Планът Ран-Ът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Планът Ран-Ът

Мнениеот marmi52 » 12 май 2012 19:20

8-)

Може ли някой да ми обясни как така до 1989 година българите сме едни нормални източноевропейци, а след тази дата изведнъж ставаме най-некадърните, най-мързеливите и най-бездарните в Европа ? :roll:
Дали този национален нихилизъм не е твърде удобен за прикриване на истинските причини България да е в това положение ?
Всички съвременници на "прехода" видяха с очите си, че за голяма част от злините сполетели българския народ вина имат, както нашите политици, така и западните им покровители.
Днес те отново налагат на България много неща, които са против националните и интереси. Примери: Забраната да се строи АЕЦ Белене, привилегиите за ромите, вкарването на страната ни в различни окупационни войни и т.н.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 12 май 2012 19:25

marmi52 написа:8-)

Може ли някой да ми обясни как така до 1989 година българите сме едни нормални източноевропейци, а след тази дата изведнъж ставаме най-некадърните, най-мързеливите и най-бездарните в Европа ? :roll:
Дали този национален нихилизъм не е твърде удобен за прикриване на истинските причини България да е в това положение ?
Всички съвременници на "прехода" видяха с очите си, че за голяма част от злините сполетели българския народ вина имат, както нашите политици, така и западните им покровители.
Днес те отново налагат на България много неща, които са против националните и интереси. Примери: Забраната да се строи АЕЦ Белене, привилегиите за ромите, вкарването на страната ни в различни окупационни войни и т.н.

Нито сме били нормални, нито сме били работливи! Държавата е субсидирала хиляди нерентабилни предприятия, които в реална, пазарна обстановка са обречени на фалит! Доволен? Белене е вредно за България :idea: :idea: :idea: теа работи как щяло да докара 200 милиярда печалба, Р. Овч. може да си ги завре в аре да не казвам къде! Ако я имаше тази печалба ''тъпите, неработливи'' западняци щяха да се избият... кви окупационни войни кви пет лева! За циганите е единственото нещо, за което наистина има извратено позитивна политика в цяла европа!
Компот от много малко истина и много повече неистини! Какво е първото чувство, което изпитваш като го видиш: страх! Кои хора най-лесно се манипулират: наплашените... :x
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fenomen
Контакти:

Мнениеот fenomen » 12 май 2012 19:51

http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/index.html
За тези,който не вярват ,че той съществуваПрочети го и си спомни последните години на прехода преди да споменеш,че не се е осъществил до запетайчица...

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 12 май 2012 20:49

Нито сме били нормални, нито сме били работливи!

Не се излагай, бе колега!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 12 май 2012 20:57

Планът за съсипване на България - Ран - Ът е реалност. Целта е ясна - разпродаване на България на чужденци и мутри, превръщането на България в колония на Запада и Турция, без собствена армия, циганизация, висока смъртност, лошо и съсипано образование, висока безработица, съсипана индустрия и селско стопанство, скапано здравеопазване и пенсионна система, подменени ценности, държава с огромни дългове, роби на МВФ. Това е целта и както виждате всичко е истина, а не манипулация.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 май 2012 20:58

Е, че за какво ви е тоя план? Ние сами си се съсипахме.

Имало план.... :) ДА, има, и той е в главите ви, за да се оправдаете, че на един протест не сте дошли. "Е, какво ще се промени и да отида?" Е, какво ще се промени като не дойдеш? "Е, за какво да гласувам, само ми преебават пиенето с тия избори?" Е, то пък като не гласуваш само промени се случват.

ДА, има такъв план, за да може да се оправдаете за всичко, от мързела до завистта и алкохолизма. "Ония" ни съсипаха! Кои са ония и за чий им е да ни съсипват - нас, ОГРОМНАТА империя, никой, никога, АМА никога не го е обяснил.

Все планове са ви у главите. Единственият план е "Дай да се набутаме у следващото правителство, че и ние да ги окрадеме тия балъци."

Стойте си у вас по време на протестите и си лайте по нета.Срещу Ран, Ът, македонците, комунистите, капиталистите и маите. После си правете извинения със същите.

"ПЛАН" за да ни съсипят...НАС! СВЕТОВНАТА СИЛА! БЕЗ НАС ЕДНО ВАЖНО РЕШЕНИЕ НЕ СЕ Е ВЗИМАЛО ПРЕДИ ТОЯ ПЛАН ПРОКЛЕТ! :lol: :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 12 май 2012 21:45

Боже, колко заблудени същества има по тзи свят.... Сигурно Ран-Ът е в основата на източването на пенсионния и здравния фондове(около10млрдлв) и изкарването на тези пари в посока Русия, след което при правителството на Беров, парите се връщат в България под формата на Мултигруп,ВИС,СИК,Карамански и сие...Сигурно Ран-Ът уби Луканов?

Като гледам колко турци празнуват, в Студентски град, титлата на Галатасарай, за Ран-Ът ли трябва да си мисля?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 май 2012 21:55

Радвам се, че са останали и трезвомислещи хора в тази държава :!:

Останалите нека да продължават да не четат, да не се интересуват от това, което се случва по света и у нас, а да си набавят информацията от клипчета в тубата или филмчета от замунда.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 12 май 2012 23:48

Sword Coast Boys написа:
Нито сме били нормални, нито сме били работливи!

Не се излагай, бе колега!

АААА, какво да се излагам, колега! Всичките тези филми Баш Майсторът, Топло... се базират на реалността :lol: какво да се излагам то и сега не се работи, както трябва! Толкова много боклуци сме произвеждали, че не е истина! Може би единствения читав продукт, който сме правели е електричество :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 12 май 2012 23:56

Понеже виждам, че има доста заблудени хора, които си мислят, че знаят всичко (далеч не претендирам и аз да съм специалист), нека ви обясня следното! Никой, абсолютно никой не го е*бе за това какво се случва в България, стига разбира се процесите тук да не са мега, хипер различни и с противоположен краен резултат от общоприетите в Европа! Аз ако съм на тяхно място (западноевропейците) също нямаше да ми пука за хората тук! Не ме е*е за въртрешните работи на Албанците стига те да не намесват България в техния ежедневен живот! Но не съм западноевропеец! Аз съм българин като вас! И искам странaта ми да е положителен пример във всички области! Толкова дебела лъжа е това, че сме имали работеща икономика през комунизма, колкото, че печалбата от БеляНе е 200 милиарда :x
Адски много се дразня на хора, които не го разбират това и си продължават с ''едно беше тогава''! Ми не, не е било нищо!
88 години СЛАВА

Върни се в “Свободна зона”