на сервис. Ще каже на играчите си да паднат в конкретен мач, но ще стигне до финала и ще го спечели. Това вече е станало приом в играта на всеки тактически грамотен тим - било той национален или клубен. Защо дори това което ми се струва най-лесно не сме го овладели още?

+1 Напълно съм съгласен с това мнение. Защо винаги трябва да се правим на добрички...то заради това сме на това място...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 13 май 2012 14:04

amstelex написа:Той хубаво го смени Алексиев (хванаха го на блок веднъж и посрещна разсеяна на 2 пъти), но моя въпрос е защо не го вкара пак в игра и да му даде 2ри шанс...Ники започна чудесно на сервиз, посрещане, че даже и атаката беше що годе ОК в началото...но накрая вече сервиза му нямаше същата мощ и свежест...момчето направи каквото можеше за няма и 20-годишен младеж.

Това е въпроса.
Алексиев започна слабо. Немците ни поведа с много първия гейм. Логична смяна.
Пенчев влиза и отбора се стабилизира. Втория гейм го взехме благодарение на сервиса на Пенчев (btw Алексиев бие много жалък сервис). Третия гейм започна стабилно, но при серията на немците се срина психически (Радо + Владо го захапаха за слабата атака и момчето се претисни много).
Тук трябваше да се потърси смяна с Алексиев. Най-малкото да се даде време на Пенчев да се съвземе психически (въпреки, че след негативните коментари на съотборниците това е много трудно).
Вчера Братоев беше просто трагичен. Сбърка поне 10 топки. За съжаление нямахме резервен разпределител.

amstelex
Контакти:

Мнениеот amstelex » 13 май 2012 14:34

Слушайки коментара на Радо в Гонг, мисля че изводът е ясен ...малкото, нещо което не ни достигна е играта на Братоев (от 4 добре посрещнати топки в разковничето на 3тия гейм, нито една не отигра с Владо, а търсеше Пенчев) и Теодор Тодоров (0 блокади за цял мач, а си спомняме 10те от мача със Сърбия и 5те от мача с Испания).

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 15:52

Със или без Казийски все сме абсолютно посредствено и средняшко отборче,не ставаме за нищо-факт.

Върни се в “Волейбол”