Лудогорец - Черноморец FT. 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа
Да се намеся и аз! Накратко, за честна игра точно феновете на ЦСКА най-малко имат право да се обаждат след допинга първия полусезон! Преди първия гол нарушение според няма, но за дузпата наистина е малко пресилена! Марселиньо в последно време на всяко докосване реагира като заколен! Трябваше и картон да получи при второто падане! Дотук добре...! Какво ще кажатете разбирачите за играта, за липсата на шанс пред Бадема, който в този мач е невероятен? Кой е по-добрия отбор? Аз лично като гледам как върви мача не се съмнявам че ще вкараме поне още два гола!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Не успях да гледам първото полувреме, но щом Пастата свири ... ясна е работата !
Херо едва ли е протестирал без нищо ...
Все пак мачът е отворен и всичко е възможно ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Обичам Левски написа:Devian написа:Къде е сега синдиката на съдиите да коментира палячовщината на Пастата.Всяко падане на Черноморец беше подминавано,всяко падане на Лудогорец беше нарушение.Преценява,че има симулация за дузпа,ама как да даде жълт картон на Марселиньо.Имаше и една игра с ръка пред наказателното на Лудогорец,която лесно подмина,преди Лудогорец да обърнат резултата.Определено гледаше да добута Лудогорец до обръщане на резултата още преди края на полувремето,да не говорим,че "симулацията" на Марселиньо беше по дузпа от тази,която даде,ама нали е голям съдия го достраша да даде втора и да си поеме отговорността за отсъжданията,поне можеше да каже,че е имал еднакъв критерий при отсъжданията,иначе се прави на мъж да изгони Херо![]()
![]()
Херо си изпусна нервите и трябваше да бъде изгонен
Херо първо беше изгонен след това си изпусна нервите и нахлу на терена,даже обърни внимание на реакцията на Чиликов,който беше прав край страничната линия по това време.А и Пастата нали е голям мъж,защо от центъра на терена го изгони
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Обичам Левски
- Контакти:
Devian написа:Обичам Левски написа:Devian написа:Къде е сега синдиката на съдиите да коментира палячовщината на Пастата.Всяко падане на Черноморец беше подминавано,всяко падане на Лудогорец беше нарушение.Преценява,че има симулация за дузпа,ама как да даде жълт картон на Марселиньо.Имаше и една игра с ръка пред наказателното на Лудогорец,която лесно подмина,преди Лудогорец да обърнат резултата.Определено гледаше да добута Лудогорец до обръщане на резултата още преди края на полувремето,да не говорим,че "симулацията" на Марселиньо беше по дузпа от тази,която даде,ама нали е голям съдия го достраша да даде втора и да си поеме отговорността за отсъжданията,поне можеше да каже,че е имал еднакъв критерий при отсъжданията,иначе се прави на мъж да изгони Херо![]()
![]()
Херо си изпусна нервите и трябваше да бъде изгонен
Херо първо беше изгонен след това си изпусна нервите и нахлу на терена,даже обърни внимание на реакцията на Чиликов,който беше прав край страничната линия по това време.А и Пастата нали е голям мъж,защо от центъра на терена го изгони
Да така е
- mad forest
- Контакти:
Игра с ръка на играч на Черноморец пред нашето наказателно поле!
mad forest написа:Да се намеся и аз! Накратко, за честна игра точно феновете на ЦСКА най-малко имат право да се обаждат след допинга първия полусезон! Преди първия гол нарушение според няма, но за дузпата наистина е малко пресилена! Марселиньо в последно време на всяко докосване реагира като заколен! Трябваше и картон да получи при второто падане! Дотук добре...! Какво ще кажатете разбирачите за играта, за липсата на шанс пред Бадема, който в този мач е невероятен? Кой е по-добрия отбор? Аз лично като гледам как върви мача не се съмнявам че ще вкараме поне още два гола!
Цяла България видя как обърнахте резултата. Направете и същата схема и за сряда срещу Локо Пд.
- mad forest
- Контакти:
Ти май не четеш! Казах че дузпа за мен няма!
- mad forest
- Контакти:
Но си спомни армията есента! Допинга и други! Също не каза според теб кой е по-добрия отбор!
mad forest написа:Ти май не четеш! Казах че дузпа за мен няма!
И? Какво като казваш, че няма дузпа? Ама резултата е 2-1 след тази дузпа, нали?! А, аз продължавам да твърдя, че имаше нарушение след първия гол и имаше играч, който лежеше на терена или и това не е вярно?!
- mad forest
- Контакти:
kartago написа:mad forest написа:Ти май не четеш! Казах че дузпа за мен няма!
И? Какво като казваш, че няма дузпа? Ама резултата е 2-1 след тази дузпа, нали?! А, аз продължавам да твърдя, че имаше нарушение след първия гол и имаше играч, който лежеше на терена или и това не е вярно?!
Според мен няма нарушение! Стоянов играе с топката! 10 пъти го показаха! В този момент става 3-1! И ти ми кажи според теб кой е по-добрия отбор?