НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
айде 1000 мнения в тема наздраве от мен
поздравявам се с Sean Paul 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Направих илядо поста само с едноседмичен бан даден ми от Модератор ЦСКА.Затова ,че се присмях ,че контролите на Левски ги дават по ТВ ,а на ЦСКА не. Благодаря на модераторите ,че ме търпят
Наздраве
Наздраве
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Направих илядо поста само с едноседмичен бан даден ми от Модератор ЦСКА.Затова ,че се присмях ,че контролите на Левски ги дават по ТВ ,а на ЦСКА не. Благодаря на модераторите ,че ме търпят
Наздраве
Браво Емилчо, ти ще почерпиш за илядоте поуста, пък аз ще се самонакажа за единственият ти бан (все пак, друг път не се присмивай
Модератор ЦСКА написа:ЕМИЛ написа:Направих илядо поста само с едноседмичен бан даден ми от Модератор ЦСКА.Затова ,че се присмях ,че контролите на Левски ги дават по ТВ ,а на ЦСКА не. Благодаря на модераторите ,че ме търпят
Наздраве
Браво Емилчо, ти ще почерпиш за илядоте поуста, пък аз ще се самонакажа за единственият ти бан (все пак, друг път не се присмивай). Наздраве!!!
Дали ще видим първия в историята, автобан през прокси
Наздраве!
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
angelov написа:Дали ще видим първия в историята, автобан през прокси![]()
?
Наздраве!
Абе бих се пробвал, ама немога да си намеря сериозна причина за бан.
Модератор ЦСКА написа:angelov написа:Дали ще видим първия в историята, автобан през прокси![]()
?
Наздраве!
Абе бих се пробвал, ама немога да си намеря сериозна причина за бан.![]()
Айде наздраве и успех на евроучастниците!
Абе ти много често правиш банове без причина. Но както и да е. Айде НАЗДРАВЕ и довечера всички левскари на стадиона!

Наздраве на всички!
П.П: Само аз ли имам проблем с влизането в акаунта пак или още някой? Много често ме изхвърля от акаунта? Модераторите знаете ли защо е така?
П.П: Само аз ли имам проблем с влизането в акаунта пак или още някой? Много често ме изхвърля от акаунта? Модераторите знаете ли защо е така?

Пия последна халба и заминавам на мача.Наздраве на всички
- slavia_forever
- Контакти:
ЕМИЛ написа:slavia_forever написа:ЕМИЛ написа:Вече отворих бирата.Наздраве.
Наздраве! Чета в раздел Черно Море, какво си написал. Те те нападат, а ти пак с добро! Поздравления за цивилизованото отношение! Хайде и аз отивам да си взема едно живо пиво!
Живо пиво никога не съм пил ,но са ми казвали ,че не е нещо особено.Какъв вкус има и кажи къде мога да си го купя.Аз живея в Надежда и не съм видял тук да се продава.Може и марка да препоръчаш
Наздраве в очакване на отговор
Много ми харесва! Наистина, че много хора не могат да я възприемат, например повечето мои приятели, но аз като обичащ
бирата смятам, че е супер. Мътна е, нетрайна, има странен нетрадиционен вкус, не мога да го обясня и кофти, че е скъпичка.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Игри и забавления”