България - Германия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: България - Германия | 12.05.2012 | 20:45

Мнениеот South_Park » 12 май 2012 13:55

mistreated написа:Що за глупак трябва да си, за да държиш на друг отбор, когато играе БЪЛГАРИЯ? Не го разбирам това, никога няма да го разбера. За мен това могат да го правят хора с огромни комплекси, хора, който нямат абсолютно никакво национално самосъзнание, хора, срамуващи се да се наричат българи.
Няма какво да ви кажа повече на вас, тя природата ви е наказала достатъчно.

НЕпокдрепянето на 5 човека със зелени тениски , ме правило предател :lol: :lol: :lol:

ОК, със сигурност и ти не харесваш 5 човека със зелени тениски(може и да не са зелени)- значи и ти си предател
Съгласен?

И откога 5 човека със зелени тениски подхвърлящи топка представляват България с над 2000 годишна история(официално) :?

Ако тези 5 човека представляват България , то и аз я представлявам , въпреки че съм 1 , така че очаквам подкрепа(може и финансова) ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 12 май 2012 14:11

И откога 5 човека със зелени тениски подхвърлящи топка представляват България с над 2000 годишна история(официално) :?

Ако тези 5 човека представляват България , то и аз я представлявам , въпреки че съм 1 , така че очаквам подкрепа(може и финансова) ;)
+1000 и аз си казвам, че тази вечер съм за Германия; не съм за немската машина защото играят срещу бг, а защото подкрепям ГЕРМАНИЯ, вярвам че на евентуален финал ( надявам се да победим днес с 3-1, 3-2 ... няма да е лесно, българите са здрав отбор ) да смачкаме и жабарите

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 12 май 2012 14:19

леле изумен съм! какво е това анти българско движение във форума, вместо да подкрепим националите в битката им за Лондон ние подкрепяме друг отбор, при това на турнира който се провежда в БЪЛГАРИЯ.
Това време ни съсипа, хората почнаха да откачат сериозно.
За тази вечер очаквам, както винаги победа и пак победа, дали 3-0,3-1 или 3-2, важно е резултата да е в наша полза и вече мисля на финала няма да има значение, с кого ще играем трябва да бием.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 май 2012 14:20

Хората подкрепящи Германия в тоя мач или се правят на интересни във форума или са завършени олигофрени, родоотстъпници и предатели.Иначе и на мен ме кефят немците във футбола,НО срещу България швабата под ножа :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 май 2012 14:23

ss_killer написа:леле изумен съм! какво е това анти българско движение във форума, вместо да подкрепим националите в битката им за Лондон ние подкрепяме друг отбор, при това на турнира който се провежда в БЪЛГАРИЯ.
Това време ни съсипа, хората почнаха да откачат сериозно.
За тази вечер очаквам, както винаги победа и пак победа, дали 3-0,3-1 или 3-2, важно е резултата да е в наша полза и вече мисля на финала няма да има значение, с кого ще играем трябва да бием.

Ти какво печелиш ако се класират онея в Лондон -незнам, но знам какво губиш - минимум 2 часа губене на време всеки ден през лятото :mrgreen:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 май 2012 14:24

KidPokerSTZ написа:И откога 5 човека със зелени тениски подхвърлящи топка представляват България с над 2000 годишна история(официално) :?

+1000 и аз си казвам, че тази вечер съм за Германия; не съм за немската машина защото играят срещу бг, а защото подкрепям ГЕРМАНИЯ, вярвам че на евентуален финал ( надявам се да победим днес с 3-1, 3-2 ... няма да е лесно, българите са здрав отбор ) да смачкаме и жабарите

:lol:
[/quote]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2012 14:26

Ако не подценим немците, би трябвало да нямаме проблеми. Харесвам германския народ и германските национални отбори, но България е винаги над всичко ;)
Според мен на финала ще сме пак със сърбите, те винаги са играли успешно с Италия :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 май 2012 14:47

Всички, които подкрепяте тук Германия, елате довечера в залата, запейте Дойчланд, убер алес и развейте германското знаме. Удоволствието Ви ще е пълно :lol: Ще има меки бимберици и на терена и по трибуните :lol: :lol: :lol:

Сега сериозно - трудна, но заслужена българска победа довечера.

И да - УДОВОЛСТВИЕТО ДА ГЛЕДАШ 5 ЧОВЕКА СЪС ЗЕЛЕНИ ТЕНИСКИ Е МНОГО, АМА МНОГО ПО-ГОЛЯМО ОТ ТОВА ДА ГЛЕДАШ 10 С БЕЛИ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ДА СИ КЪСАШ НЕРВИТЕ ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 май 2012 14:48

Ще си викам за когото си искам, изведнъж пък станахте големи родолюбци :lol: брей брей хаха
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 май 2012 14:52

Бижутера написа:Ще си викам за когото си искам, изведнъж пък станахте големи родолюбци :lol: брей брей хаха

Ама и аз това ти викам бе, Ицо! Ела, пей за Германия, развявай им знамето и не се срамувай да кажеш на всички кой си! Бъди достоен "убер алез". Излизаш и казваш - аз съм Бижутера :lol: :lol: :lol: ... Ще настане веселба - сигурен съм
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Волейбол”