Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот kartago » 12 май 2012 21:59

Миро, верно я има емоцията, ама вече взе да ми става кафа, честно! А, ако изгледаме заедно мача отново, доста интересни неща мога да ти покажа!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 май 2012 22:05

subzero написа:Аз не знам защо Миро никога не вижда вината в съдията когато играят Черноморец. За сметка на това вини играчите и треньора. Ако не се лъжа,ти Миро беше единствения от форума,който твърдеше,че фаул за Поморие в мача с Нефтохимик не е имало. Или го правиш напук или наистина гледаш мачовете по различен начин.

Ще се изненадаш , ама за фала в Поморие сме на едно мнение с двамата Петьовци и Владо ( поне за тях знам , че са били на мача в Поморие ) . Ма де да знам , може от Меден Рудник да се е видяло по-добре . Колкото до съдиите - пиша това което виждам . Специално за ситуацията с Шаешу - играча на Лудогорец играе с топката и след това стъпва на земята . Дори не се вижда контакт между двамата играчи ... може и аз да не го виждам , все пак съм без очила ( сини ) . За дузпата писах - за мен няма . Имаше и не дадени картони за двете страни . Колкото до изпълнението на Паланков - ако това не е червен картон , не знам какво може да е . Ама освен тези неща видях и как 5 ( пет ) :!: играча на Черноморец НАБЛЮДАВАХА отблизо Иван Стоянов при първия гол . И как същия надбяга други двама при 3-я гол ... макар да беше поне 3 метра зад тях в момента на паса . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 май 2012 22:08

subzero написа:Ако забелязваш в играчите на Черноморец започва да се усеща умора. Вярно е,че нямаха пълноценна подготовка,ама тези на Лудогорец сякаш сега почват. ;)

Ми нормално бе Данчо - каква подготовка проведоха едните , каква другите . Колко е дълга пейката на Лудогорец , колко на Черноморец . Нормално е когато едни играчи играят без смяна , да се натрупа умора .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 май 2012 22:18

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Аз не знам защо Миро никога не вижда вината в съдията когато играят Черноморец. За сметка на това вини играчите и треньора. Ако не се лъжа,ти Миро беше единствения от форума,който твърдеше,че фаул за Поморие в мача с Нефтохимик не е имало. Или го правиш напук или наистина гледаш мачовете по различен начин.

Ще се изненадаш , ама за фала в Поморие сме на едно мнение с двамата Петьовци и Владо ( поне за тях знам , че са били на мача в Поморие ) . Ма де да знам , може от Меден Рудник да се е видяло по-добре . Колкото до съдиите - пиша това което виждам . Специално за ситуацията с Шаешу - играча на Лудогорец играе с топката и след това стъпва на земята . Дори не се вижда контакт между двамата играчи ... може и аз да не го виждам , все пак съм без очила ( сини ) . За дузпата писах - за мен няма . Имаше и не дадени картони за двете страни . Колкото до изпълнението на Паланков - ако това не е червен картон , не знам какво може да е . Ама освен тези неща видях и как 5 ( пет ) :!: играча на Черноморец НАБЛЮДАВАХА отблизо Иван Стоянов при първия гол . И как същия надбяга други двама при 3-я гол ... макар да беше поне 3 метра зад тях в момента на паса . ;)

Обаче ще се съгласиш ли,че има недаден червен картон за същото нарушение минути по-късно?? Не знам,за мен този мач беше решен от съдията. Вероятно Лудогорец са по-класния отбор и трябваше да го докажат без намесата на Пастата.
П.П. За мача в Поморие-факт е,че не бях там. Останал съм с впечатление,че ти единствен оспорваше решенията на съдията. Прости ми,ако паметта ми ми е изневерила. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 май 2012 22:19

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Ако забелязваш в играчите на Черноморец започва да се усеща умора. Вярно е,че нямаха пълноценна подготовка,ама тези на Лудогорец сякаш сега почват. ;)

Ми нормално бе Данчо - каква подготовка проведоха едните , каква другите . Колко е дълга пейката на Лудогорец , колко на Черноморец . Нормално е когато едни играчи играят без смяна , да се натрупа умора .

Е да,де и аз това казах. Ама и друго има...предполагам. :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 май 2012 22:29

Паста, прасе, мъжа ти се е*е, а ти стоиш и ... Много нерви, но си знаехме, какво да направим... Не се играе срещу толкова много хора накуп.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 май 2012 22:33

Bourgas написа:Паста, прасе, мъжа ти се е*е, а ти стоиш и ... Много нерви, но си знаехме, какво да направим... Не се играе срещу толкова много хора накуп.

Тоше,Нейчо що го не дига тоз телефон,бе?? Чух се с Петкан искаше да знае как е изглеждало по телевизията. Казах си мнението. Според мен трябва да измислим някакъв протест или нещо де да знам кво... Не може това да продължава.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 май 2012 22:35

Еми измислете бре момчета... На мен нищо не ми се мисли, достатъчно съм нервен...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 май 2012 22:44

Bourgas написа:Еми измислете бре момчета... На мен нищо не ми се мисли, достатъчно съм нервен...

Па само ти си нервен... ;) Май е по-добре да преспим и да премислим. Макар,че ритуалното убийство едва ли ще го забравим. :x

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 май 2012 23:01

subzero написа:
Bourgas написа:Еми измислете бре момчета... На мен нищо не ми се мисли, достатъчно съм нервен...

Па само ти си нервен... ;) Май е по-добре да преспим и да премислим. Макар,че ритуалното убийство едва ли ще го забравим. :x

А на мен не ми е нервно , дори въобще ... макар , че футболистите на Байерн положиха неимоверни усилия да ме вбесят . :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”