Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bakalina
Контакти:

Re: Изпълкомът оформя новата "А" група на 21-ви май

Мнениеот bakalina » 13 май 2012 14:49

Lakokara4a написа:За мен смисъл от намаляване на отборите няма никакъв! Други са причините за слабия футбол, а не броя на отборите. Сами ще се уверите когато това стане. Лично мнение е това и не ангажирам никой с него. Най-лесното е да отрежеш нещо, вместо да го поправиш :) Режеш и очакваш да остане само здраво, но това няма как да стане и не след дълго ще се говори друго. Ще поживеем и ще видим.

и как ще оправиш ботев враца и монтана там още от зимата нямат пари терени ли имат съблекални ли имат топки ли имат за провеждане на мач има задалжителна квота за топки отстрани на игрището която никои не спазва в варна същата работа 20 години един терен немогат да направят

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 май 2012 14:51

Супер... 4 дербита на година - какво повече може да искаме? :) Определено повече хора ще ходят по стадионите, но ако се продължава с това уреждане на мачове, подкупени съдии и т.н. за никъде не сме. Така може да имаме и още 1 участник в ЕКТ.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 13 май 2012 14:57

PFC Litex написа:Много ми е интересно с оглед зимните климатични условия и че у нас два месеца е невъзможно да се играе, как ще вместят още 14 кръга.
Понякога трябва гнилото да се реже до здраво, защото често пъти то не може да се възстанови, а да се поддържа изкуствено няма смисъл.
Вероятно първенството ни ще се играе от началото на месец юли до края на месец май с много междинни кръгове и като зная нашите балерини колко са изнежени ще изпокапят рано рано.

с добри терени и до нова година могат да се играят мачове а ние винаги спираме и рана пролет когато най гадно играем това е всяка година поне откакто аз помня

haha

Мнениеот haha » 13 май 2012 14:57

PFC Litex написа:Много ми е интересно с оглед зимните климатични условия и че у нас два месеца е невъзможно да се играе, как ще вместят още 14 кръга.
Понякога трябва гнилото да се реже до здраво, защото често пъти то не може да се възстанови, а да се поддържа изкуствено няма смисъл.
Вероятно първенството ни ще се играе от началото на месец юли до края на месец май с много междинни кръгове и като зная нашите балерини колко са изнежени ще изпокапят рано рано.

Ще играят сряда-събота.С нищо не са по-големи от западните отбори,дето играят по 60 мача на сезон и не се оплакват,плюс това темпото в А група е на светлинни години от силните първенства.
П.п.Първото смислено решение на Перуката,откакто е шеф на БФС.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 май 2012 14:58

Още за следващото първенство ли се прави това или?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 13 май 2012 14:58

Lakokara4a написа:За мен смисъл от намаляване на отборите няма никакъв! Други са причините за слабия футбол, а не броя на отборите. Сами ще се уверите когато това стане. Лично мнение е това и не ангажирам никой с него. Най-лесното е да отрежеш нещо, вместо да го поправиш :) Режеш и очакваш да остане само здраво, но това няма как да стане и не след дълго ще се говори друго. Ще поживеем и ще видим.

И аз съм на същото мнение, някои хора нарочно не търсят в основите на проблема за слабия ни футбол, а се опитват с такива козметични промени да си измият ръцете. Да не говорим, че това не само няма да има положителен ефект, а напротив може още повече да навреди на футбола ни.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 13 май 2012 14:58

bakalina написа:

и как ще оправиш ботев враца и монтана там още от зимата нямат пари терени ли имат съблекални ли имат топки ли имат за провеждане на мач има задалжителна квота за топки отстрани на игрището която никои не спазва в варна същата работа 20 години един терен немогат да направят

В сериозна грешка си! Точно па в Монтана имат всичко необходимо. Имат по-добра база от два софийски отбора (за да не се заяждам няма да казвам кои са). Осигурени са финансово, като футболисти, треньори и т.н. Дай ми 10 клуба които отговарят на всички условия и имат право и финанси да участват в А група щом ги разбираш нещата. Да се говори е едно, да се мисли е маааалко по-трудно :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 15:01

Време беше да я намалят,но и 12 отбора ми се виждат много.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 13 май 2012 15:02

С 2 ръце съм ЗА! Повече качествени мачове - по-качествено първенство. Видя се, че от отбори като Светкавица смисъл няма. И на 10 да ги намалят няма да е грешка. Само не разбрах дали става въпрос за следващия или за по-следващия шампионат?

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 13 май 2012 15:03

Lakokara4a написа:
bakalina написа:

В сериозна грешка си! Точно па в Монтана имат всичко необходимо. Имат по-добра база от два софийски отбора (за да не се заяждам няма да казвам кои са). Осигурени са финансово, като футболисти, треньори и т.н. Дай ми 10 клуба които отговарят на всички условия и имат право и финанси да участват в А група щом ги разбираш нещата. Да се говори е едно, да се мисли е маааалко по-трудно :)

:shock: :shock: ТИ НА ТАЯ КАРТОФЕНА НИВА СТАДИОН ЛИ ВИКАШ и монтана нямат пари да почнат следващия сезон това знаеш ли го че няма как да има общиски клубове че от първи янори ще страшно защото пари в държавата няма имат монтана ама грънци не пари и отборите трябва да са 8 хем ще си делят по милион от тв права хем ще има спонсори и пари за всички

Върни се в “Футбол - България”