А ето го и истинския собственик на отбора от Разград другарката Теменуга Газдова,тези братята п.........сите как са забогатели от сергия за шлифери и боксерки да го разправят на тези дето ядат колците с доматите от Разград и региона

Аз не говоря за това... Говоря за изместването им от властта... Има начини да се направи, ако Западът прояви разум и желание.
Но като го спомена, ми дойде на ум... Защо не заключиха доказани престъпници и масови убийци като Газдов, Мирчо Спасов, Ръжгева, ТОДОР ЖИВКОВ и мн. други, които избиха българската интелигенция в лагерите на смъртта...? Та даже на тая Правешка тиква паметник издигнаха... Мили Боже... Синовете на Газдов бяха основателите на Юнионбанк, но бяха с друга фамилия... Спретнаха им някакви псевдо дела, за да могат да притъпят народните вълнения и да покажат, "че са се променили"...
Декомунизацията можеше да се извърши именно чрез отстраняването и забраната за участие във властта на хората, свързани с тоталитарните структури. Но това може да стане само отвън, защото нашите как ще гласуват закон, който би ги отстранил от властта самите тях...
Сега обаче следва най-интересното,което изникна........http://www.blitz.bg/article/14927
Така,че лично аз се надявам тези честни бизнесмени да освободят колкото се може по-бързо Бургас и пристанището му от присъствието си