Програма ЦСКА(София) - Динамо Москва

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Булсатком купи мача с Динамо.

Мнениеот aloha^guy » 19 авг 2009 10:56

Така - значи , хора , мислете трезво - да ,наистина е гадно ,че булсатком са купили правата! И аз нямам булсатком и няма как да имам ТВ ПЛЮС. Но ако се предава мача от БГ ТВ , това значи ,че ще се предава и в Русия - а това значи ,че в интернет ,ще е пълно със директно излъчване - така че спокойно ще си гледаме мача (тези които не сме от София и НЯМА КАК ( а не че не искаме ) да дойдем в София )
Успех ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 19 авг 2009 11:01

И аз се надявам, че ще мога да намеря мача в нета! Но последния път ми искаше някаква регистрация и непрекъснато ми прекъсваше!? Хайде, който знае да пусне линкове! САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 19 авг 2009 11:06

Расате написа:И аз се надявам, че ще мога да намеря мача в нета! Но последния път ми искаше някаква регистрация и непрекъснато ми прекъсваше!? Хайде, който знае да пусне линкове! САМО ЦСКА!!!

Ами при тебе как е Джъстин ? Вече май е платено ? или само при мене ми излиза така - работи 3-4 мин и след това ме "кани" един прозорец - да си платя :(
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Изображение

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 19 авг 2009 11:09

Така е, май вече е платено! Аз за това се чудя къде ще го гледам! Но мисля, че ще го има в myp2p!?! За друго не знам...

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 авг 2009 11:13

Ако руснаците го дават, http://futbol-tv.com/ тук със сигурност ще го има.
Утре ще стане ясно.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 19 авг 2009 11:17

Расате написа:Така е, май вече е платено! Аз за това се чудя къде ще го гледам! Но мисля, че ще го има в myp2p!?! За друго не знам...

Да ма всички дето сме по морето ще духаме супата. А и да ви питам, на вас нормално ли ви се вижда мач излъчван от България да го гледам през интернет с чужд коментатор??? Щото май ви се вижда нормално!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 19 авг 2009 11:19

А ти имаш ли по-добра идея? Не вярвам на някой да му се вижда нормално, но като няма друг вариант, това е! А, че в телевизиите ни са некадърници е друг въпрос!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 19 авг 2009 11:26

asenkolev написа:
Расате написа:Така е, май вече е платено! Аз за това се чудя къде ще го гледам! Но мисля, че ще го има в myp2p!?! За друго не знам...

Да ма всички дето сме по морето ще духаме супата. А и да ви питам, на вас нормално ли ви се вижда мач излъчван от България да го гледам през интернет с чужд коментатор??? Щото май ви се вижда нормално!

Ми естествено да не е нормално - мач и то на ЦСКА , и то не със БАКУ,Дери и т.н , а със ДИНАМО МОСКВА ии да го гледам с руски,китайски или нз още какъв коментар по интернет - Абсурдно е , абсурдна държава сме :( какво ги бъркаше Канал 1 да извадят 20 000 за тази фирма и да го платят,то е ясно ,че 9000 са за ЦСКА :evil: :evil:
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 авг 2009 11:27

Безумие, нямам думи с които да опиша нашите телевизии. Това не са европейски медии, това не са медии, които могат да имат каквито и да е било претенции. В момента съм толкова огорчен, изненадан от тези телевизийки, че просто нямам думи. Толкова ли много искаме ние феновете, бе ? Искаме да ни пуснат един шибан мач, а те ще ни заливат с турски сериали и малоумни риалити шоута. И сега какво, играем най-важният ни мач в годината и отново ще останем без телевизионно излъчване, пфу да им е*а майката на всички малоумни медии, очевидно още сме 1970г.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 11:34

Не пич. Просто турските сериали имат по-голяма гледаемост. Понятието футболен фен в България е срамно и няма последователи. Сигурно сме уникални в това отношение, щото в останалите страни това е един от най-силните видове бизнес.

Телевизиите са просто отражение на тежката реалност, която представляваме като нация.

Върни се в “ЦСКА”