Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Мнениеот TheClub » 12 май 2012 19:22

Teo написа:До всички левскари, стига се коментирали какво е казал Стойчо след мача, комплекс ли изпитвате към него не мога да разбера, бяхме тотално надиграни, Стойчо може да си каже каквото си иска, не знам защо на вас ви бърка в душиците толкова :?: :roll:

[offtopic]Млъкни моля те.. Личи си че си лапе, но трай си моля те !![/offtopic]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 май 2012 19:23

mertezaker написа:
mad forest на 12 Май 2012 19:09
Стана най-доброто което можеше да стане! Това съперничество цял сезон е редно да завърши в директен мач в последния кръг! Каквото било било! Нека в прекия мач се види кой е по-добър! Ако ЦСКА победят - няма да е нищо невиждано, даже би било нормално! Ако бие Лудогорец - титла за историята!

То е хубаво, но като знам как ще се свири...След мача с Миньор и днешния с Черноморец не ви смятам за отбор, играещ феърплей!

Нека да не бързаме да плюем по съдията! Последния мач между двата отбора какво беше съдийството, помниш ли?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2012 19:23

Jorkorazporko написа:Само не разбирам левскарите какво се радват?? :? Докато ние биехме на ред с играчи събрани от кол и въже, вашите "звезди" и легенди саботираха вашия треньор и идол, падаха от куцо и сакато, отбора ви прогни от интриги! Аз на ваше място бих се метнал под някоя мотриса на гара Подуене :) ... ние поне се преборихме до възможността да станем шампиони, това че продадохме титлата е ново 20, и определено не е повод за гордостм, но това е положението :|

И аз на твое място бих се метнал под мотрисата.
Това,че сте "продали" титлата е СТАРО 20!Нали "червеният шаман" ГА твърди,че сте ни продали 7т. разлика?

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 май 2012 19:24

Avanti_Ragazzi написа:
kingofpop написа:Ако двата тима завършат с равни точки кое се гледа, щото според мен ЦСКА ще врътнах хикс с Литекс и после Разград пак хикс...и стават равни точки :)

директните мачове се гледат

Добре, ако завършат един на един в Разград след равен с Литекс, какво става?
Просто ми е любопитно.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 май 2012 19:24

delqnski47 написа:Според мен справедливостта възтържествува!
Трябва да бием Лудогорец,за да станем шампиони!Това е!Просто и ясно!

Абсолютно вярно! Ако ги биете, сте първи. Въпросът е, че Лудогорец е много напред в играта от вас и Стою много добре го вижда това и затова в момента е бесен. С ръка на сърцето мога да кажа, че зелените от Разград в момента играят най-добрият футбол и според мен заслужават да са шампиони. С тази игра, която показахте днес (а и не само днес), Лудогорец ще ви смачка. А Стою освен да бълва глупости, друго не знае. Отборът му нищо не игра, а той пак обвинява други за своята некадърност.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

dobri_emilov
Контакти:

Мнениеот dobri_emilov » 12 май 2012 19:24

Teo написа:До всички левскари, стига се коментирали какво е казал Стойчо след мача, комплекс ли изпитвате към него не мога да разбера, бяхме тотално надиграни, Стойчо може да си каже каквото си иска, не знам защо на вас ви бърка в душиците толкова :?: :roll:

Ами вие що коментирате Батков? Що коментирате Гонзо? Ние нямаме ли право за защитим отбора си от един откровено налудничав тип, като Стойчо. То не бяха директиви, не бяха държавни поръчки. Той дотолкова бе оскотял днес, че нарече шефа на съдийската комисия Борис Александров :) :) :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2012 19:25

Gateca написа:
Avanti_Ragazzi написа:
kingofpop написа:Ако двата тима завършат с равни точки кое се гледа, щото според мен ЦСКА ще врътнах хикс с Литекс и после Разград пак хикс...и стават равни точки :)

директните мачове се гледат

Добре, ако завършат един на един в Разград след равен с Литекс, какво става?
Просто ми е любопитно.

Гледа се преките двубой ако са Х, се гледа головата разлика, тоест Лудогорец шампион.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 май 2012 19:26

И аз на твое място бих се метнал под мотрисата.
Това,че сте "продали" титлата е СТАРО 20!Нали "червеният шаман" ГА твърди,че сте ни продали 7т. разлика?

Те Ман ЮН изтърваха 8 точки, че ние ли няма да изтървем :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 май 2012 19:27

На треньора на ЦСКА подобни коментари не му отиват! Вместо да коментира колко те не играха взе да обяснява кой и с колко играча бил играл! Не така Стойчо не така!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

KellyB

Мнениеот KellyB » 12 май 2012 19:27

dobri_emilov написа:

Ами вие що коментирате Батков? Що коментирате Гонзо? Ние нямаме ли право за защитим отбора си от един откровено налудничав тип, като Стойчо. То не бяха директиви, не бяха държавни поръчки. Той дотолкова бе оскотял днес, че нарече шефа на съдийската комисия Борис Александров :) :) :)

Той Стойчо не знае къде се намира изобщо!

Върни се в “ЦСКА”