delqnski47 написа:Не просто на това не му се вика фен : )
Зависи,от коя гледна точка го видиш!
Дидо, от която и да го погледнеш, това не е фен, все едно сега Пуул като са 8 и да стана за Сити.. същия гъз
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Не просто на това не му се вика фен : )
Зависи,от коя гледна точка го видиш!
Примерите ги има и в двете посоки.![]()
Аз лично, подобни фенове, дето си сменят боята ги презирам ...
Тия и България ще предадът, ако им се отдаде възможност.
THE G.A.M.E написа:ros написа:И понеже си мислиш, че ще ме затапиш к клишета за оригинали, Москва и тн, аз ще ти кажа, че в Европа продължават да говорят за ЦСКА от София дори и покрай Бербатов, Стелиян и Мартин - ТОВА ВИНАГИ ЩЕ ИМ СТОИ ВЪВ ВИЗИТКИТЕ.
Може и да им стои във визитките, но лично Марто и Стенли са се изказвали и пренебрежително за ЦСКА !
Точно за това и аз лично ги уважавам много ...![]()
Айде, Стенли си е левскарче, нормално ...
Ама когато Марто премина в Сити, в едно интервю го бяха накарали да говори за престоят си в ЦСКА и той каза, че въобще не иска да се сеща за него период ... И завърши с думите: "Като си спомням, къде бях, а сега къде съм, много съм щастлив от това развитие".
Само неадекватника Бербатов продължава да говори добро за вас, въпреки че масата такива фенове искаха да го линчуват и псуваха майка му и него, като каруцари.![]()
Ама той отдавна си доказа, че не е мъж, та и за него си е явно нормално ...
delqnski47 написа:Примерите ги има и в двете посоки.![]()
Аз лично, подобни фенове, дето си сменят боята ги презирам ...
Тия и България ще предадът, ако им се отдаде възможност.
Що пък да ги презираш?
Може да не им е харесало да са от тоя отбор,да са разбрали някои работи и така....Кво толкова?
Имам един приятел,който си беше болен левскар(даже сме спорили с него и то доста грубо) и интерист(е....до преди няколко години беше от ''Левски'',но му писна по едно време...!Сега си е само от Интер)
kirchaka написа:Вие въобще не се усещате![]()
![]()
Като се карате за всичките тука "псевдо" отбори в Б-я,в която 99% от мачовете са уговорени,вие започвате да обиждате футболисти,заради които в чужбина са чували въобще за Б-я....спрете се,моля ви!
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Ами фактите си остават - Жилина, Дебрецен, БАТЕ и Търнава, като добавим и Левски, имат по-големи постижения от вас в Европа за този век.
Та ти си прави извода ...
А що се отнася до известноста - уверявам те, грам не ви знаят.
Работата ми е такава, че ежедневно работя с чужденци.
Някои не са футболни фенове, но тези, дето се интересуват от футбол ме гледат като трактор на паркинг, когато им спомена, че и ние си имаме ЦСКА ...
Разбира се, добре ви обрисувам и "представям" пред чуджденците ... Смятам, че това е задължение на всеки нормален фен на българският футбол.![]()
![]()
Разбира се, не се и съмнявам, че ако ваши хора имаха достъп до толкова чужденци, както аз, щяха да направят същото с Левски ...
delqnski47 написа:Значи трябва да си наясно,че това твойто са си празни приказки!Левскар бил работел с чужденци и им говорел за ЦСКА и те му говорели.....ясно ми е![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 5 госта