България - Германия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: България - Германия - 1:3 FT

Мнениеот ehh » 12 май 2012 23:28

Бижутера написа:За какво да викам за българите? Стотици пъти съм гледал как се сриват при всеки важен мач, писна ми да им гледам пораженческата психика! Бундестима излиза, мачка и се прибира. А нашите се предадоха след 1-2 гейма, нямаха желание за игра! Е мерси, аз на пораженчески отбор не искам да съм фен!

А, ето - потвърди думите ми. Значи съм бил прав.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2012 23:28

blue avalanche написа:
marmi52 написа::shock:

За мача не ми се говори ... Тежко е.
След мача обаче ми направи впечатление как немския треньор не позволи на своите играчи да изразят бурно радостта си ... Вероятно от уважение към публиката !
В пълен контраст с адекватната постъпка на германеца, един ухилен идиот ръкопляскаше от официалната ложа :shock: :o
Приличаше на президента Плевнелиев, ама не вярвам да е бил той ... :oops:
Ако все пак е бил Плевнелиев, не е лошо другия път като го водят на волейбол поне да му казват кои са наште ... :mrgreen:

А идиота К.Пулев беше в ложата с президента и премиера,защото...?

Лавина, днес ЦСКА падна, което е добра новина. Но дали "Директивата" ще допусне това да се случи още веднъж?
Послепис: Още по - добра новина ще е ако Тонев се "изпари".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 май 2012 23:29

ehh написа:
Бижутера написа:За какво да викам за българите? Стотици пъти съм гледал как се сриват при всеки важен мач, писна ми да им гледам пораженческата психика! Бундестима излиза, мачка и се прибира. А нашите се предадоха след 1-2 гейма, нямаха желание за игра! Е мерси, аз на пораженчески отбор не искам да съм фен!

А, ето - потвърди думите ми. Значи съм бил прав.

Не виждам какво лошо правя, живеем в демократичен свят и всеки може да е фен на каквото си пожелае...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 май 2012 23:29

Разочарован съм, бесен съм.... мразя да губя аз или моят отбор и тежко го приемам :evil: Недопустимо е да загубим по такъв начин! Да, предварително се знаеше, че ще е много трудно срещу немците. Вчера Владо каза, че най-силното им оръжие е сервиса и обърна внимание на това.... днес обаче не приличахме на отбор! Язък за хубавите игри на Братоев в груповата фаза! Днес тотално прегоря! Никаква вариативност в играта ни, лошо посрещане, ниски топки към Владо Николов и Матей Казийски! Много лош мач за разпределителя ни! Жалко, че Жеков се контузи за тези мачове! Днес Германия имаха и страхотно посрещане.... силни сервиси на Матей и Владо ги неутрализираха по блестящ начин! Oттам разпределителят им добре разкъсваше блока ни. Лош мач и за Теди Салпаров, който бе в тотален колапс през първия гейм.... Така и не разбрах защо Пенчев се задържа толкова време на полето ?! :shock: Да, Тошко не среща толкова добре, но при атаката Алексиев е 2 класи над Пенчев.... най-малкото има по-мощна атака и по-добра ТЕХНИКА ! Няма как да искаш от играч 195 см да ти решава мачове с атака срещу блок на момчето по 205 см. :( ПСИХИКА..... всичко идва от тази думичка! Жалко, изпуснахме си шанса пред родна публика.... изпуснахме дивото, сега ще гоним питомното.... дано успеем на другите квалификации :(

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2012 23:30

Нямаме психика и характер, просто е ... Нима като индивидуалности нашите волейболисти не са по-добри от германците ? Да, обаче на полето играят колектива и психика, неща които ние нямаме, а и май никога не сме имали ... Мислим се за световна сила, а най-големият ни успех е едно 3-то място, преди не знам си колко години. Та дори една Испания стана европейски шампион, да не говорим за сили като Бразилия, Русия, Полша, Италия, Сърбия, САЩ, Куба и т.н. Не в "Арена Армеец", ами в средата на Парламента да играем, пак ще се насерем :x :x :x И все ще си викаме "Карай, подкрепа докрай, другия път" - е да, ама римляните имат една поговорка "Утре, утре, винаги утре и така минава животът" ;)
Радо Стойчев си има своята вина, но този скапан, загубен, примиренчески български манталитет и Господ не може да го промени ...Цялата ни работа е такава, не само в спорта, ами във всичко - големи претенции и приказки, а работа и реални действия - пълна нула. Ето затова харесвам и винаги давам за пример германците, които са наша пълна противоположност - те говорят на на терена, на игралното поле, говорят с работата си.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 12 май 2012 23:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 май 2012 23:33

Последният гейм все едно не са играли на волейбол, ами на футбол. Успех на България в квалификациите и нека Германия бие утре Италия!
Последна промяна от unist_gp на 12 май 2012 23:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 май 2012 23:34

Не мога да повярвам, че загубихме с такава лекота. Всичко им вървеше на немците, но и ние не приличахме на себе си. Безкрайно мъчно ми е, че утре в залата ще гледам два отбора, за които не ми пука. А само като си представя какво щеше да е, ако НИЕ бяхме там...
Само Левски!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 май 2012 23:34

Бижутера написа:Не виждам какво лошо правя, живеем в демократичен свят и всеки може да е фен на каквото си пожелае...

Аз никъде не съм те укорявал за този ти избор...

Сега Стойчев казва, какъв е бил проблемът с Матей, заради което изгубихме и мача. Бил се разочаровал и изгубил желание за игра :shock: Егати... нямам думи.
Как пък не случихме на една звезда-перде, какъвто беше Стоичков. Берба и Матей страшно разочароват.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 12 май 2012 23:40

slavia_forever отиде на мача и загубиха :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 12 май 2012 23:43

А всъщност как да бием Германия на волейбол? Та ние имаме два служебни шампиона.Какъв волейбол?

Върни се в “Волейбол”