Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли Радо да си ходи ?
Е как кой ?! ЩЕ върнат Пранди, защото познава момчетата....а това, че те не го искаха е друг въпрос... 

- radorezila
Уволняват Радостин Стойчев
„Твърде малък е шансът Радостин Стойчев да води България на допълнителната олимпийска квалифиакция. Ръководството на федерацията обсъждахме досега случилото се. Много сме огорчени. Стойчев е човекът, който сгреши в мача с Германия“. Това обяви пред Гонг, точно в полунощ членът на УС на БФВ Любо Ганев.
Веднага след края на полуфинала, цялото ръководство на централата се събра на спешна сбирка, продължила около час. Някои от участниците не пожелаха да коментират какво се е обсъждало, но Любо Ганев допълни още:
„Утре ще излезем с решение и становище, но трябва да има промени. Радо Стойчев не успя да мотивира тези момчета. Начело трябва да бъде човек, който не само добре познава играчите, но и ги мотивира. Един такъв е Силвано Пранди. Още не е разговаряно с него, но защо той да не се върне като треньор.“
Гонг забеляза, че самият италианец Пранди, който бе в България за изнасянето на треньорски курс също остана в Арена София, но с оглед нагласите и реакциите на участващите в срещата е 99% вероятно, Радостин Стойчев да бъде освободен от поста селекционер на България и на поста отново да бъде върнат Силвано Пранди. Други от спряганите варианти са Пламен Константинов и Мартин Стоев.
Браво първото адекватно решение на волей федерацията ни от много време насам, време беше да спрат да хранят Радо.
Мартин Стоев е страшен мотиватор и не лош треньор, но отсъпва като качества на Пранди, Пламен Константинов също е добър вариант
Абе много добра новина, на новия треньор пожелавам да върне България там където и е мястото при медалите от големи първенства 
Веднага след края на полуфинала, цялото ръководство на централата се събра на спешна сбирка, продължила около час. Някои от участниците не пожелаха да коментират какво се е обсъждало, но Любо Ганев допълни още:
„Утре ще излезем с решение и становище, но трябва да има промени. Радо Стойчев не успя да мотивира тези момчета. Начело трябва да бъде човек, който не само добре познава играчите, но и ги мотивира. Един такъв е Силвано Пранди. Още не е разговаряно с него, но защо той да не се върне като треньор.“
Гонг забеляза, че самият италианец Пранди, който бе в България за изнасянето на треньорски курс също остана в Арена София, но с оглед нагласите и реакциите на участващите в срещата е 99% вероятно, Радостин Стойчев да бъде освободен от поста селекционер на България и на поста отново да бъде върнат Силвано Пранди. Други от спряганите варианти са Пламен Константинов и Мартин Стоев.
Браво първото адекватно решение на волей федерацията ни от много време насам, време беше да спрат да хранят Радо.
Мартин Стоев е страшен мотиватор и не лош треньор, но отсъпва като качества на Пранди, Пламен Константинов също е добър вариант

- Искам си Акаунта
Re: Пълна подкрепа за Радо и лъвчетата!!!
Има само един треньор и това е Пранди ... Стойчев е прост калфа в сравнение с него .
- radorezila
Искам си Акаунта написа:Има само един треньор и това е Пранди ... Стойчев е прост калфа в сравнение с него .
Голямо +1
- radorezila
TodorT написа:Е как кой ?! ЩЕ върнат Пранди, защото познава момчетата....а това, че те не го искаха е друг въпрос...
Не говори глупости, точно при Пранди правеха уникални мачове и играеха надъхано, по скоро не искат нахакания Радо

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Joni_ написа:То е ясно, че ще си подкрепяме отбора, но също така е ясно, че този отбор няма психика и никога няма да може да направи нещо голямо !!!
Според мен това е най-адекватното мнение, другото са патриотарски клишета в стил "Булгар ! Булгар !" . Никога не са оставали без подкрепа, няма и да останат на финалите на Световната лига и за в бъдеще, но и постоянното повтаряне на втръснали реплики като "ще стане следващия път" почна да писва. Мачът днес го дадохме без бой на германците, това е недопустимото ...

- brat domingo
- Контакти:
LSFCforever написа:radorezila написа:След трите поредни резила
1. Резил на световната лига
2. Резил на европейското
3. Резил на олимпийската квалификация
Защо не пусна Алексиев въпреки че тръгна добре... ?
Защо изкара при 18:14 Казийски и допусна обрат.... ?
Защо бе Радко ?
Ей писна ми от тоя вече, никакви отличия няма да спечелим със него, вече съм сигурен. За мен трябва да бъде освободен от националния...
Не вкара Алексиев защото на негово място беше Пенчев който има добро посрещане и пак немците ни смачкаха от сервис. Ако беше пуснал Алексиев щеше да е по зле. Извади Казийски защото след обрата в 3тия гейм той сякаш се предаде и нямаше желание за игра.
Матеус беше прав в България има 7 милиона треньори...
Авторът има основание да повдига въпроса. Първо да вземем очевидните грешки на Радо днес - неадекватна реакция при серията на Грозер - държи Матей вън, Тошко вън, Цецо вън - за да имало посрещане. Е каква файда от посрещането, като после няма кой да завърши атаката. Ами те да не бяха ги посрещали въобще тия сервизи - половината бяха аут, или поне щяха да бъдат маркирани за аут. После в четвъртия гейм - вижда се, че Матей е скапан, всички са отчаяни,губим точка след точка, защо не пусна Тошко и Цецо, сигурен съм че най малкото щяха да променят настроението и можеше да заиграем. Очаквах поне да признае, че е сбъркал, а той не.
Второ, самият факт, че Радо обяви още преди турнира, че след Олимпиадата напуска ясно показва, че няма кой знае каква мотивация да работи с отбора. А и мисля, неслучайно Пранди беше в залата.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Сега ще ви кажа защо сте смешници всички, които искате оставката на Радо, защото преди викахте махнете го тоя Пранди, а сега дай да си връщаме Пранди абе вие имате ли една позиция или винаги да махнем настоящия треньор.
Пранди е в залата, защото изнася лекции на български треньори ! 

Аз поне не виждам смисъл да се маха Стойчев.От наблюденията които имам мога да кажа, че определено я разбира играта и то в детайли.Проблемът винаги е един и същ - слаба психика на отбора и липса на манталитет.Това е!Не може при 18:14 да допскаш 6,7 поредни точки и да ти вземат гейма под носа.Тоя немец Гройце ли е, Гроце ли е, не го знам направо ни попиля на сервиз.Ако го бяхме затворили този трети гейм сега нямаше да я има и тази тема..