percival написа:Честно да си призная ,не знам защо я свири тая дузпа за нас .Но е факт че трябваше да бъде пребита .Като цяло нищо не играем цял мач.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
percival написа:Честно да си призная ,не знам защо я свири тая дузпа за нас .Но е факт че трябваше да бъде пребита .Като цяло нищо не играем цял мач.
kartago написа:Dobri написа:Сега изкам да чуя Стойчо дали е ощетен.
ЦСКА няма защо да се оплаква. Ощетиха ги с една засада (претенциите за дузпа произлязоха от там), но бяха компенсирани с дузпа + жълт картон.
А Миньор си играят добре. Биха Левски, равен с Литекс, а сега биха и ЦСКА (вече е сигурно). Явно добре им действат стимулите на Домусчиев
Забрави да добавиш, колко "добре" играха и срещу "Лудогорец"!( а иначе явно днес е ден на странните дузпи!
)
Обичам Левски написа:kartago написа:Dobri написа:Сега изкам да чуя Стойчо дали е ощетен.
ЦСКА няма защо да се оплаква. Ощетиха ги с една засада (претенциите за дузпа произлязоха от там), но бяха компенсирани с дузпа + жълт картон.
А Миньор си играят добре. Биха Левски, равен с Литекс, а сега биха и ЦСКА (вече е сигурно). Явно добре им действат стимулите на Домусчиев
Забрави да добавиш, колко "добре" играха и срещу "Лудогорец"!( а иначе явно днес е ден на странните дузпи!
)
картаго тая дузпа е още по-спорна отколкото вашата
RedeviL написа:KellyB написа:RedeviL написа:Еми момчета всичко ще се решава в Разград..А левскарите за пореден път показват вродената си простотия и злоба.
Е как с този смешен отбор ще ставате шампиони? Лудогорец поне играят нещо...
кво играят бее..
percival написа:Ясна са ми коментарите ви! По всички правила трябваше да е пребита
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта