Лудогорец - Черноморец FT. 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа
Смешно заради една грешка да се вдига такава пушилка! В други мачове нас ощетяваха! Абсолютно не вярвам, че съдията е пристрастен! Цесекарите си вярвайте в директивите на Стойчо! За момент си повярвахте, че и пробивите които измислихте са истински!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- mad forest
- Контакти:
68-ма минута поредно чисто положение! И това ли е от съдията?
mad forest написа:kartago написа:mad forest написа:Ти май не четеш! Казах че дузпа за мен няма!
И? Какво като казваш, че няма дузпа? Ама резултата е 2-1 след тази дузпа, нали?! А, аз продължавам да твърдя, че имаше нарушение след първия гол и имаше играч, който лежеше на терена или и това не е вярно?!
Според мен няма нарушение! Стоянов играе с топката! 10 пъти го показаха! В този момент става 3-1! И ти ми кажи според теб кой е по-добрия отбор?
Абе, нека да ги бяха дали тези аванти на "Черноморец" пък аз после щях да те питам кой е по-добрия отбор! Та викаш, Стоянов играе с топката, хех, къде отива топката като играе с нея? Такава зелена "лавина" бяхте и на първия мач в Бургас! Пак "мачкахте"!
mad forest написа:68-ма минута поредно чисто положение! И това ли е от съдията?
Стига с тези цесекари бе. Това е форума на Черноморец. Нека съдията ти обърне мача, а ти се дуй тука. Не вярвах , че до тук ще стигнете. Какво ни интересува другите ви мачове. За сега Пастата- Черноморец 3-1.
- mad forest
- Контакти:
kartago написа:Абе, нека да ги бяха дали тези аванти на "Черноморец" пък аз после щях да те питам кой е по-добрия отбор! Та викаш, Стоянов играе с топката, хех, къде отива топката като играе с нея? Такава зелена "лавина" бяхте и на първия мач в Бургас! Пак "мачкахте"!И да ти кажа, тука не писаха само фенове на "ЦСКА"!!! То и аз не вярвам, че съдията е пристрастен, просто си е купен!!! По стара българска традиция!
И при 0-1 бяхме по-добрия отбор! Имаше няколко много сериозни положения! Но да се убеждаваме не е тук мястото! Всеки вижда нещата по свой си начин!
PFC Litex написа:Спокойно може да се заложи, че до края на мача ще има червен картон.
Мразя да познавам.
mad forest в мача Лудогорец - Литекс имаше ли неотсъдена дузпа за Литекс?

Пастата вече се оля... В никакъв случай това не е влизане за директен червен картон.
[center]
[/center]
[/center]Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа
mad forest написа:68-ма минута поредно чисто положение! И това ли е от съдията?
На собствен терен играете на контраатака второто полувреме? Хахахахахаха, хайде сега да си излезете от полето! Поздравявам PFC Litex с вярната прогноза! Те го и червения картон, сега ще чакаме и гол от Пастата! Хахахахахахахаха
- mad forest
- Контакти:
И това ли не е червен картон! Удар без топка! И не излизай с това, че грешката за дузпата е изнервила играчите! Добър отбор са, но в Разград никой не ни е надиграл!
Да се готвят ЦСКА, дори и шампиони да дойдат ще бъдат развенчани!
Да се готвят ЦСКА, дори и шампиони да дойдат ще бъдат развенчани!
Blagoy написа:Пастата вече се оля... В никакъв случай това не е влизане за директен червен картон.
Може, можееее, с паричките на Домусчиев сичко може! Смех! И не ги е срам, че ги гледа цяла България, тц, тц, тц.......