Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Middlesbrough » 12 май 2012 13:24

AnalBreaker написа:Кажете някой сайт да си поръчам кецове :? :? :?

http://www.sportsdirect.com/

Офтопик:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 май 2012 13:24

turbogena написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
turbogena написа:Влизам в Dnes.bg да видя новините малко и виждам това :arrow:
:evil: :evil:

И реши да си го изкараш на нас ли :: Има една друга спам тема "Магията ****", там със сигурност щяха да му се зарадват доста повече от тук :? :lol:

:mrgreen: Да им го метна там тогава :lol:

Ще си създадеш главоболия...ще те почнат "ама от къде я взе тази снимка?, ама имаш ли още?...такива неща... :mrgreen: :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 май 2012 13:29

THE G.A.M.E написа:
ros написа:Аз не си спомням за сме падали в официални маови от БАТЕ, Дебрецен, Жилина, Тампере, Беверен, Люцерн, Олимпия... олеее щях да забравя Спартак Търнава

Не си спомняш, щото не стигате до такива кръгове.
Обикновено сте аут, преди тези съперници ...

Иначе не че нещо, ама някои от тия отбори, както Левски - имат влизане в групите на Шампионска лига.

И според мен присмиването ви на Левски и тези отбори, говори за тотална и елементарна липса на футболна култура.
Още повече, когато собственият отбор никога не е играл на такъв етап ...

Именно - те са влизали в ШЛ точно заради това, че са ви били вас - българския шампион след демокрацията ;)
Не си спомням щото ние тези кръгове ги прескачаме.. А ако искаш да се разровим малко назад в историата и да видим за последните 12 год колко пъти Левски отпада през юли и август и колко ЦСКА. Наистина е така - "Сексът още не е почнал, а вие вече сте свършили"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2012 13:42

ros написа:А ако искаш да се разровим малко назад в историата и да видим за последните 12 год колко пъти Левски отпада през юли и август и колко ЦСКА. Наистина е така - "Сексът още не е почнал, а вие вече сте свършили"

Няма сми. да ровим ...
То коефицентите през различните години говорят красноречиво.

Това, че Левски е най-успешният български тим след падането на комунизма не го твърдим ние, а УЕФА. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 май 2012 13:50

THE G.A.M.E написа:
ros написа:А ако искаш да се разровим малко назад в историата и да видим за последните 12 год колко пъти Левски отпада през юли и август и колко ЦСКА. Наистина е така - "Сексът още не е почнал, а вие вече сте свършили"

Няма сми. да ровим ...
То коефицентите през различните години говорят красноречиво.

Това, че Левски е най-успешният български тим след падането на комунизма не го твърдим ние, а УЕФА. ;)

И това, че за УЕФА вие сте едни от най-големите неудачници в ЕКТ също ( справка - последния финал за ЛЕ)

Централата реши да припомни един от най-големите кошмари на „сините“

УЕФА вгорчи „Левски“ с действията си, след като припомни на „сините“ един от най-големите им кошмари в тяхната богата история – онова 3:4 от „Антверпен“ през 1989 година.
Видеото бе включено в програмата на централата за Букурещ с най-големите обрати в историята на турнира.

Целта бе да се покажат най-запомнящите се мигове от турнира, в чиято новия версия се изправиха испанските „Атлетико“ (Мадрид) и „Атлетик“ (Билбао) във финал на Националния стадион на Румъния.

Явно, че УЕФА добре пази архивите с най-паметни моменти в надпреварата и е готова във всеки един момент да покаже най-драматичните и заслужаващи мигове от историята.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2012 13:54

И лошата реклама е по-добра от ......... Липсата такава. :lol:

Понеже продължаваш да се заяждаш, няма как да не вметна, че към момента никой във футболна Европа не знае за вас.
Масово хората свързват името ЦСКА с това на тима от Москва.
"Жалко" но факт ...
Но и нормално. Все пак хората предпочитат да знаят оригинала, не ментето.
Дарвин е в грешка !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2012 13:56

THE G.A.M.E написа:
ros написа:Е прав си - дори сега не сме пред вас - пред вас сега е Черноморец, ама с мач по-малко... Ние сме дооооста напред. А вие ходете да викате за миньорооо

Не се нерви, говоря глобално ...
Дори и хард червените знаят, че Левски е отборът и Клуба на България - най големият, така е.
За това непрекъснато гледате и се сравнявате с нас.
Ся, което си е така, трябва да го признаете. ;)

Иначе за това, че сега сте пред нас ...
Формата е временна, класата е вечна.
Няма вече комунизъм и ще си стоите в сянката на Левски.

Поне докато не ни минете по-титли от как падна "Червената власт" и по-европейски успехи. :lol:
Ама това в близкият 1 век, няма как да стане. ;)

Кой те излъга бе,душко
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2012 13:57

THE G.A.M.E написа:И лошата реклама е по-добра от ......... Липсата такава. :lol:

Понеже продължаваш да се заяждаш, няма как да не вметна, че към момента никой във футболна Европа не знае за вас.
Масово хората свързват името ЦСКА с това на тима от Москва.
"Жалко" но факт ...
Но и нормално. Все пак хората предпочитат да знаят оригинала, не ментето.

Нещо параноята ви хваща към края на сезона...що така?Може би заради класирането? :(
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 12 май 2012 13:57

Ееее какво само се дърлите и вие....Левски,ЦСКА.....САМО ЛОКО :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2012 13:58

delqnski47 написа:Кой те излъга бе,душко

Мене ли бре ? ... :lol:
Някак си, имам познанство с хард фенове. ;)

Мнооого предатели на "Червената идея" имате, от батко си го запомни ! :mrgreen: :twisted:

П.п.

Душко ще викаш на гей дружките ти, капиш ?
Последна промяна от THE G.A.M.E на 12 май 2012 13:59, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Върни се в “Свободна зона”