България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: България без Казийски

Мнениеот soad » 13 май 2012 12:11

A.G написа:Ако смяташ че Матей има психика жестоко се лъжеш.Има страхотни качества , но не и психика.Владо Николов е друго нещо той си е уникален волейболист.Матей посрещането му никога не е било на ниво.Докато беше Пламен той беше слабото звено в отбора при посрещане.

Намерил си кого да критикуваш. Все едно да имахме Меси във футбола и да го критикуваме. Истината е, че имаме един от най-добрите национални отбори по волейбол в света. Загуби винаги ще има, не може да се прави трагедия след всяка такава. Стискайте палци и вярвайте в момчетата, че ще успеят да спечелят квота за Лондон и ще се получи. ;)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 13 май 2012 12:25

Аз пък мисля, че точно Матей е един от главните виновници за загубата. Играе от 7-8 години вече в националния, един от най-опитните е, човек, който трябва да поведе и да вдъхне увереност на младите в един такъв критичен момент, който имаше в третия гейм. Той и Владо обаче не го направиха.
Радо Стойчев също имаше грешки. Не знам дали трябва да си ходи. Факт е, че с Тренто има успехи, а с националния- не. Явно голяма част от вината е на играчите. Но си я има и неговата рола- да ги мотивира, успокои, да им вдъхне увереност.
Учудващо е как в тези мизерни условия все още изкарваме такива таланти. Жоро Братоев е бъдещето като разпределител. Аз мисля, че качествата ги има, вчера просто прегоря- даваше ниски топки, често се "разминаваха" с центъра и диагоналите. А таланти имаме- Жоро и Вальо Братоеви, Теодор Тодоров, Скримов. Ники Пенчев не знам защо толкова го плюете, момчето видимо също се беше притеснило вчера, а след мача беше един от най-съкрушените.
Трагедии не трябва да се правят, вдигаме се и играем. Имаме волейболисти в едни от най-добрите европейски отбори и те неслучайно са там.

Междудругото някой може ли да каже къде е сега "поразяващата лява ръка" Боян Йорданов?
[center]Изображение[/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 12:41

Soad тука няма критики, има факти.Братоев му даде 3 лоши топки и той вече започна да се цупи, да му говори.За един добър нападател няма лоша топка, има неправилно от играна.Той ни е най добрия играч, който имаме за момента,но зад него има и други момчета.Това е най отборния спорт.И една птичка пролет не прави.

amstelex
Контакти:

Мнениеот amstelex » 13 май 2012 12:43

И аз се изненадах много на по-добрите ни проценти на посрещане когато преглеждах статистиката сутринта. Изненадах се също и на убийствения процент в атака на Матей (>70%) - ако махнем 2те блокади срещу него в 4тия, то този процент скача на приблизително 80% успеваемост в атака за първите 3 гейма! Макар високия % на Матей, този на Владо и Пенчев е отчайващ и така статистически погледнато мача сме го загубили в % отиграни топки (55 срещу 48), както и на блокада (10 срещу 5)

И аз не разбрах защо Тодор Алексиев го закотвиха на пейката посредата на първия гейм...и нека да дам малко статистика за малкото време, което той беше на игрището. 2 то4ки, 4 посрещнати топки (75% отлично и 75% позитивно посрещане), 4 атаки (50% успеваемост, 1 път хванат на блок). Пенчев се справи чудесно на сервиз (изпълнил е най-много сервиза (18) от целия ни отбор, даже с 1 повече от Матей), но в атака беше абсолютната дупка (14 отиграни топки, 4 пъти хванат на блок, 2 грешки, 29% успеваемост - т.е само 4 топки от 14 е отиграл)

Интересно мнение на Димо Тонев в което се загатва за вътрешни проблеми в отбора
http://bgvolleyball.com/new.php?id=9745

Потребителски аватар
kicker
Контакти:

Мнениеот kicker » 13 май 2012 12:47

A.G написа:Soad тука няма критики, има факти.Братоев му даде 3 лоши топки и той вече започна да се цупи, да му говори.За един добър нападател няма лоша топка, има неправилно от играна.Той ни е най добрия играч, който имаме за момента,но зад него има и други момчета.Това е най отборния спорт.И една птичка пролет не прави.

Както и не отива на КАПИТАНА на отбора да излезне и пред медийте да обвинява един от съотборниците си- "заради липсата на опит... визирам Тошко!Ами той Тошко от 4ри топки не ми даде нито една... "
Квото и да си говорим все сме "един от най-добрите отбори в света".... НО като цяло не сме постигнали нищо сериозно някога!По-скоро гравитираме около големите което е факт!

amstelex
Контакти:

Мнениеот amstelex » 13 май 2012 12:48

До A.G.: Вярно е, че за Владо и Матей започнаха да критикуват и реагират при лоши подавания от страна на Братоев. В предните мачове го успокояваха и окуражаваха, но вчера му прехвърлиха допълнително напрежение върху него и Братоев поддаде. След мача Радо беше привикал Братоев на пейката и му обясняваше разни неща след което Братоев се разплака.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 13 май 2012 12:48

Стига, бе, оставете го на мира Ники Пенчев- та той още няма 20 години. Нима очаквате чудеса от него и той да поведе отбора?
[center]Изображение[/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 12:53

Ако има търкане в отбора е това вече е доста неприятно.Надявам се само Звездоманията да не е хванал някой , че тогава Олимпиада няма да видим.Силно се надявам в Германия да сме с друго лице и да ги смачкаме всички.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 13 май 2012 12:55

Аз не разбрах по каква причина Стойчев смени Алексиев, а почти цял мач игра Пенчев, който направи слаба игра.Загубихме атаката за сметка на посрещането, което също беше трагично в този мач.

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 13 май 2012 13:04

http://gong.bg/view_article.php?article_id=270351 мисля че тука Радо Стойчев казва всичко за мача без ние да се питаме какво как и защо е станало.

Върни се в “Волейбол”