Аз_съм_Спас написа:пичове, сори, ама не може три милиона Левскари да плачем след края на сезона- ЛЕВСКИ трябва да е в Европа....ТРЯБВА!
Ама айде стига,а!! Кво им е на Черноморец и Локо(Пд)?? Стига Левски,Литекс и ЦСКА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Аз_съм_Спас написа:пичове, сори, ама не може три милиона Левскари да плачем след края на сезона- ЛЕВСКИ трябва да е в Европа....ТРЯБВА!
[/center]Аз_съм_Спас написа:пичове, сори, ама не може три милиона Левскари да плачем след края на сезона- ЛЕВСКИ трябва да е в Европа....ТРЯБВА!
kartago написа:[
Първо - Какви три милиона, че не разбрах! Второ- Ами ще плачете, щом сте си го заслужили, с какво сте по-добри или по-хора от другите? Трето- Какво има твоето мнение с темата?
subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка???
Аз_съм_Спас написа:kartago написа:[
Първо - Какви три милиона, че не разбрах! Второ- Ами ще плачете, щом сте си го заслужили, с какво сте по-добри или по-хора от другите? Трето- Какво има твоето мнение с темата?
ами има общо- плачете че сте били порязани.Ами режат ви защото не може 3 милиона българи, да нямат отбор в ЕКТ, за сметка на 3 хиляди фена на Черноморец.
[/center]Аз_съм_Спас написа:kartago написа:[
ами има общо- плачете че сте били порязани.Ами режат ви защото не може 3 милиона българи, да нямат отбор в ЕКТ, за сметка на 3 хиляди фена на Черноморец.
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка???
Ами когато единия отбор е излязъл да играе футбол , а другите 11 не знаят защо са на терена се получават и такива резултати . Всъщност ако трябва да съм честен 5-та е минималното с което Байерн се отърва . От друга страна се радвам за Борусия . Играят страхотен ФУТБОЛ ... без следа от симулации , без провокации . Дано и догодина са толкова сили . Защото и Байерн трябва да е по-силен за да вземе титлата![]()
п.п Коментатора каза и нещо много интересно . Именно в Дортмунд е най-високата средна посещаемост в Европа . Над 80 000 средно на мач .
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта