Бижутера написа:В Световната лига ще мачкаме в групите, а дойдат ли преките елиминации - навеждаме главата и отпадаме . Такъв си ни е манталитета.
Е, нали Германия не навежда главата ? Нали имате дух, воля, манталитет, страхотна нация сте ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:В Световната лига ще мачкаме в групите, а дойдат ли преките елиминации - навеждаме главата и отпадаме . Такъв си ни е манталитета.
MainEventer написа:Бижутера написа:В Световната лига ще мачкаме в групите, а дойдат ли преките елиминации - навеждаме главата и отпадаме . Такъв си ни е манталитета.
Е, нали Германия не навежда главата ? Нали имате дух, воля, манталитет, страхотна нация сте ?
[center]Уволняват Стойчев ?! [/center]
„Твърде малък е шансът Радостин Стойчев да води България на допълнителната олимпийска квалифиакция. Ръководството на федерацията обсъждахме досега случилото се. Много сме огорчени. Стойчев е човекът, който сгреши в мача с Германия“. Това обяви пред Гонг, точно в полунощ членът на УС на БФВ Любо Ганев.
Веднага след края на полуфинала, цялото ръководство на централата се събра на спешна сбирка, продължила около час. Някои от участниците не пожелаха да коментират какво се е обсъждало, но Любо Ганев допълни още:
„Утре ще излезем с решение и становище, но трябва да има промени. Радо Стойчев не успя да мотивира тези момчета. Начело трябва да бъде човек, който не само добре познава играчите, но и ги мотивира. Един такъв е Силвано Пранди. Още не е разговаряно с него, но защо той да не се върне като треньор.“
Гонг забеляза, че самият италианец Пранди, който бе в България за изнасянето на треньорски курс също остана в Арена София, но с оглед нагласите и реакциите на участващите в срещата е 99% вероятно, Радостин Стойчев да бъде освободен от поста селекционер на България и на поста отново да бъде върнат Силвано Пранди. Други от спряганите варианти са Пламен Константинов и Мартин Стоев.
Бижутера написа:Да, но искам и България да играе така, а не в първия труден момент да хвърля кърпата...
[center]Казийски: Не трябва да има промени в отбора два месеца преди Олимпиадата[/center]
След като над половин час след отпадането на България Матей Казийски раздаваше автографи и се снимаше с феновете, звездата на националния ни тим бе изведен от охраната от полето и веднага след това заяви, категорично пред Гонг, че промени в тима ни не трябва да се правят два месеца преди олимпиадата, на която той вярва, че България ще бъде.
Въпреки загубата феновете изпратиха волейболистите ни със скандирания „Българи юнаци“ на служебния вход на зала „Арена Армеец“.
Ето какво още каза Казийски пред Гонг:
„Очевидно проблемът Германия остава, както миналата, така и тази година. Загубихме един полуфинал, в който показахме както добър, така и лош волейбол. Играхме на ниво, но на моменти малко не ни достигна да добутаме мача докрай.“
„Отново в изгодна за нас ситуация не успяхме да вземем това, което си е наше и оттам дойдоха проблеми, които са напълно нормални да ги има в такъв моемнт. Както в първите ни три мача, така и в този имахме възможността да бъдем водачи, след като направихме обрат. Въпросът обаче е , че като водихме в мача, не успяхме да го затворим.“
„Определено сервисът на Германия бе силното им оръжие и бяхме подготвени за това. Особено сервисът на Гроцер.Не ни изненадаха с нищо, но въпреки това постигнаха своето. Играха добре и не се предадоха, когато ние водехме. Германците показаха добра игра и ще видим колко стабилно ще играят срещу Италия утре. Надявам се да имаме своите шансове на допълнителните интерконтинентални квалификации. Не знам какви съперници ще имаме там, но ние искаме да отидем на Олимпиада, Надяваме се и ще играем до последно. Разбира се, че вярвам, че можем да отидем в Лондон. На няколко пъти вече ме питат затова, че в такива моменти се правят кардинални промени и смяна на треньор, но аз не виждам, кой трябва да прави такива два месеца преди самата Олимпиада. Не очаквам такива промени.“
[/offtopic]Бижутера написа:Да бе, аз съм горд фен на Германия, а и не ми говори за журналистика да не напомням какъв въпрос зададе на иво тонев когато обяви Илиян Илиев за треньор - 20 човека се засмяха отзад
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта